- 18 Haziran 2024
- 193
- 123
- 18
Benim de çok yeni dahateşekkür ederimsizin kaç haftalık? nezamam öğrendiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de çok yeni dahateşekkür ederimsizin kaç haftalık? nezamam öğrendiniz?
aynıııBenim de çok yeni dahageçen hafta öğrenmiştim tam bir hafta oldu. Son regl tarifime göre 5 haftalık benim de
26 şubattıaynıııpeki son adet günün ilk günü nezaman sizin?
sizin daha erkenmiş26 şubattısizin ne zamandı ? Beta değeriniz kaç çıkmıştı ? Bir de artış takip etti mi doktorunuz ?
benim doktorum da 14 nisana randevu verdi. Kese muayenesi filan yapılmadı hiç ilk defa gideceğim. İnşallah güzel haberler alırız ikimizde. Güzel bir hamilelik geçiririz umarımsizin daha erkenmişbenimki 7 mart ve doktor sadece hamile olduğumu söyledi daha iyi herşeyi görebilmek için 15 nisana randevu verdi kontrolüm var sizin nezaman kontrolünüz?
amin canım vallah burda en azındam birbirimizle heycanımızı paylaşabiliyoruz ya bu beni cok mutlu ediyorbenim doktorum da 14 nisana randevu verdi. Kese muayenesi filan yapılmadı hiç ilk defa gideceğim. İnşallah güzel haberler alırız ikimizde. Güzel bir hamilelik geçiririz umarım![]()
Kesinlikle burada aynı süreci yaşayan insanlarla konuşmak insanı çok rahatlatıyor. Bilgi alışverişi yapmak da güzel oluyoramin canım vallah burda en azındam birbirimizle heycanımızı paylaşabiliyoruz ya bu beni cok mutlu ediyor![]()
Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Rabbim hayırlı evlat eylesinkızlar bende aranıza katıldım![]()
Siz tekrar test yaptınız mı ?Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Rabbim hayırlı evlat eylesin![]()
amin canım hepimiz bebeğimizi sağlıkla kuçağımıza alırız inşallahSağlıkla kolaylıkla kucağına al inşAllah. Rabbim hayırlı evlat eylesin![]()
Hayırlı ugurlu olsunteşekkür ederim iki gün önce pozitif sonuç aldım ve dünde kadın doktoru hamile olduğumu söyledisizin?
Yok hayır şimdilik bekliyorum. Pazartesiye kadar olmazsam kan testi vereceğim.Siz tekrar test yaptınız mı ?
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin. Benim de son adet tarihim 8 Mart. Beklenen doğum tarihimiz aynı sayılır :)amin canım vallah burda en azındam birbirimizle heycanımızı paylaşabiliyoruz ya bu beni cok mutlu ediyor![]()
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsınızYok hayır şimdilik bekliyorum. Pazartesiye kadar olmazsam kan testi vereceğim.
tşk ederim canım son adet tarihinin ilk günümü 8 mart?Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin. Benim de son adet tarihim 8 Mart. Beklenen doğum tarihimiz aynı sayılır :)
Evet canımtşk ederim canım son adet tarihinin ilk günümü 8 mart?![]()
5. Haftanın içindesin, 4 hafta bitmiş. Takvimden hafta sayabilirsin 1 marttan itibarenKızlar benim son adet tarihimin ilk günü 1 mart. Hiç bilmiyorum hesaplamaları o zaman ben 4 haftalık mı oluyorum?![]()