- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
Ay hadi hayrlı olsun canm rabbm kucağına da almyı nasip etsn bize de dua etBen çatlama iğnesi ile hamile kaldım sat 18 marttı ilk hcg sonucum 30 ikinci 48.7 çıktı yarin üçüncü testi yapicaz bakalim.çatlatma ignemi 30 martta yaptım
Kaçıncı ayında hamile kaldnBen çatlama iğnesi ile hamile kaldım sat 18 marttı ilk hcg sonucum 30 ikinci 48.7 çıktı yarin üçüncü testi yapicaz bakalim.çatlatma ignemi 30 martta yaptım
Allah isteyen herkese nasip etsinAy hadi hayrlı olsun canm rabbm kucağına da almyı nasip etsn bize de dua et
Canm noldu kimyasal mıNe yazıkki değerim düşmeye başladı doktor düsük dedi degerin sıfırlanmasini beklicez
Maalesef kimyasalmışCanm noldu kimyasal mı
Bugün gittim idrarda enfeksiyon çıkmadı ama akıntılarım koyu sarı devam ediyor. Kasıklarda ağrı var anlamadim ovulasyon bu kadar uzun sürer mi? Yanma da vardi hâlbuki psikolojik mi anlamadim. Benimde bu ay ilk çalışmam bakalım hayırlısı bir tane oğlum var 6 yaşında 2 yıl önce de bir düşük yaptım kalp atışı durduğu için 7 haftalık. Bakalım neler olacak sıkıntı çok bende prolaktin yüksek sezeryan dikisimden dolayı adetlerim uzun kanda pıhtılaşma mevcut. Ama Allahım ol derse olur tabi her şey bahaneİnş bişey yoktur canm dikkat et kendine. ben 11.aym bir yıl oldu diyorum eşimde de bende de sıkontı yok her şeyimzi yaptrdk temiz ama hala bebiş yok siz de nasıl durumlar
Geçmiş olsun canım kan değerlerini okuduğumda anlamıştım ama söylemek istemedim iki kat artış olmayınca kimyasal oluyor genelde. Kısa zamanda inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur hepimizindeMaalesef kimyasalmış
InsallahhGeçmiş olsun canım kan değerlerini okuduğumda anlamıştım ama söylemek istemedim iki kat artış olmayınca kimyasal oluyor genelde. Kısa zamanda inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur hepimizinde
Insallahh
Canm az su içince yanma ve koyu idrar oluyor sen su iç ve egzersiz yap derim ufak bir problem .Ovulasyon a gelince gecen ay ben bir hafta geç yumurtladm doktor a takip yaprtmştmm o söyledi arada olablypr böyle diyeBugün gittim idrarda enfeksiyon çıkmadı ama akıntılarım koyu sarı devam ediyor. Kasıklarda ağrı var anlamadim ovulasyon bu kadar uzun sürer mi? Yanma da vardi hâlbuki psikolojik mi anlamadim. Benimde bu ay ilk çalışmam bakalım hayırlısı bir tane oğlum var 6 yaşında 2 yıl önce de bir düşük yaptım kalp atışı durduğu için 7 haftalık. Bakalım neler olacak sıkıntı çok bende prolaktin yüksek sezeryan dikisimden dolayı adetlerim uzun kanda pıhtılaşma mevcut. Ama Allahım ol derse olur tabi her şey bahane
Bugün gene yaptım ovulasyon daha silik cıktı dünkü kadar koyu2degildi sanirim ben pazar yumurtladım. Peki ovulasyon testinde ikisi de koyu ise çatlamami oluyor yoksa yumurtamı olgunlaşıyor. Cuma ve pazarı değerlendirdik bakalım hayırlısı ise olsun insallahCanm az su içince yanma ve koyu idrar oluyor sen su iç ve egzersiz yap derim ufak bir problem .Ovulasyon a gelince gecen ay ben bir hafta geç yumurtladm doktor a takip yaprtmştmm o söyledi arada olablypr böyle diye
Çift çizgi görünce demek oluyor ki yumurta en geç 36 saat içinde çatlatacak zaten kasık ağrılarndan anlarsn canm o 3 gün çk iyi değerlendirilmeliBugün gene yaptım ovulasyon daha silik cıktı dünkü kadar koyu2degildi sanirim ben pazar yumurtladım. Peki ovulasyon testinde ikisi de koyu ise çatlamami oluyor yoksa yumurtamı olgunlaşıyor. Cuma ve pazarı değerlendirdik bakalım hayırlısı ise olsun insallah
Yerleşme kanaması olamaz çook erken canm yumurtlama akıntısı Dr gün aşırı ilişki tavsiye edilen drlar tarafından değerlendrn imkannz varsaKızlar benim bugün 18.gün ve uzun açık kahve yapışkan yumurtlama aki geldi ben pazarda yumurtlamıştım şimdi gene yumurtluyor olabilir mi miyim bugünü değerlendirsek mi anlamadim yerleşme kanaması olması mümkün değil dimi
Haklısın canım yerleşme olamaz o zaman bu ayda kaçtı benim ben en iyisi şubat annelerine gideyimYerleşme kanaması olamaz çook erken canm yumurtlama akıntısı Dr gün aşırı ilişki tavsiye edilen drlar tarafından değerlendrn imkannz varsa
Daha adetin gelmemş bekle canm ümitsiz olmaHaklısın canım yerleşme olamaz o zaman bu ayda kaçtı benim ben en iyisi şubat annelerine gideyim