2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
19.9 çıktı canım ilk idrar testim bir süre sonra belli olmaya başlamıştı şimdi hemen çıkmaya basldi çarşamba aile hekimliğinde her ihtimale karşı bir daha vercem
İnşallah ilerler canım bende yarın birkez daha kan vericem perşembe de randevum var gelişmelerden haberdar edin kızceler

Ne güzel kese kalp atışı birkerede atlatırsın stresini bende kan vermicem diyodum ama merakıma yenik düştüm bata 5 kala 134 cıktı
bata 5 gün kala bu kadar yuksek çıkıyor ha canım? Benim de 5 gün var hic cesaret edemiyorum kan vermeye teste falan. 4 aydır şevkim iyice kirildi

bata 5 gün kala bu kadar yuksek çıkıyor ha canım? Benim de 5 gün var hic cesaret edemiyorum kan vermeye teste falan. 4 aydır şevkim iyice kirildi
İnan her hamilelik birbirinden farklı bi önceki gebeliğimi ader günümde öğrendim daha önce testlerde çıkmamıştı son teste silik bi cizgi kan verdim 200 dü değerim şimdi adete 7 gün varken idrarda cıktı dünde kan verdim bu değer cıktı biliyorsunki rakamlar değil 2 günde 2 kat artması önemli inşallah artar ve sende inşallah pozitifi görürsün

Hayırlı olsun canım ben de ağustos 2018 annelerindeyim 10.haftada kürtaj olmak zorunda kalmıştım düşük sebebiyle. Seni de ordan hatırlıyorum çok sevindim inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine. Ben de bu ay üç gün kala test yaptım aşırı silik bi çizgi var gibi tam emin olamadığım. Yarın bat günüm ama dün de kahve pembe arası bi akıntı geldi devamı gelmedi bu ay da olmadı galiba ama yine de içimde garip bir ümit var. Seni de görünce bu bi işaret mi acaba dedim

Canımm inşallah bu bir yerleşme kalmamasıdır kaybın için çok üzüldüm ama inşallah bu ay hamilesindir ve buda yerleşme kanamasıdır senin için dua edicem

Canımm inşallah bu bir yerleşme kalmamasıdır kaybın için çok üzüldüm ama inşallah bu ay hamilesindir ve buda yerleşme kanamasıdır senin için dua edicem
Allah razı olsun canım benim çok sağol inşallah öyledir yarın da beklicem gelmezse tekrar bi test yapıcam bakalım haber veririm :)

B
Ben 'e halsizlik oldu ve içim gecer gibi oldu tansiyonum düştü koku hasssiyeti oluşunca acabamı dedim cünki bunları hissetmek için cok erkendi cıkmaz diyip yaptım testi ama cıktı inşallah sizinde cıkar
Bende hiç bir belirti yok bakalım 6 gün kaldi adete tek belirtim 5 gün önce yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadım.

Ben de ağustos annelerindeydim aynen görünce işaret mi acaba diye düşündüm :)) toplaşmışız burda tekrar ne güzel inşallah hepimizin yüzü güler bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…