İnşallah ilerler canım bende yarın birkez daha kan vericem perşembe de randevum var gelişmelerden haberdar edin kızceler19.9 çıktı canım ilk idrar testim bir süre sonra belli olmaya başlamıştı şimdi hemen çıkmaya basldi çarşamba aile hekimliğinde her ihtimale karşı bir daha vercem
bata 5 gün kala bu kadar yuksek çıkıyor ha canım? Benim de 5 gün var hic cesaret edemiyorum kan vermeye teste falan. 4 aydır şevkim iyice kirildiNe güzel kese kalp atışı birkerede atlatırsın stresini bende kan vermicem diyodum ama merakıma yenik düştüm bata 5 kala 134 cıktı
İnan her hamilelik birbirinden farklı bi önceki gebeliğimi ader günümde öğrendim daha önce testlerde çıkmamıştı son teste silik bi cizgi kan verdim 200 dü değerim şimdi adete 7 gün varken idrarda cıktı dünde kan verdim bu değer cıktı biliyorsunki rakamlar değil 2 günde 2 kat artması önemli inşallah artar ve sende inşallah pozitifi görürsünbata 5 gün kala bu kadar yuksek çıkıyor ha canım? Benim de 5 gün var hic cesaret edemiyorum kan vermeye teste falan. 4 aydır şevkim iyice kirildi
Hayırlı olsun canım ben de ağustos 2018 annelerindeyim 10.haftada kürtaj olmak zorunda kalmıştım düşük sebebiyle. Seni de ordan hatırlıyorum çok sevindim inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine. Ben de bu ay üç gün kala test yaptım aşırı silik bi çizgi var gibi tam emin olamadığım. Yarın bat günüm ama dün de kahve pembe arası bi akıntı geldi devamı gelmedi bu ay da olmadı galiba ama yine de içimde garip bir ümit var. Seni de görünce bu bi işaret mi acaba dedimİnan her hamilelik birbirinden farklı bi önceki gebeliğimi ader günümde öğrendim daha önce testlerde çıkmamıştı son teste silik bi cizgi kan verdim 200 dü değerim şimdi adete 7 gün varken idrarda cıktı dünde kan verdim bu değer cıktı biliyorsunki rakamlar değil 2 günde 2 kat artması önemli inşallah artar ve sende inşallah pozitifi görürsün
Canımm inşallah bu bir yerleşme kalmamasıdır kaybın için çok üzüldüm ama inşallah bu ay hamilesindir ve buda yerleşme kanamasıdır senin için dua edicemHayırlı olsun canım ben de ağustos 2018 annelerindeyim 10.haftada kürtaj olmak zorunda kalmıştım düşük sebebiyle. Seni de ordan hatırlıyorum çok sevindim inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine. Ben de bu ay üç gün kala test yaptım aşırı silik bi çizgi var gibi tam emin olamadığım. Yarın bat günüm ama dün de kahve pembe arası bi akıntı geldi devamı gelmedi bu ay da olmadı galiba ama yine de içimde garip bir ümit var. Seni de görünce bu bi işaret mi acaba dedim
Allah razı olsun canım benim çok sağol inşallah öyledir yarın da beklicem gelmezse tekrar bi test yapıcam bakalım haber veririm :)Canımm inşallah bu bir yerleşme kalmamasıdır kaybın için çok üzüldüm ama inşallah bu ay hamilesindir ve buda yerleşme kanamasıdır senin için dua edicem
Hayırlı olsun sağlıkla inşallahKizlaaarrr beta 154 tu ya şimdi baktm 419 olms şükürler olsunnnnn
Allah razı olsun canım benim çok sağol inşallah öyledir yarın da beklicem gelmezse tekrar bi test yapıcam bakalım haber veririm :)
Saol canm benimmHayırlı olsun sağlıkla inşallah
Hayırlı olsun inşallah canimKizlaaarrr beta 154 tu ya şimdi baktm 419 olms şükürler olsunnnnn
Saol canmm:)Hayırlı olsun inşallah canim
Oh oh maşallah kat be kat artar inşallah cok sevindimmKizlaaarrr beta 154 tu ya şimdi baktm 419 olms şükürler olsunnnnn
Bende hiç bir belirti yok bakalım 6 gün kaldi adete tek belirtim 5 gün önce yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadım.Ben 'e halsizlik oldu ve içim gecer gibi oldu tansiyonum düştü koku hasssiyeti oluşunca acabamı dedim cünki bunları hissetmek için cok erkendi cıkmaz diyip yaptım testi ama cıktı inşallah sizinde cıkar
Saol canmmOh oh maşallah kat be kat artar inşallah cok sevindimm
İnşallah canım burasıda yavaş yavaş sevinç haberleri ile dolmaya başlıyor2008 eylül annesiyimdim ben çok güzel dostluklar kurmustuk inşallah bebişlerimizin resimlerini paylatıgımız günlerde gelir kızlar
İnşallah bebeğin seninledir canım hayırlı haberler alman dileği ileB
Bende hiç bir belirti yok bakalım 6 gün kaldi adete tek belirtim 5 gün önce yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadım.
Ben de ağustos annelerindeydim aynen görünce işaret mi acaba diye düşündüm :)) toplaşmışız burda tekrar ne güzel inşallah hepimizin yüzü güler bu ayHayırlı olsun canım ben de ağustos 2018 annelerindeyim 10.haftada kürtaj olmak zorunda kalmıştım düşük sebebiyle. Seni de ordan hatırlıyorum çok sevindim inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine. Ben de bu ay üç gün kala test yaptım aşırı silik bi çizgi var gibi tam emin olamadığım. Yarın bat günüm ama dün de kahve pembe arası bi akıntı geldi devamı gelmedi bu ay da olmadı galiba ama yine de içimde garip bir ümit var. Seni de görünce bu bi işaret mi acaba dedim
İnşallah feci stres altındayım tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ödüm kopuyor zamanda gecmiyorBen de ağustos annelerindeydim aynen görünce işaret mi acaba diye düşündüm :)) toplaşmışız burda tekrar ne güzel inşallah hepimizin yüzü güler bu ay