Merhaba 19.9 ciktiktan sonra bir daha yaptirmadiniz mi ?19.9 çıktı canım ilk idrar testim bir süre sonra belli olmaya başlamıştı şimdi hemen çıkmaya basldi çarşamba aile hekimliğinde her ihtimale karşı bir daha vercem
İnşallah kat be kat artar sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzuMerhaba bayanlar ilk sayfalara yazmıştım inşallah bende ocak annesi olurum diye sanirim Rabbim nasip edecek.
18 nisan carsamba gunu ovulasyon testinde ilk kez cift cizgi gördüm ovulasyondan 11 gun sonra dün idrarda silik cizgi gördüm kanda 10.2 çıktı cok düşük henuz ama daha ancak geciyordur kana bugunde dayanamadim bir daha baktirdim bir günde 19.9 olmus insallah artmaya devam eder. Benim gebeligim bir mucize oldu. Bir kizim var ilk tüp bebek denememden sonrasinsa kardeşi olsun diye iki kez daha tüp bebek denedik olmadi sonuncusu gecen ay kimyasal gebelikle sonuçlandı buda Rabbimin bize bir hediyesi inşallah saglikla doğarsa. Dua edin lütfen bizim için.. Rabbim herkese bebeklerine kavuştursun saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Canm bende de ilk kez bu ay belirti olmadi sadece yumurtlamadan 4 gun sonra faln kasimlarima sancilar girmsti adete yakin belirtilerim olmadi ve bu ay hamile kaldim onceki aylarda o kadar cok belirti bulurdum ki gorsen heray kesin hamileydimB
Bende hiç bir belirti yok bakalım 6 gün kaldi adete tek belirtim 5 gün önce yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadım.
Allah sağlıkla kucagına aldırsın canımMerhaba bayanlar ilk sayfalara yazmıştım inşallah bende ocak annesi olurum diye sanirim Rabbim nasip edecek.
18 nisan carsamba gunu ovulasyon testinde ilk kez cift cizgi gördüm ovulasyondan 11 gun sonra dün idrarda silik cizgi gördüm kanda 10.2 çıktı cok düşük henuz ama daha ancak geciyordur kana bugunde dayanamadim bir daha baktirdim bir günde 19.9 olmus insallah artmaya devam eder. Benim gebeligim bir mucize oldu. Bir kizim var ilk tüp bebek denememden sonrasinsa kardeşi olsun diye iki kez daha tüp bebek denedik olmadi sonuncusu gecen ay kimyasal gebelikle sonuçlandı buda Rabbimin bize bir hediyesi inşallah saglikla doğarsa. Dua edin lütfen bizim için.. Rabbim herkese bebeklerine kavuştursun saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Hayırlı olsunn sağlıkla gelsin miniklerimiz acaba bat nezamandı ve beta kaç çıktıKizlar Allah nasip ederse ben de ocak 2019 annesi olacagimmcok mutluyum bugun kan testinde de cikti 2 gun once idrar testinde de cikmisti insallah Allah nasip eder isteyen herkese nasip eder insallahh
Nolur stres yapma sakinleşmeye çalış. Stres en büyük düşmanımız. Herşey çok güzel olacak bu sefer oldu bak gerçekten kötü günler geçti tadını çıkar :)İnşallah feci stres altındayım tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ödüm kopuyor zamanda gecmiyor
Yaa sen nasıl tatlı konuşuyorum canım kalp atışına duyana kadar ben rahat etmicem zaman cabuk geçsin diye dua ediyorumNolur stres yapma sakinleşmeye çalış. Stres en büyük düşmanımız. Herşey çok güzel olacak bu sefer oldu bak gerçekten kötü günler geçti tadını çıkar :)
Hayırlı olsun cok sağol gerçekten hayat mucizelerle dolu inşallah bu defa hayırlısı ile kucağımıza alırız evlatlarımızı aynı acıları birdaha yaşamayalım hiçççççDido44 ben üst üste kimyasal gebwlik, dusuk, mol gebelik gecirdim. Ama Rabbim en sonunda sağlıklı bir kız çocuğu nasip etti, umudun hep yüksek olsun. Olmaz olmaz derken smdi kısmet olursa ikinci kuzum gelecek
Gözün aydın canmm:)Merhaba kızlar ben de takvıme göre 7ocak annesi olacağım nasipse:) henüz adete 2gun kala yani dün HCG 65.40 çıktı cok ıyı bıdegermıs 2gun kala. Ben erken test ile 23 nisanda öğrendim çook silik çizgiydı emın olamadım cuma günü tekrarladığımda çok net bişekilde pozitifi gördüm idrar testleriyle de takip edıyorum artışı. dün de kanda gördüm çok şükür:)
Valla ben abur cubur delisiydim şekerden tiksindim ekmeği bıraktım sabahları yumurta ceviz peynir ve domates yemeye özen gösteriyorum folik asit alıyorum başkada yemekte allah ne verdiyse diyorum :)Kızlar gün içerisinde özellikle tükettiğiniz yiyecekler nelerr
Çook Tesekkur ederımmm canımGözün aydın canmm:)
Canım hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsinMerhaba kızlar ben de takvıme göre 7ocak annesi olacağım nasipse:) henüz adete 2gun kala yani dün HCG 65.40 çıktı cok ıyı bıdegermıs 2gun kala. Ben erken test ile 23 nisanda öğrendim çook silik çizgiydı emın olamadım cuma günü tekrarladığımda çok net bişekilde pozitifi gördüm idrar testleriyle de takip edıyorum artışı. dün de kanda gördüm çok şükür:)