Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ben de dışarı çıktığımda özellikle tamamen unutuyorum. Aminn inşallah bekleyen, isteyen herkese nasip etsin. 🙏🏼🙏🏼 sizin kaç haftalık oldu ? Hiç doktor kontrolüne gittiniz mi ? İlk gebelik mi ?
Evet ilk gebelik. Benim son adet tarihine göre 5buçuk haftalık şuan. Dün gittim keseyi gördük. 3 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 8. Hftada.

Merhaba kızlar, 18 aylık bir bebek ve 5 haftalık hamilelik ile buradayım.19 bthcg ile öğrendim düzenli artış gözlemledik.
6. Haftaya girerken kese için doktora gideceğim.

Kalp atışı için 10. haftayı bekleyeceğim ilk hamileligimde doktorum bu konu da çok katıydı:)

Her hamilelik ilk hamilelikmiş, ilk bebeğimde hiç bulantim koku hassasiyetim yokken şu an sadece açık hava da olmak istiyorum.

İnşallah hepimiz bu süreci sağlıkla ve kolaylıkla tamamlarız, hamilelik çok eğlenceli bir serüven🍀

Merhaba kızlar, 18 aylık bir bebek ve 5 haftalık hamilelik ile buradayım.19 bthcg ile öğrendim düzenli artış gözlemledik.

Kalp atışı için 10. haftayı bekleyeceğim ilk hamileligimde doktorum bu konu da çok katıydı:)

Her hamilelik ilk hamilelikmiş, ilk bebeğimde hiç bulantim koku hassasiyetim yokken şu an sadece açık hava da olmak istiyorum.

İnşallah hepimiz bu süreci sağlıkla ve kolaylıkla tamamlarız, hamilelik çok eğlenceli bir serüven🍀
Merhabalar hayırlı olsun 🥰 güzel bir hamilelik süreci olur inşallah 🙏🏼 kalp atışı için 10. Haftaya kadar beklemenizin sebebi nedir ?

Hayırlı ugurlu olsun, saglıkla kucagınıza alın inşallah😌😍

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin. Bizide dualarınıza ekleyin 🥰🥰🥰

1743684987958.webp

Kızlar son beta 8880 çıktı doktora gitmek için yeterli ni sizce

Merhabalar hayırlı olsun 🥰 güzel bir hamilelik süreci olur inşallah 🙏🏼 kalp atışı için 10. Haftaya kadar beklemenizin sebebi nedir ?
Merhaba teşekkür ederim, ilk hamileliğimde doktorum bu konuda cok katıydı, 10 hafta oncesınde kalp atısı dinletmenin bebek icin erken ve sakıncalıgı oldugu kanısındaydı 2.hamileliğimde de aynı prosedürü takip edeceğim.

Merhaba ben de bugun 2 tane testte pozitif gorup kan verdim, sonuclar yarin cikacakmis. 3 yasinda bir oglum var su an heyecan, korku her sey birbirine karisti. Betahcg degeri kac oldugunda doktora gitmeli acaba bir sorun yoksa keseyi gormek garanti olsun diye

Merhaba ben de bugun 2 tane testte pozitif gorup kan verdim, sonuclar yarin cikacakmis. 3 yasinda bir oglum var su an heyecan, korku her sey birbirine karisti. Betahcg degeri kac oldugunda doktora gitmeli acaba bir sorun yoksa keseyi gormek garanti olsun diye
Hayırlı olsun. Adetim geciktikten 10 gün sonra gittim keseyi gördük. 3 hafta sonrasına da kalp atışı için çağırdı

Back
X