- 18 Ekim 2022
- 1.520
- 2.259
- 63
Kan vermiş miydiniz?Teşekkürler yani 1 mart haftasını 1.hafta olarak sayıp saymadıgımızı anlamamıştım. Şimdi oturdu aklımdaUygulama da indirmedim kesinleşene kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermiş miydiniz?Teşekkürler yani 1 mart haftasını 1.hafta olarak sayıp saymadıgımızı anlamamıştım. Şimdi oturdu aklımdaUygulama da indirmedim kesinleşene kadar.
Evet uc kez verdim iki gün arayla 3 katına yakın gitti dr um da artık gerek yok diyince bıraktım vermeyi. Siz vermiş miydiniz?Kan vermiş miydiniz?
Yok ben bat’ı bekliyorum, 5 Nisan. Haftasonuna geliyor zaten, 7’sinde veririm pazartesi.Evet uc kez verdim iki gün arayla 3 katına yakın gitti dr um da artık gerek yok diyince bıraktım vermeyi. Siz vermiş miydiniz?
Bende pazartesi günü vereceğim inşAllah güzel haberler alırız.Yok ben bat’ı bekliyorum, 5 Nisan. Haftasonuna geliyor zaten, 7’sinde veririm pazartesi.
Evet ilk gebelik. Benim son adet tarihine göre 5buçuk haftalık şuan. Dün gittim keseyi gördük. 3 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 8. Hftada.Ben de dışarı çıktığımda özellikle tamamen unutuyorum. Aminn inşallah bekleyen, isteyen herkese nasip etsin.sizin kaç haftalık oldu ? Hiç doktor kontrolüne gittiniz mi ? İlk gebelik mi ?
İnş haberleşelim mutlakaBende pazartesi günü vereceğim inşAllah güzel haberler alırız.
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah güzel sonuçlar alırsınızYok ben bat’ı bekliyorum, 5 Nisan. Haftasonuna geliyor zaten, 7’sinde veririm pazartesi.
Merhabalar hayırlı olsunMerhaba kızlar, 18 aylık bir bebek ve 5 haftalık hamilelik ile buradayım.19 bthcg ile öğrendim düzenli artış gözlemledik.
6. Haftaya girerken kese için doktora gideceğim.
Kalp atışı için 10. haftayı bekleyeceğim ilk hamileligimde doktorum bu konu da çok katıydı:)
Her hamilelik ilk hamilelikmiş, ilk bebeğimde hiç bulantim koku hassasiyetim yokken şu an sadece açık hava da olmak istiyorum.
İnşallah hepimiz bu süreci sağlıkla ve kolaylıkla tamamlarız, hamilelik çok eğlenceli bir serüven![]()
Hayırlı ugurlu olsun, saglıkla kucagınıza alın inşallahMerhaba kızlar, 18 aylık bir bebek ve 5 haftalık hamilelik ile buradayım.19 bthcg ile öğrendim düzenli artış gözlemledik.
Kalp atışı için 10. haftayı bekleyeceğim ilk hamileligimde doktorum bu konu da çok katıydı:)
Her hamilelik ilk hamilelikmiş, ilk bebeğimde hiç bulantim koku hassasiyetim yokken şu an sadece açık hava da olmak istiyorum.
İnşallah hepimiz bu süreci sağlıkla ve kolaylıkla tamamlarız, hamilelik çok eğlenceli bir serüven![]()
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin. Bizide dualarınıza ekleyinMerhaba kızlar, 18 aylık bir bebek ve 5 haftalık hamilelik ile buradayım.19 bthcg ile öğrendim düzenli artış gözlemledik.
?Merhaba kesede bebeği gören oldu mu? Gördüyseniz kaçıncı haftada gördünüz
benim henüz 4. Haftada, 6 haftalık gibi görmeye çağırırlar sanırım.
Yeterli bence Allah hayırlı eylesinEki Görüntüle 3570043
Kızlar son beta 8880 çıktı doktora gitmek için yeterli ni sizce
Merhaba teşekkür ederim, ilk hamileliğimde doktorum bu konuda cok katıydı, 10 hafta oncesınde kalp atısı dinletmenin bebek icin erken ve sakıncalıgı oldugu kanısındaydı 2.hamileliğimde de aynı prosedürü takip edeceğim.Merhabalar hayırlı olsungüzel bir hamilelik süreci olur inşallah
kalp atışı için 10. Haftaya kadar beklemenizin sebebi nedir ?
Hayırlı olsun. Adetim geciktikten 10 gün sonra gittim keseyi gördük. 3 hafta sonrasına da kalp atışı için çağırdıMerhaba ben de bugun 2 tane testte pozitif gorup kan verdim, sonuclar yarin cikacakmis. 3 yasinda bir oglum var su an heyecan, korku her sey birbirine karisti. Betahcg degeri kac oldugunda doktora gitmeli acaba bir sorun yoksa keseyi gormek garanti olsun diye