- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 38
Canım ben reglim 2 gün gecikince evde test yaptim ilk. Pozitif çıkınca hastaneye gittik. 2 gün geçtiğinde 986 cıktı. Sonra doktor 2 gün sonra tekrar gelmemi istedi. 2 katına çıkması gerekiyor dedi, gittim o gün de 1600 olmuş. Sorun yok dedi. Onun üzerinden de 4 gün geçince keseyi gördük. Senin regl dönemi geldi mi. Hangi günlerde ne kadar olması gerektiğini hiç bilmiyorum malesef.
:) Eşim öyle yapalım deyince tamam dedim. Kendi anne babama söyleyip kayinvalidemlere söylemesek de olmaz. Ya hemen söyleyeceğiz ya sonra. :) Aynı anda bilsinler, hepsinin bilmeye hakkı var. Ben aslında anneler gününde arayıp günlerini kutlarken, ben de artık anneler günü kutlayabilirim diyecektim supriz olcakti. Çok sevinirlerdi. :)))) Eşim bekleyelim dedi, haklı da. Allah korusun kötü birşey olsa, haberleri olmasin. Sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza alalım inşallah. :)
Him daha varmis canim. Tamam normaldir o zaman. :) senin de 2 gun gectiginde 900 küsür eder. Hep 2 kat artıyorsa. :) Inşallah sağlıkla kucaklarımıza aliriz canım, çok sağ ol. :)Cnm tehlikeli günüm 12 mayıs daha gelmedi. İnş kucağına alırsın evladını sağlıcakla :) inş hepimiz alırız kucağımıza sağlıcakla cnm :)
Aman o zaman iyi yapmissin. :) Valla bilmiyorum ki hiç söyler mi söylemez mi. :) Çok güzel bir haber. Soyleyedebilirler. En azından şöyle 8 9 haftalık olsun da söyleriz ya. O kadar da bekleyemem. :) Ayıp bişey yok. Şimdi biz eşimin dediği gibi yapsak aslında kayinvalidem niye söylemediniz bile der.Canım kötü bişey olursa diye düşünme,niye aklımıza kötüyü getirelim ki, olumlu düşünün hiç aklınıza olumsuz minik birşey dahi getirmeyin :)
Kayinvaliden sağa sola gelinim hamile demeyecek biriyse ağzını tutabiliyorsa soyle, ben emin olamadığımdan söylemem, bütün sülalenin bilmesi gereksiz şuan, gerçi eşim sonra söyleriz dedi oda nazar meselesinden korkuyo iyi düşünen var kötü düşünen var diyor.
Birde eşimin tarafında gelin hamileyim deyip bebekle ilgili konuşmazmış :) ayipmış:) ben hamile olmadan bebeğime şunu yaparım diyordum ,eşime ayıp öyle şeyler demesin diyomus, ayipsa madem en son o öğrenir :) adet yerini bulsun ,gerçi hamile olduğumu ben arayıp soylicem benden duysun ayıbı unutsunlar diye,herşey oluyo bitiyo hamile kalmak mı ayıp :):):)
Aman o zaman iyi yapmissin. :) Valla bilmiyorum ki hiç söyler mi söylemez mi. :) Çok güzel bir haber. Soyleyedebilirler. En azından şöyle 8 9 haftalık olsun da söyleriz ya. O kadar da bekleyemem. :) Ayıp bişey yok. Şimdi biz eşimin dediği gibi yapsak aslında kayinvalidem niye söylemediniz bile der.Bakalım bi kalp atışlarını duyalım da ondan sonra söyleriz inşallah. Aynı gün söylemek istiyorum ikisine de. :)
Canım benim dualarımız seninle İnşâAllah herşey yolundadırBende bugün keseyi gördüm ama douglasta sıvı birikimi gördü dr um heteropik gebelik veya düşükten şüpheleniyor. Ne olur bana dua edin kızlar. ..
Canım benim kardeşim ve çok yakın 2 ark biliyo. Ins kalp atışından sonrada anneme soyleyecem
- Sizler kimlere söylediniz canlar hamile olduğunuzu benim eşim annesini babasını geçtim dayısını bile söylemiş son sinirlendim. Daha keseyi göremedik bi bekleseydiniz dedim çok sinirlendim. Nazardan çok korkuyorum
Korkma canım herşey çok güzel ilerleyecekBende bugün keseyi gördüm ama douglasta sıvı birikimi gördü dr um heteropik gebelik veya düşükten şüpheleniyor. Ne olur bana dua edin kızlar. ..
Korkma canım herşey çok güzel ilerleyecek
Canım benim dualarımız seninle İnşâAllah herşey yolundadır
Canım yaaaaa herşeyden önemlisi psikoloji yapma böyle lütfen. Sen kendine dikkat et üzülme bebişnde sağlıklı olcak merak etmeİnşallahsabahtan beri ağlamaktan helak.oldum
Canım dr bunu rutin muane de mi söyledi ya da herhangi bi şikayetin mi vardıİnşallahsabahtan beri ağlamaktan helak.oldum
Canım dr bunu rutin muane de mi söyledi ya da herhangi bi şikayetin mi vardı
Sen stres yapma canım ıns sağlıkla atlatırsın da bi problem cikmazBu arada doktoruma çok güveniyorum kızlar ilk gebeligimde de o takip etmişti. Riskli gebelikte ve detaylı ultrasonda ankara nin en iyilerindendir. Biseyden şüphe ettiyse boş değildir diye düşünüyorum.
Ami
amin canım yavrular
amin canım rabbim tüm anneliği hakedenlerin yvrularını onlara bağışlasın yavrularımız bize tutunsun inşallah
Benim çok anladığım birşey değil tatlım dualarım seninle inşallah bir sorun yokturKızlar 81 den 98 e çıkmış sadece değerim 56 saat sonra olcturdum.. Normal gelmedi bana yıkılmış gibiyim , bana dua edin böyle olan oldumu hiç
Allah melegini sana bagislasin canim insallah her sey yoluna girer elini karnina koy ya safi oku canım o istedikten sonra hersey düzelir. Dualarim seninleİlk muayeneye bugün gittim.cnm .. ultrasonla keseyi gördü sonrasında douglas denen yerde olması gerektiğinden fazla sıvı gördü ağrın var mı kasık ağrın var mı diye sordu yok dedim. Ilginc buldu. Yarına hemoglobin ve betahcg baktirmami istedi rahim içi kese olduğu için dış gebelik diyemedi ama hem rahim içi hem rahim dışı kese olabilirmiş bilmiyorum yani karışık biraz durumlar
Canım moralini bozmak istemem ama kimyasal gebelik gibi duruyor benimde geçen ay oyle oldu 40 çıkan degerden 48 saat sonra 53 çıkmıştı ertesi gunde dusmeye baslamisti degerim. O tüp bebekti olmadi ama bu ay Rabbim dogal nasip etti doktorun buyuk ihtimal 2 gun sonra yine ister yukseliyormu dusuyormu diye hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Umarim kirilmamissindir böyle yazdigim icin.Kızlar 81 den 98 e çıkmış sadece değerim 56 saat sonra olcturdum.. Normal gelmedi bana yıkılmış gibiyim , bana dua edin böyle olan oldumu hiç