2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağol canım,kafam karıştı :) normalde ovulasyondan iki gün sonra yumurtlama olup çatlamış olsa o günü gebeliğin ilk günü saymak gerekmiyomu,
Yok canım yumurtlama gunu gebeligin ilk gunu degil -14 koyacaksin basina :)

1. Sizler kimlere söylediniz canlar hamile olduğunuzu benim eşim annesini babasını geçtim dayısını bile söylemiş son sinirlendim. Daha keseyi göremedik bi bekleseydiniz dedim çok sinirlendim. Nazardan çok korkuyorum

Transfer tarihimle ultrason aynıydı doktor uyumlu dedi çünkü ilk defa naturel transfer oldum dondurulmuş olduğu için yumurtam iğneyle çatlatıldı ve sanki normal gebelik gibi oldu adet günüm test günümdü biraz karışık anlattım ama

Biz daha kimseye söylemedik. Ben kese görününce ailemize haber veririz, testten sonra hemen kimseye söyleme sakın emin olmadan dedim. Hatta kalbini duyalım. Eşim 3 aylık falan olsun öyle söyleriz hiçbir risk kalmadığında falan dedi. Çok şaşırdım. :) Şu an 5 haftalıgim. Keseyi gördük. :) 11-12 haftalık olursa inşallah sağlıklı bir şekilde. O zaman söylemeye karar verdik. Ailelerimiz duyunca çoğu kişi de duyar zaten. Sevinçten söylerler. :)

Ona bakarsam 6 haftayı geçkin hamile oluyorum,ama daha 3- 4 hafta arası ,öyle olsaydı doktor keseyi görebilirdi zannediyorum. Daha çok yeni görünmez demişti ,bu konu çok karışık bir konu,keşke 28 de bir olsam bebeğimin kaç haftalık olduğunu şıp diye söylerdim :)

O zamansa sorun yok canım :)

Canım peki sen sat tan itibaren mi hesapladın 5 haftayı yoksa doktor mu söyledi :)

Çok sabirlisin :) ben bazı arkadaşlarıma ve anneme babama söyledim :) onun dışında kayinvaldemler dahil 3 aylık falan olsun öyle soylicez,gerçi keseyi göreyim iş arkadaslarima söylerim halimden supheleniyolar, nerden anlıyorlarsa bilemedim :)
Sevdiklerime samimi olduklarına söylerim,sevgi paylaşınca çoğalıyor :)

Bende bugün keseyi gördüm ama douglasta sıvı birikimi gördü dr um heteropik gebelik veya düşükten şüpheleniyor. Ne olur bana dua edin kızlar. ..

Canım peki sen sat tan itibaren mi hesapladın 5 haftayı yoksa doktor mu söyledi :)
Evet. Son adetin ilk gununden itibaren hesaplanıyor dedi. Sormuştum. Not da aldı zaten. 1 nisandı son adetimin başlangıcı. Pazartesi günü keseyi gördük karından ultrasonda. :)

Korkma bişey olmaz canım, eğer bir kalp bu dünyada atacaksa önüne hiç bişey geçemez,endişe etme.
Banada eşim kimseye söyleme sakin dedi, iki arkadaşıma söyledim birde aileme,zaten onlarda kimseye söylemez,bana kimseye söyleme diyip duruyorlar :)

Bir ogrencimin annesi 8 aylık hamileydi bebeği doğacaktı bu aralar ama karnında kalbi durmuş,çok etkilendim, kalbimizi ferah tutalım, Allah hepimizin evladını sağlıkla dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin. Olumlu düşünelim güzel olsun herşey, öğrenenler dua eder zaten dua almış oluruz :)

:) Eşim öyle yapalım deyince tamam dedim. Kendi anne babama söyleyip kayinvalidemlere söylemesek de olmaz. Ya hemen söyleyeceğiz ya sonra. :) Aynı anda bilsinler, hepsinin bilmeye hakkı var. Ben aslında anneler gününde arayıp günlerini kutlarken, ben de artık anneler günü kutlayabilirim diyecektim supriz olcakti. Çok sevinirlerdi. :)))) Eşim bekleyelim dedi, haklı da. Allah korusun kötü birşey olsa, haberleri olmasin. Sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza alalım inşallah. :)

Evet. Son adetin ilk gununden itibaren hesaplanıyor dedi. Sormuştum. Not da aldı zaten. 1 nisandı son adetimin başlangıcı. Pazartesi günü keseyi gördük karından ultrasonda. :)
Cnm sen ilk test yaptığında beta hcg kaç çıktı??? Adetin kaçıncı günü test yaptırmıştın??? Aramızda 14 gün var dün akşam beta hcg 31 çıktı benim. Normal mi acaba ????

Ami
amin canım yavrular
amin canım rabbim tüm anneliği hakedenlerin yvrularını onlara bağışlasın yavrularımız bize tutunsun inşallah

Cnm sen ilk test yaptığında beta hcg kaç çıktı??? Adetin kaçıncı günü test yaptırmıştın??? Aramızda 14 gün var dün akşam beta hcg 31 çıktı benim. Normal mi acaba ????
Canım ben reglim 2 gün gecikince evde test yaptim ilk. Pozitif çıkınca hastaneye gittik. 2 gün geçtiğinde 986 cıktı. Sonra doktor 2 gün sonra tekrar gelmemi istedi. 2 katına çıkması gerekiyor dedi, gittim o gün de 1600 olmuş. Sorun yok dedi. Onun üzerinden de 4 gün geçince keseyi gördük. Senin regl dönemi geldi mi. Hangi günlerde ne kadar olması gerektiğini hiç bilmiyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…