Canım çok geçmiş olsun ama burda ilk hamileliği olup korkuları olan insanlar olabilir o yüzden değiştir istersen okuyup üzülmesinlerbenim cnm hersey yolundaydı 40 haftadaydm 12 saat sancı çektim ama açılma olmadı sezeryana alındm daha servisteyken yoğun kanama yasadm rahim toplanmadı ölümden döndüm rahmim alınıyodu nerdeyse 3gün yoğunbakımında kaldım çok şükür kurtuldum
Geç döllenme olabilir o yüzden hergün bak sabah ilk idrarla canım hakkında hayırlısı olsunKızlar adetim 3 gün gecikti hiç gecikmezdi hep 28 günde bir adet olurdum idrarda 2 gün önce test yaptım tek çizgi idi. Idrarda cikmay p kanda çıkan oluyor mu
Benimse rahim ters :) hayırlısı bakalim bekleyeceğiz bi kac gun dahaOlctu canım 3 mm mis çok küçük daha, birde bende rahim ters o yüzden biraz flu görünüyor, belki küçük olduğundan öyle demiştir sana da
bende çalışıyorum ama 2 gün dediği için testi verdim sonucu nu bekliyorum inşallah artmıştır Allahım.
sizlerde de ara ara mide bulantısı ve bacaklara bir ağrı giriyormu
aldım canım pazartesi 83 dü bugün 193 çıktı doktora gittim sonra kese henüz yok ama kalınlaşma var dedi folik asite başladı haftaya bugün gel inşallah keseyi görürüz dediBenim bacaklarima aşağı doğru hafif ağrı vuruyor
Test sonucunu aldinmi canım,inş çok iyi cikmistir
Süper çok sevindim,ben testi yaptıramadım,doktor iki defa yaptırınca yaptır dememişti,ama geçte olsa acilden vericem kanı,aldım canım pazartesi 83 dü bugün 193 çıktı doktora gittim sonra kese henüz yok ama kalınlaşma var dedi folik asite başladı haftaya bugün gel inşallah keseyi görürüz dedi
Ay benimde tersBenimse rahim ters :) hayırlısı bakalim bekleyeceğiz bi kac gun daha
valla ben göbekten bakıcak diye biliyorum canım. çünkü bana bugün göbekten baktı. bende haftaya perşembe gideceğim.Süper çok sevindim,ben testi yaptıramadım,doktor iki defa yaptırınca yaptır dememişti,ama geçte olsa acilden vericem kanı,
Banada salı yada çarşamba gel dedi, acaba vajinal ultrasonlamii yoksa göbekten mi bakacak keseye, bilgin varmı,
Tesadüfün bu kadarıAy benimde ters
ne güzel canım :) bizlerde de hayırlsıyla kesemizi ve kalp atışlarımızı görelim :)Merhaba kızlar. :) Ben de 3 Mayıs'ta idrar testi ve kan testi yapıp hamileliğimi öğrendim. Reglimi 2 gün geçmişti. Hcg 986 çıktı. Doktor 2 gün sonra gel dedi. Gittim, 1600 olmuş, karından görünmedi. Vajinal ultrasonla kese göründü. 4 hafta 6 günlüktü. :) 4 mm, küçücük. Pazartesi tekrar gittim ağrım olmuştu baya o yüzden. Normal dedi. Karından baktı bu kez, orada da göründü. 5 hafta 1 günlükken. Bugün de 5+3 oldum. :) Yarın için tekrar çağırdı. Sormadım neden diye. 3 günde bir çağırıyor nerdeyse, bilmiyorum normal mi. Bebek görmek için mi acaba? Görülür mü ki.. O an heyecandan sormayı unutmusum. :)
Insallah canım. :) Play Store'dan bu uygulamayı ındirdim ben çok güzel. :) Gün, hafta, ay olarak sizde ve bebeginizdeki değişimleri yazıyor. Belirtiler, ultrason resimleri vs. Bebeğinizden sizlere mesajlar da var. Okuyunca duygulandım.ne güzel canım :) bizlerde de hayırlsıyla kesemizi ve kalp atışlarımızı görelim :)
Bu uygulamalar son adet tarihimi yoksa yumurtlamayı mi yazınca gösteriyor,herkesin adeti düzenli olmuyor ya o bakimdanInsallah canım. :) Play Store'dan bu uygulamayı ındirdim ben çok güzel. :) Gün, hafta, ay olarak sizde ve bebeginizdeki değişimleri yazıyor. Belirtiler, ultrason resimleri vs. Bebeğinizden sizlere mesajlar da var. Okuyunca duygulandım.Son adet tarihinizin ilk gününü girin. Ona göre haftanız hemen çıkıyor. :)
Son adet tarihini yazınca gösteriyor. Beklenen adet tarihinizi geçtiyse, gebelik oluştuysa zaten son adet tarihinizi giriyorsunuz. Düzenle bir ilgisi yok sanirim. Ben hamileliğimi öğrendikten sonra araştırınca buldum zaten. Son adet tarihini girince çıkıyor doğru biçimde.Bu uygulamalar son adet tarihimi yoksa yumurtlamayı mi yazınca gösteriyor,herkesin adeti düzenli olmuyor ya o bakimdan
Bazilari 35 gunde bir adet oluyor bazilari 24 bazilarida 28 gunde herkesin suresi farkli bu uygulamar 28 gunde bir adet dongusune gore hesapli. 35 gunde bir adet olan kisi 21. Gunu yumurtluyor yani aslinda gebeligini ogrendiginde adet gununde 4 haftalik gebeylen bu programa gore 5 hafya çıkıyor cunku bunu 28 gunde bir hesap ederek 14. Gun yumurtladigini hesaplanıyor. Arkadas bunu demek istedi. Bende bu uygulamayi kullaniyorum ama haftami dogru hesaplasin diye yumurtlama gunumden 2 hafta onceki gunu sat diye girdim.Son adet tarihini yazınca gösteriyor. Beklenen adet tarihinizi geçtiyse, gebelik oluştuysa zaten son adet tarihinizi giriyorsunuz. Düzenle bir ilgisi yok sanirim. Ben hamileliğimi öğrendikten sonra araştırınca buldum zaten. Son adet tarihini girince çıkıyor doğru biçimde.
Him bilmiyordum ben, benim de 28 gün o ýuzden aynı cıktı demek ki.Bazilari 35 gunde bir adet oluyor bazilari 24 bazilarida 28 gunde herkesin suresi farkli bu uygulamar 28 gunde bir adet dongusune gore hesapli. 35 gunde bir adet olan kisi 21. Gunu yumurtluyor yani aslinda gebeligini ogrendiginde adet gununde 4 haftalik gebeylen bu programa gore 5 hafya çıkıyor cunku bunu 28 gunde bir hesap ederek 14. Gun yumurtladigini hesaplanıyor. Arkadas bunu demek istedi. Bende bu uygulamayi kullaniyorum ama haftami dogru hesaplasin diye yumurtlama gunumden 2 hafta onceki gunu sat diye girdim.