slm Cnim, bizdede diş var ama ayakta duramıyor 8.aydan beri emekliyor.adım atmıyor bir yerlere tutundugunda çok minnak adımları var.Kizlar selam.disler ne durumda :) biz 2 cikti o kadar.henuz hareket koy.. 2 aydirda taytay yapiyoruz ama henuz adim atmiyor.. oturuyor gel diyince :) ama ayakta saglam duruyor...bugun 10 ay olduk.kontrolu var.. 1 yasina kadar cuma gunleri sut izni kullaniyodum..ona da az kaldi ..beende durumlar boyle..bazen giriyorum..pekte kimsecikler kalmamis..
Kizlar selam.disler ne durumda :) biz 2 cikti o kadar.henuz hareket koy.. 2 aydirda taytay yapiyoruz ama henuz adim atmiyor.. oturuyor gel diyince :) ama ayakta saglam duruyor...bugun 10 ay olduk.kontrolu var.. 1 yasina kadar cuma gunleri sut izni kullaniyodum..ona da az kaldi ..beende durumlar boyle..bazen giriyorum..pekte kimsecikler kalmamis..
Merhaba:)) bizde 7. Ayda 2 alt çıkmıştı 10. Aydada üstte önlerin yanından 2 tane çıktı 4 tane oldu şimdilik.. emekleme çok uzun süredir var tay tay yapıyor ama yürüyemiyor daha sıralayarak yada emekleyerek dolaşıyor her yeri.. bir de ellerinden tutup gezmeyi çok seviyor koşuyor resmenslm Cnim, bizdede diş var ama ayakta duramıyor 8.aydan beri emekliyor.adım atmıyor bir yerlere tutundugunda çok minnak adımları var.
çok hareketli mizmiz beslenme asla isteğiyle olmuyir.o biraz zorluyor beni.
mevsiminegore Z zeLina kizlar sizde durumlar nasil?
Cnim maşallahMerhaba:)) bizde 7. Ayda 2 alt çıkmıştı 10. Aydada üstte önlerin yanından 2 tane çıktı 4 tane oldu şimdilik.. emekleme çok uzun süredir var tay tay yapıyor ama yürüyemiyor daha sıralayarak yada emekleyerek dolaşıyor her yeri.. bir de ellerinden tutup gezmeyi çok seviyor koşuyor resmenbeslenmesi de iyi çok şükür mamayı gündüz en fazla 1 kere içiyor bazen hiç içmiyor 3 ana 2 ara öğün veriyoruz. Mamayı da Yatmadan, kalkınca, 1 kerede gece uyanıp içiyor.. anne baba mama dede anane hadi nennen gel diyebiliyor.. bazen kızgın bir suratla elini kaldırıp birşeyler saydırıyor baybay alkış yapıyor. Öksürme hapşurma ve esnememizi taklit ediyor.. öpücük at diyince tükürüyor ama yanağımı gösterip öp diyince gelip öpmeye çalışıyor uykusu gelincede yastık bulduğu yerde yatıyor birde müzik duyunca popo sallıyor birşeyler öğrendiğini görünce büyüdüğünü hissediyorum şükür varlıklarına.. Rabbim hepsini korusun hayırlı ömür versin
Bizde durumlar böyle..Ne çok yazmışım
iyi geceler cnim,,İyi geceler kızlar... Biz dişleri 8 yaptık. En zorlu ataktayız! Gerçekten zor!
Son sürat emekliyoruz... Küçük bir grip atlattık yine...
Bir memeden emmiyor benim ki. İki meme açık olacak... Bir ondan bir ondan:))var mı böyle bir şey ya... Ne zamandır sorasım vardı size....
Bir de artık ben normal çamaşır deterjanına geçsem diyorum. Bu bebek deterjanları gidermiyor lekeleri. Ne dersiniz?
iyi geceler cnim,,İyi geceler kızlar... Biz dişleri 8 yaptık. En zorlu ataktayız! Gerçekten zor!
Bir memeden emmiyor benim ki. İki meme açık olacak... Bir ondan bir ondan:))var mı böyle bir şey ya... Ne zamandır sorasım vardı size....
Bir de artık ben normal çamaşır deterjanına geçsem diyorum. Bu bebek deterjanları gidermiyor lekeleri. Ne dersiniz?
Bem en basindsn beri .once normal deterjan sonra bebek deterjani kullaniyorum..zor oluyor ama.bebislerinki guzel kokuyoo :)İyi geceler kızlar... Biz dişleri 8 yaptık. En zorlu ataktayız! Gerçekten zor!
Aynen kuzum aynı cinsiyet bile farklılık gösteriyor.. hepsinin kendine özel gelişimi oluyor.. ama hepsi bir şekilde herşeyi öğreniyor.. mamayı versem içiyor cnm ama ben azaltmaya çalıştığım için gündüz pek vermiyorum onun yerine ara öğünler veriyorum meyve, yulaf, yoğurt falan..Cnim maşallahkonuşması cok guzel senin cimcime baya hızlı çıktı.kiz çocukları erkek çocuklarına göre motor gelisimleri önde gider.evet cnim binlerce şükürler olsun bizimle oldukları icin gecen yil bu aylarda gobuslwrimizdeydilw.
nasılda zaman hızlı akip gidiyor şükür sebeblerimz dediğin gibi iyi varlar iyiki de dogdularama şunu es gecmeyeyim oğlan ve kiz çocukları birbirlerinden çok çok farklılar.mamayi çok az iciyo senin kiz bıktı sanırım artık.
doğum günlerine çok az kaldi yeni yaşları hayirli uğurlu olur inşa❤❤❤
İki defa yıkıyorsunuz? Ben bir deneyeceğim ya. 3 durulama yaparım... Bakalım sıkıntı olacak mı?Bem en basindsn beri .once normal deterjan sonra bebek deterjani kullaniyorum..zor oluyor ama.bebislerinki guzel kokuyoo :)
Kizlar selam.disler ne durumda :) biz 2 cikti o kadar.henuz hareket koy.. 2 aydirda taytay yapiyoruz ama henuz adim atmiyor.. oturuyor gel diyince :) ama ayakta saglam duruyor...bugun 10 ay olduk.kontrolu var.. 1 yasina kadar cuma gunleri sut izni kullaniyodum..ona da az kaldi ..beende durumlar boyle..bazen giriyorum..pekte kimsecikler kalmamis..
slm Cnim, bizdede diş var ama ayakta duramıyor 8.aydan beri emekliyor.adım atmıyor bir yerlere tutundugunda çok minnak adımları var.
çok hareketli mizmiz beslenme asla isteğiyle olmuyir.o biraz zorluyor beni.
mevsiminegore Z zeLina kizlar sizde durumlar nasil?
Merhaba:)) bizde 7. Ayda 2 alt çıkmıştı 10. Aydada üstte önlerin yanından 2 tane çıktı 4 tane oldu şimdilik.. emekleme çok uzun süredir var tay tay yapıyor ama yürüyemiyor daha sıralayarak yada emekleyerek dolaşıyor her yeri.. bir de ellerinden tutup gezmeyi çok seviyor koşuyor resmenbeslenmesi de iyi çok şükür mamayı gündüz en fazla 1 kere içiyor bazen hiç içmiyor 3 ana 2 ara öğün veriyoruz. Mamayı da Yatmadan, kalkınca, 1 kerede gece uyanıp içiyor.. anne baba mama dede anane hadi nennen gel diyebiliyor.. bazen kızgın bir suratla elini kaldırıp birşeyler saydırıyor baybay alkış yapıyor. Öksürme hapşurma ve esnememizi taklit ediyor.. öpücük at diyince tükürüyor ama yanağımı gösterip öp diyince gelip öpmeye çalışıyor uykusu gelincede yastık bulduğu yerde yatıyor birde müzik duyunca popo sallıyor birşeyler öğrendiğini görünce büyüdüğünü hissediyorum şükür varlıklarına.. Rabbim hepsini korusun hayırlı ömür versin
Bizde durumlar böyle..Ne çok yazmışım
Hepsine Maşallah kuzum ❤ hergün yeni birşeyle çıkıyorlar artık karşımıza.. bizimki geveze olacak sanırımMaşallah Lina yabiz de bay bay epeydir vardı şimdi öpücüklüsü eklendi alkış 3 gün önce müzikli bir şey dinliyordu birden yapmaya başladı şimdi her şeye alkış kendi kendine mırıldanıyor ama daha Lina kadar ilerde değiliz mama bizde de azaldı dr da çoğunluk ek gıda olsun artık demişti en son gittiğimizde
Hoşgeldin kuzumHeyyooo kızlar selam
Özür dilemeye geldim....
maşallah cnm bzm 8 dişimiz var adım atamıyor emekliyoruz aynen fazla kmse kalmadıKizlar selam.disler ne durumda :) biz 2 cikti o kadar.henuz hareket koy.. 2 aydirda taytay yapiyoruz ama henuz adim atmiyor.. oturuyor gel diyince :) ama ayakta saglam duruyor...bugun 10 ay olduk.kontrolu var.. 1 yasina kadar cuma gunleri sut izni kullaniyodum..ona da az kaldi ..beende durumlar boyle..bazen giriyorum..pekte kimsecikler kalmamis..
Hepsine Maşallah kuzum ❤ hergün yeni birşeyle çıkıyorlar artık karşımıza.. bizimki geveze olacak sanırımhiç durmadan anlatıyor birşeyler ne dediğide belli değil sıpanın afiyet olsun kuzuma.. bizimki de yiyor ama bazı şeyleri yoğurda katmak zorunda kalıyorum..dün gece ateşlendik sabaha kadar ayağımdaydı 38den aşağı düşüremedik boğazlarındanmış antibiyotik verdi doktor iştahı yok o yüzden.. dişten zannettik bizde keyfi yerindeydi çünkü..
Heyyooo kızlar selam
Özür dilemeye geldim....