2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun ya hemen iyileşir inşallah. Adım adım nasıl gidiyor eğitim şart
Sağol kuzum.. toparladı şükür ama gece uykuları bozuldu diş sancısıda var sanırım.. uyuyamıyor saatlerce ayağımda sallıyorum bittik ikimizde ben onu almadım cnm ya.. her ay değişik bir oyuncak alırım diye düşündüm .. bu ay halkalardan kule yapılıyor ya ondan alacağım mesela.. kitapları yiyor zaten benimki:)) okutmuyor bile.. eğitime karşı sanki cadı

Kzlar bebegım 9 bucuk aylık ust ıkı dısın kısımında beyazlık var ve cok ıstahsız acaba dıstenmıdır aflama derecesıne gelıyorum sızde aynı durumu yasıyormusunuz

Kzlar bebegım 9 bucuk aylık ust ıkı dısın kısımında beyazlık var ve cok ıstahsız acaba dıstenmıdır aflama derecesıne gelıyorum sızde aynı durumu yasıyormusunuz
Merhaba Allah bağışlasın.. beyazlık olunca hemen çıkmıyor ama kabarma varsa yakında çıkabilir.. bizde de diş çıkarma dönemi iştahsızlık ve ishal oluyor genelde.. normalde yiyorsa çok ısrar etmeyin bence.. ben zorlamadım o dönemlerde mama bile içmiyordu.. 5-6 saat aç kalıyordu..su vermeye çalıştım bol bol.. vücudu susuz kalmasın diye.. Dişi patlayınca rahatladı iştahı geri geldi zaten.. sizde yıpratmayın kendinizi gerginliğinizle daha huzursuz oluyorlar.. biz bile bir yerimiz ağrısa yemek istemiyoruz.. üzülüyor insan ama geçici bir dönem.. inşallah uzun sürmez..

Kızlar selam Uzun bir aradan sonra yine geldim. Maalesef sağlık sorunlarım oldu. Bir yandan bebişle ilgilenip bir yandan kendi derdimle boğuşurken bir de işe başladım yeniden, buraya da girmeden rahat edemiyordum o yüzden üyeliğimi sildirmiştim ama dayanamadım yine geldim Ara ara takip ettim sizi de. Maşallah bebeklerimiz yaşına yaklaştı ❤ Hepsini öpüyorum kuzuların

Sagol canm ıcım bıraz rahatladı dıs etının ucu acılmjs gıbı baya zorluyor ust dıs morarma derecesıne gelıyor gıbı dayanamıyorum zorluyorum aglama derecesıne geldım sınırlerım bozuldu artk ne yapsam yemıyor gunde bı kas corbba yedıgı oluyor onla kalıyor bnde mam verıyorum ıda gece uykusundayken az alıyor gozu acık ıcmez asla

Hos geldın canm kac aylık bebısın

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun.. umarım iyisindir artık.. bende senin boncuğuna öpücükler yolluyorum
Ucu açılmak üzereyse 1 haftaya kalmaz çıkar muhtemelen.. insan aç kalıyor diye üzülüyor ama elden birşey gelmiyor çok ısrar edince de tamamen soğuyabilir yemekten.. emiyor mu bilmiyorum ama gündüz uykusunda da besleyebilirsin biraz.. çok üzme kendini genelde hepsi geçiyor o dönemden..

Emmıyor ancak gece arada ıcerse mamayla beslıyorum dısı cıkmıs uctan sısmış bıraz alt dıs oyle degıldı ust dıs daha agrılı gectı ust dısın yanındakıde sısmek uzere sıra onda bu sefer

Hoşbulmadım pek canım. Buranın eski tadı tuzu yok. Özür de dilemeye gelmedim, şaka amaçlıydı İyiyiz çok şükür sizler de iyisiniz umarım kuzum
Aynen kuzum buralar sessiz kaldı artık.. şükür iyiyiz bizde yuvarlana yuvarlana büyüyoruz işte...

Sağol canım iyiyim şükür. Bizim kızın da diş çıkarma dönemi zorlu geçiyor şu ara. İştahsızlık ve uykusuzluk bir arada. Bunu da atlatırız biraz zaman Lina kuzu nasıl

Güzel anneler iyi haftalar....
Nasılsınız? Sağlık ocağından arandım. 1.nci yaşımız dolunca aşımız olacak ya... Şimdi yarın bizi aşıya çağırdı hemşiremiz. Kızamık 2 doz olacakmış. Yarın ilk doz.
Sizi de aradılar mı? Ne düşünüyorsunuz?

Sağol canım iyiyim şükür. Bizim kızın da diş çıkarma dönemi zorlu geçiyor şu ara. İştahsızlık ve uykusuzluk bir arada. Bunu da atlatırız biraz zaman Lina kuzu nasıl
Sağol cnm.. bizde hastaydık atlattık birde dişler kanala giriyordu sanırım ağrısı vardı gece uykusu bozulmuştu ama normale döndü şimdi.. kendi çapında ordan oraya koşturup duruyor:))
Cnm biz en son gittiğimizde 1. yaşta gelin dediler başka da aramadılar.. siz ne kadarlık oldunuz..

En son ki kontrolde 1 yaşına gün verdi daha 10 aylığız başından söylerdi sanırım.

9 Ocak doğumluyuz. bu yeni çıktı dedi hemşire hanım. içim rahat değil ama... yaptırmak istemiyorum. size danışmak istedim

Canım merhaba Benim kızım da 9 ocak doğumlu. Normalde kızamık aşısı 1 yaşında oluyor ama bizim sağlık ocağı da aradı geçen hafta. Şu an ülke genelinde salgın olduğunu, 1 yaşın altındaki bebekler de aşısız olduğu için risk altında olduğunu, dolayısıyla şu an kızamık aşısı olmamız gerektiğini söyledi. 1 yaşında yine aşısını olacağını söyledi ve eğer aşı olmasını istemiyorsak da istemediğimize dair imza atmamızı söyledi. Ben de hemen doktorumuzu aradım. Evet şu an ülke genelinde bir salgın durumu söz konusu dedi. Bu gibi durumlarda 1 yaş altı bebeklerin aşılanmasına karar verilebilir devlet tarafından genel aşılama olarak dedi. Yaptıralım mı o halde dedim. Tabii ki yaptırın dedi. 1 yaşında yine kızamık, kızamıkçık, kabakulak şeklinde karma aşısı olacak onu da yaptıracaksınız yine dedi. Ülke genelinde çok sık kızamık vakası görülmeye başlanmış. Biz geçen hafta yaptırdık. Hatta ordaki hemşire 25 yıllık hemşireyim hiç kızamık vakasıyla karşılaşmamıştım dedi. Son dönemlerde aşı karşıtları ve göçmenler dolayısıyla maalesef yeniden hortlamış Ben doktorumun tavsiyesiyle yaptırdım. Siz de görüşün doktorunuzla isterseniz

Teşekkür ederim canım. 2 ay üst üste aynı aşıyı olması hiç mantıklı gelmiyor. İçime de sinmiyor açıkçası. Dr. Ulaşamadım henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…