2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kesinlikle ama gittikçe daha sevimli oluyorlar ya
Değil mi yaa..:)) herşeyi anlıyorlar değişik tepkiler bol bol şebeklikler:)) çok farklı ve mükemmel bir deneyim büyüdüklerine yeni bir şey öğrendiklerine şahit olmak❤ rabbim isteyen herkese nasip etsin, hepsini korusun

Selam kizlar..bende hastayim.gecen hafta dugun dolayisiyla memlekete gitmistik (sinopa) hava carpti galiba.. derinkusumda bi iki hapsurukla gecirdi..
9 ay dolmadi bizim daha ama.taytaylar yapiliyor :)) yakindir.zaten saniye durmuyo yerinde...yaz donemi isler cok yogundu pek bakamadm..zaten eski aktifligide kalmamis son olaydan sonra..kalan kizlar bizimdir :)

mevsiminegore cnm sen mama ve ek gıdayı kaçar öğün hangi aralıklarla veriyorsun..

Canım eskiye nazaran mamayı az içiyor gündüz sabah uyanınca 90 cc içiyor 9 9 buçuk gibi kahvaltı öğlen çorba uyumadan önce 90 cc mama ikindi meyve öğünü, 120 cc mama ve uyku akşam etli bir yemek yatmadan önce mama gece de bir defa uyanıyor o zaman mama(120 cc) içiyor böyle devam dr da mamayı çok içmez artık dedi

Sağol cnm.. benimki de sabah uyanınca 120 içiyor ortalama 9 gibi kahvaltı, 1 saat içinde uyursa mamasız uyuyor değilse 90 mama uyanınca az meyve sonra 12:45 te öğle yemeği . yine 1 saat içinde uyursa mamasız değilse 90.. uyanınca az meyve yada yulaflı kayısı falan veriyorum akşamda yemek.. öğlen ve akşam genelde aynı oluyor bizim çorba yada daha katı bir yemek bazen et sulu bazen normal yanında da yoğurt.. yatmadan 150 mama gecede 1 kere 150.. bazen gündüz hiç mama içmemiş oluyor 3 ana 2 ara öğün yapınca.. içmeli mi içmese olur mu kafam karıştı.. bize de azaltabilirsiniz dediler ama.. bilemedim işte bir de sana sorayım dedim..

Maşallah canım uyku düzeniniz nasıl ya bizim akşamları geç uyuyor alışkın olmayınca zor geliyor dinleniyordum en azından

Maşallah canım uyku düzeniniz nasıl ya bizim akşamları geç uyuyor alışkın olmayınca zor geliyor dinleniyordum en azından
8 -8buçuk arası uyuyordu da 1 haftadır falan 9u geçiyor cnm. Öğleden sonra bazen iki uyku yapıyor 6 gibi uyanınca uyuyamıyor tekrar. Ama en geç 9buçukta uyur. Gece 1 kere kalkıyor sabahta ortalama 7 gibi uyanış. Bende 8 olunca gözünün içine bakıyorum uyusada dinlensem diye:))
Bugünde burnu akmaya başladı hapşuruk ve hafif öksürük var. Babamız sağolsun hasta etti ikimizide

Maşallah bizim de bi kaç haftadır şaştı diş de yok ona yormak istiyorum evet bizim de aynı gündüz 3 uyku olursa uyumuyor uyutmasam 3.yü huysuzlanıyor. Ayy geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah odaya soğan koy karanfil batır üzerine burnu tıkanmasın. İlerlemeden doktora da gidin yavrucaklar hasta olmasın ya

İnşallah diştendir.. dişte düzen bozuluyor ama sonra eskiye döndük biz. Bizimde salya arttı üstler kabarmış çıkacaklar muhtemelen.. burnu akıyor şimdilik tıkanma yok.. huzursuzluğu yok neşesi yerinde inşallah ilerlemez burnu silmekten kızardı yazık..:)

İyi akşamlar dilerim hanımlar... nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat?
Benim kız tam bir reklam bağımlısı oldu başka bebişlerde de varmıdır bu durum.... Bir de saçımı yeme isteği var. Eskiden çekerdi... Şimdi dişleyerek koparıyor ve yemek istiyor... Sürekli bir savaş halindeyiz!

Hayırlı sabahlar
Hareketli günlerle devam ediyor hayat ordan oraya giden bir bıcır kız olunca eminim herkes öyle artık grupta. Malesef bizde de var programa hiç tepki yok ama reklam çıktığı an hemem tv ye dönüyor ama kapatıyorum ben yoksa alışacak adım adım setine üye olduk bi kaç güne ona başlayacağız etkinlikti vs daha iyi olacak inşallah

Merhaba cnm.. iş bebiş arası koşturmacalardayız:) dediklerin bizde de var reklam çıktı mı dünya duruyor.. önüne geçiyorum eğilip bakıyor.. hatta uzaktan kesmiyor üniteye tırmanıyor kafayı kaldırıp izliyor.. saçımıda yakalarsa çekmeye bayılıyor.. Açık bırakamıyorum önüme düşen 1-2 teli bile yakalamaya çalışıyor.. kopartana kadar bırakmıyor valla.. daha yemeyi düşünemedi ama:))
Hiç yorulmuyorlarda değil mi.. sürekli oraya buraya gidip duruyorlar..bi otur oyuncak falan oyna yok yani.. ilgi hemen dağılıyor..:))
Bende merak ediyorum o seti cnm geldi mi içinde neler var nasıl etkinlikleri falan.. bende düşündümde içeriği tam bilemedim nasıl diye.. bana da yazarmısın neler varmış..

Full enerjikler
Adım adımı yiğenlerim de kullandı bu sene anaokuluna başladılar fark ediliyor öğretmeni sormuş eğitim mi aldınız vs en basit örnek makas tutma becerisi. 9.ayda küçük kutu var içine top koyup çıkarma,her ay gelen kitap var dokunma duyusuna yönelik resimler, cee oyunu ile ilgili gibi gibi bir de siyah kartlar var. Her ay çok dolu olmuyor ama en güzel yanı o ayda ne becerisi var ona yönelik etkinlikler oluyor

Sağol cnm.. bende ne oynatacağımı bulmakta zorlanıyorum. En azından hazır birşeyler rahat olur diye düşündümde içeriğini de tam araştıramamıştım. Bakıcı ablamıza da kolaylık olur belki dikkatini çekerse yazık kadını oturtmuyor hiç elinden tutup kaldırıyor odalar arası tur yapıyorlar sürekli oyuncaklarıyla oynamak istemiyor .. kule yapılan halkalardan küplerden falan bakıyorum birde müzikli oyuncaklardan.. inşallah seveceği birşeyler bulabilirim..benim ördüklerimden sıkıldı

Şimdi inceledim biraz canım.... Faydalı olur umarım. Neden toplu olarak gönderilmiyor acaba... Ay gönderecekler. Her defasında bekle.... Geç gelebilir.... Her ay kargo ücreti....
Dışarda yok mu bu setlerden, illaki adım adım sitesinden mi alacağız....
Bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkür ederim....

9 - 48 ay aradı canım istersen toplu da gönderilir ama pek faydası olmaz çünkü becerisine göre ay ay hazırlanmış. Bize her ayın 22 sinde gelecek bundan sonra şu an 9 ve 10.ay geldi. Tek tek almak iyi olmaz zaten 6 aylık al fiyat açısından da karlı oluyor. Biz 1 yıllık abone olduk. D&R da varmış ama üye olmak daha iyi sitesinden detaylı ylı incele istersen

Cnm bugün mü 9 aylık oldunuz siz hayırlı olsun 30-31 hangisiydi şaşırdım:))

Teşekkür ederim canım

oda birşey mi 3 aylıktan beri saçımı yoluyor iki aydır da emerken yüzümü burun deliklerimi diş etlerimi tırmalayıp kanatıyo. reklam konusu ben istemesem de bende de aynı başka türlü yemek yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…