Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Mide arada bulantı var ama şu koku hassasiyeti hayatımı maf etti akıntı bendede var galiba renk ve koku enfeksiyon belirti si veriyor

Canım o agrı bende günde 5 6 kez olur keskin bir agrı bıçak saplanır gibi onlar büyüyen rahim bagları sadece uzun süren bir sancı kanama tehlike ki
Aaa evet birden bıçak saplanıyo gibi kas çekiyo gibi hissettm ben hep rahimn büyümesiyle alakalı demek ki bana günde 1 defa oluyo ama 3/4 gündür aralıksız olunca bi sormak istedm size

Hersey kokuyor gercekten. Mide bulantisi bende de karışıyor gibi oluyor ama kusma olmadi simdiye kadar. Benim akinti beyaz renk bazen hafif sarı gibi ama kokusuz. Bide krem gibi yogun oluyor bazen, bazende yumurtlama akintisi gibi. Umarim olumsuz birseyler yoktur
Aynı tarif ettginiz şekilde yaşıyorum her sey birde halsizlik çok var

Benimde 2. Gebeliğim ama ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştım😅 yaş kaynaklı mı böyle oluyo anlamadm bide o his kalıyo o tarafımda bi yarm saat falan😂
Her gebelik kendine farkli oluyor mesela ilk çocukta şuan yasadığım belirtileri aynısını yaşadım ikinci aksine çooook rahat geçti aradan 5 yıl geçti ama her biri çok farkli 🥹

Bulanti herkeste olmuyor canim. Ben mesela kahvalti ederken zor ediyorum agzimda büyüyor ama kusma hic yasamadim. Bide cok acikinca midem karışıyor. Kokulara karşı hassasim. Her koku bana geliyor sanki😅😅
Bi önceki hamileliğimde bu haftalarda hastanede serum takmışlardı çok bulantılarım vardı. Ama şimdi henüz yok diyorum belki daha erken bilmiyorum canım kıyaslıyor insan ister istemez 😄

Hersey kokuyor gercekten. Mide bulantisi bende de karışıyor gibi oluyor ama kusma olmadi simdiye kadar. Benim akinti beyaz renk bazen hafif sarı gibi ama kokusuz. Bide krem gibi yogun oluyor bazen, bazende yumurtlama akintisi gibi. Umarim olumsuz birseyler yoktur
benim de birebir öyle kokusuz, ama yine de sormak da yarar var bir baktıracağım pazartesi

Bi önceki hamileliğimde bu haftalarda hastanede serum takmışlardı çok bulantılarım vardı. Ama şimdi henüz yok diyorum belki daha erken bilmiyorum canım kıyaslıyor insan ister istemez 😄
Benim aşırı halsizliğim var, midem de kötü, kusmuyorum ama bazı şeylerden tiksinmeye başladım. Genel olarak ekmek ve türevlerini canım istiyor. Tuzlu ve ekşi rahatlatıyor bir de. İlk gebeliğimde de böyleydim, şu ilk trimester geçse de rahatlasak.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza geldimm :KK73: öncelikle herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim :KK68:

Kalp atımını devlette göremeyince bugün özele gittik orda vajinal hafif tempoda olsa duyduk 🥰
2016 kasım annelerinden sonra yine bir anne grubunda olmak heyecanlı ben hâla oradaki arkadaşlarımla görüşür konuşurum o yüzden buranın kıymeti benim için büyük eminim bu grupta birbirine çok güzel destek olup ilaç gibi gelecektir :)

annabelica annabelica benide eklersen sevinirim emeklerin için teşekkürler :KK200:

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETBEKLENEN
DOĞUM TARİHİ
GERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİ
BEBEĞİN İSMİC
Cherry Mom38219 mart5+15+324 aralık
Hoşgeldin🥰 beklenen doğum tarihini de ekleyelim mi yazarsan 🙏🏼

Arkadaşlar aranızda sigara kullanan var mı, ben öğrendiğimden itibaren çok azalttım ama bırakamadım henüz, siz bıraktınız mı yada nasıl yapıyorsunuz içmek istemiyorm ama bazen çok canım istiyor, inşallah tiksinirim en kısa zamanda
Ben her zaman olmasa da tiryakisi değilim arada içiyordum arkadaş ortamında kahveyle vs ama onu da bıraktım

Benimde oluyor sol tarafimda genelde. Arada batiyor gibi dikenleniyor gibi falan oluyor. Benim genelde de komple agri oluyor bir anda kasık ağrısı.. bende ondan korkuyorum. Belime falan vuruyor bir anda.

Cok gecmis olsun canim. Dikkat et dinlen bolca. Uzan hersey yolunda gitsin inşallah. Bende hep dua ediyorum vallahi🙏 herseyimiz saglikli olsun. O stresi korkuyu iyi biliyorum ne yazik ki.. dikkat et
teşekkür ederim 🌸💕 Öyle yapıyorum canım artık bol dinlenicem inşallah düzelecek

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta bende oğlumdan sonra yoğun bir bağırsak enfeksiyonu geçirdim ishal bulantı halsizlik ateş vs gibi ve mecbur gece hastaneye gittik. Kadın doğumu olan özel bif hastaneye.gittik acilden. Orda doktor baktı 6+2 haftalıktim keseyi gördük kesenin içinde sol tarafa doğru küçücük bir embriyo vardı ve çok az kalp atışını dinletti ama net duyamadik kalp atışını aslında sorduğumuz sorulara da net cevap alamadık sadece kendi doktorunuza gidin dedi. Ama bebek var dedi. Sonra serum taktilar şükür iyiyim. Sadece depremin olduğu gün inanılmaz stres ve panik yaptım umarım bir şey olmamıştır. Oğlumla arasında 2 yaş olcsk bebeğimin ve her duyan da aaa ne kadar erken aaa napcaksin aaa Allah yardım etsin ne bu acele demelerine artık sinir oluyorum. Hayırlı olsun diyip tebrik eden kimse olmadı. Bakan büyüten biz olacağız kime ne anlamıyorum yani
Öncelikle geçmiş olsun. 💐 Ne güzel arkadaş olarak büyüyecekler. Bence bu dönemde en kıymetli şey arkadaş. Çünkü çocuklar çocuğa hasret. Siz ona en güzel şeyi hediye ediyorsunuz. Etrafın söylediğine de kulak asmayın. Biz öyle uygun gördük diyip geçebilirsiniz.

Aynı tarif ettginiz şekilde yaşıyorum her sey birde halsizlik çok var
Uyku hali de geliyor. Heoimiz benzer seyleri yaşıyoruz ya bu guzel birsey bence.
benim de birebir öyle kokusuz, ama yine de sormak da yarar var bir baktıracağım pazartesi
Tabiki sordugunda bizimle de paylas olur mu 🌸
Aynısı ben de bazen gidip bakıyorum.
Ay ben cok sık gidiyorum vallahi. Bide kasık ağrısı eslik edince ay ne akti simdi diye gidiyorum vallahi wcye.

Benim aşırı halsizliğim var, midem de kötü, kusmuyorum ama bazı şeylerden tiksinmeye başladım. Genel olarak ekmek ve türevlerini canım istiyor. Tuzlu ve ekşi rahatlatıyor bir de. İlk gebeliğimde de böyleydim, şu ilk trimester geçse de rahatlasak.
Evet benimde canım sürekli ekşi tuzlu tek isytr yani onu yemek rahatlatıyor ama tatlı ismini bile duyunca kötü oluyorum

Back
X