2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
selam herkese baya sessizlesmis burasi.Bıdıklar baya büyüdü benim oglum bir haftadır yürüyor darısı sizlere
Maşallah maşallah canım benim ya.... Ne zaman doğmuştu... Biz en zorlayıcı ataktayız... Eşim şehir dışında, zorlanıyorum biraz.
Yeni dişler yolda, o da sıkıntı veriyor

selam herkese baya sessizlesmis burasi.Bıdıklar baya büyüdü benim oglum bir haftadır yürüyor darısı sizlere
Selam cnm.. maşallah oğluşuna bizimkide ellerini bırakıp dengeyi sağlıyor ama adım atması gerektiğini bilemiyor daha büyüdüler valla herşeyi anlıyorlar artık.. ama işine gelmeyeni anlamamış gibi yapıyor benim cadı

Maşallah maşallah canım benim ya.... Ne zaman doğmuştu... Biz en zorlayıcı ataktayız... Eşim şehir dışında, zorlanıyorum biraz.
Yeni dişler yolda, o da sıkıntı veriyor
Bizde yeni giriyoruz o atağa cnm ama pek bir belirti yok şimdilik.. dişler bizimde patlamak üzere salyası çok arttı birde ishali var ondan mı bilmiyorum çıksalarda rahatlasak hep birlikte Allah kolaylık versin tek başına çok zor oluyor gerçekten.. yarım saat bile başkası ilgilense yetiyor bana:))

Yarın geliyor babası.... Akşamları nefes alabiliyordum az da olsa..
Neyse kaldı 1 gün. Bizde maşallah 6 diş var. 2 tane daha çıkıyor şimdi.... Atak yetmezmiş gibi bir de düştü yataktan çarşamba günü.... Yanağının üstüne neyse ki, ucuz atlattık.

Bir akrabamız yeter emdiği diyor kızlar. Ona kalsa sütten kesmeliyim kendine zaman ayır, sana da yazık. Çok yıpranırsın diyor.
Bunu diyen 74 yaşında biri. Enteresan... Ben hiç öyle düşünmüyorum.... Sizlere de böyle diyenler var mı?

Maşallah epey çıkarmışsınız siz geçmiş olsun cnm.. Rabbim koruyor onları.. benimki de geçen cumartesi yerde hap bulmuş ve yalamış son anda gördüm şükür bir şey olmadı
Cnm herkes kafasına göre konuşuyor..ama bu kadar ilgincini duymamıştım.. bunu genelde 1 buçuk yaşında falan diyorlar seninki yaşına bile girmedi.. doğru zamanı bebeğinle ikiniz bilirsiniz kimseye kulak asma..:))

Bana da annem teyzemler çok diyor canım kendileri hem göğüs sarkmasin hem de zorluk olmasın diye 6 ay emdirip bırakmışlar
Ben istediği kadar emmesi taraftarıyım. Tabi benim kız da abartıyor ,dk başı her düşüp her canı sıkıldıgjda meme olmadan sakinlesmiyor beni çok fazla zorluyor ama olsun

Biz tam 10 aylık olduk kızlar. Bebek geldiginden beri eşimle sorunlar yaşıyoruz. Çok fazla zor benim bebiş. Geçmiyor bu durum. Sabah gülerek kalkıyor ama odaya götürünce başlıyor ağlamaya , kucaktada boyle. Doktorlar ne olduğunu anlamadi. Bu yüzden dikkati çok dağınık birşey ogretemiyorim, hemen sıkılıyor. Anne , meme teyze diyebiliyor . Bazen baba diyor. Alkış yapıyordu yapmiyor bu aralar. Bay bay öğretiyorum iki ay olacak da henüz ogrenemedi koltuğa tutunup yürüyor epeydirde .emmeye devam , emmeden uyumuyor , uyku rutini kazandiramadim malesef yanında yatmadan uyumuyor. Bu yüzden kendime hicbirsekilde vakit ayıramiyorum, başladığım kitaptan iki ayda ancak 100 sayfa okuyabildim.ne yapsam gelip ayağımdan cekistrip ağlıyor ayakta kucak , otururken yukarı çıkmak istiyor, memnun kalmıyor herturlu. Böyle zor geçiyor, ama en tatlı zamanları bunlar sukredip Güleryüz göstermeye çalışıyorum yine de

Benimki de çok hareketli canım. Herkes nasıl başediyorsun diyor.... Allah yardım ediyor.
Bazen o kadar çok yoruluyorum ki imdat freni istiyorum ama.....
Eşim yardımcı oluyor bir tek sağolsun. Başka yardımcım yok. Bana da çok düşkün. Babasında bile çok durmuyor... Hani kızlar babacı olurdu... Yalan!!!

Benim oğlumda çok hareketli sürekli ağlayan bir bebek ne yapsam memnun olmuyor.o kadar yoruldum ki WC ye gidemez oldum kendi başına hiç oynamıyor sürekli beni cekistitiryor alincada susmuyor elimden tut yürüt beni diyor sabah tan akşama kadar turluyoruz evi sonra güç bela uyutuyorum en fazla yarım saat neden buoyledir ki

Ben eskişehir devlet hastahanesinde murat şenol var çok iyi bir doktor 5 sene orada idim okurken sürekli ona giderdim hastaları ile çok ilgili tavsiye ederim
Merhaba murat şenol hakkında bilgi alabılır mıyım ? Sizin dr unuz o mı ? Dogumu kendisimi yaptırıyor ,her an ulasabılıyor mutuz,muayene için cok sıra beklıyor muyuz,herşeyı açıklıyor mu uzun uzun ,cok tesekkurler . Tüp bebek ile pozıtıf aldım çokşükür.şimdi dr arayısındayım . Ahmet cantug bey le murat şenol arasında kararsızım

Eskişehirden kimse varmi hanimlar varsa hangi hastane ve hangi dr tavsiye edersiniz ben bilecikte devlete gidiyorum 6 aya kadar burda devam edip sonra ozele gecmeyi düşünüyorum da tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba murat şenol hakkında bilgi alabılır mıyım ? Sizin dr unuz o mı ? Dogumu kendisimi yaptırıyor ,her an ulasabılıyor mutuz,muayene için cok sıra beklıyor muyuz,herşeyı açıklıyor mu uzun uzun ,cok tesekkurler . Tüp bebek ile pozıtıf aldım çokşükür.şimdi dr arayısındayım . Ahmet cantug bey le murat şenol arasında kararsızım

Ben ümit hastanesinde dr.talat beye yaptırdım doğumumu hiç memnun kalmadım tavsiye etmem ebeler daha çok işe yaradı drdan

Canım biz adım adıma başladık kendi başına bile kitabı çevirip inceliyor böyle bir şey alsan belki dikkatini çeker. Arada bir yırtsa da daha ilk kitap etkinliği olduğu için benle beraber çok moda mod olmuyor zamanla olacak bir şey o da

Hayırlı olsun cnm 10. Ayınız❤ genel olarak bu dönemlerde herşeyden çabuk sıkılıyorlar zaten.. birde hemen unutuyorlar birgün yaptığını ertesi gün yapamıyor benimki yada yapmıyor bilmiyorum.. bizde alkış için çok uzun süre uğraştık ellerini tutup yapıyordum kaçırıyordu bakmıyordu bile sonra bir akşam bir müzik duydu kendiliğinden yapmaya başladı şok olduk.. şimdi kaydediyordur o bir anda yapar.. emme ve uyku seni yoruyordur ama geçecek bu günler canım sabredeceğiz artık..
Cnm merak ediyorlar herşeyi etrafında farkındalar artık yanlız kalmak istemiyorlar.. bizimki de günün belli saatleri elimizden tutup çekiştiriyor oda oda geziyoruz.. bakıcısı alıştırdı hele onu bir dakika oturtmuyor. İstemediği yere de gitmiyor çekiştire çekiştire bağıra çağıra istediği yere sürüklüyor bizi.. büyüdükçe bizim uykularda azalmaya başladı.. birde uzun süre uyanık kalınca daha az uyuyor yoruluyor rahat uyuyamıyor herhalde belki uyku saatlerini az az öne çekebilirsin..
Benimki kitaplarını direkt yiyor canım açta bırakmıyorum ama zeka kartlarına da 2 dişiyle iz bırakmış..

Gerçekten yalan o ya... karşıdan gülüyor birde balkona çıkınca peşinden gidiyor.. diğer zamanlar kuyruğum gibi peşimden gelip duruyor wcnin kapısında bekliyor falan..

merhaba canm..bende 8+4 üm bugün özeldeki doktorum bazı tahliller istedi toksoplazmalar idrar kültürü falan sağlk ocagnda olmuyomş bakırköyde mehmet salih ardayı buldm bende..iyi diyor gidenler.sende gitmişsin sanırım..bende hem özele hem devlete kontrollere gitmeyi istiyorum..bişey sorucam..özeldeki doktrn istedgi tahlilleri mehmet beye diğer doktor istedi demeyeyim dimi o zaten kendi yapıcakmıdır ?

Bizde de yırtma başladı ama zamanla alışır diye düşünüyorum zeka kartları da sert yani tam dişlemelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…