iyiz canım bzmkide geri geri gidiyor kilomuz şuanlık iyi 3 dişimiz var bzmde canım dişten uyumuyordur ağrı kesici verirsen rahat yatar belkiHerkese selaam nasilsiniz iyi misiniz ❤biz hala ayni. Sadece hareket olusuyoruzhala zayifiz bir disimiz cikti digeri de yolda lakin okudum da sizler ne sanslisiniz 2aydir uykusuzluk had safha da gece 10kere uyaniyoruz iyi geceler diliyorum❤
Biz de kullanıyoruz canım. Daha önceleri izin verirdi burnunu temizlememe... Artık izin vermiyor.... Ağlaya zırlaya yapıyoruz...Benim kızımın da on gün sürdü bu bir kaç gündür geçti .serum fizyolojik kullandık başka birşey kullanmadık biz
Bizim 6.ncı yolda...Herkese selaam nasilsiniz iyi misiniz ❤biz hala ayni. Sadece hareket olusuyoruzhala zayifiz bir disimiz cikti digeri de yolda lakin okudum da sizler ne sanslisiniz 2aydir uykusuzluk had safha da gece 10kere uyaniyoruz iyi geceler diliyorum❤
ıyi geceler kuzum, bizim oğlanında burnu tıkanmış ve dün gece resmen kabustu.serum fizyoloji +sprey hiç bisey ise yaramadı çocuk sabaha kadar uymadı tıkandı nefes alamadı.tn son soğanı ikiye bolum baş ucuna koydum oda fayda etmedi.8ki gün önce civile gittik oranın klimaları açıktı çocuğu usttuk. Iki ay önce böyle oldu 3hafta sürdü en son öksürüğe dönüştü antibiyotikle anca geçti bakalım bu kışı nasıl atlatacağız.bu arada çok gecmisvolsunBiz de kullanıyoruz canım. Daha önceleri izin verirdi burnunu temizlememe... Artık izin vermiyor.... Ağlaya zırlaya yapıyoruz...
Dr. Götürdük alerjik grip olmuş kuzum. Babası az rahatsızlanmıştı, ondan geçti
İlaçları kullanıyoruz şimdi... Rafları da pek hoş değil, zor oluyor
sizdede çok tıkanma oluyormuydu yanı burnundan.Benim kızımın da on gün sürdü bu bir kaç gündür geçti .serum fizyolojik kullandık başka birşey kullanmadık biz
ne ilacı kullanıyorsunuz?Biz de kullanıyoruz canım. Daha önceleri izin verirdi burnunu temizlememe... Artık izin vermiyor.... Ağlaya zırlaya yapıyoruz...
Dr. Götürdük alerjik grip olmuş kuzum. Babası az rahatsızlanmıştı, ondan geçti
İlaçları kullanıyoruz şimdi... Rafları da pek hoş değil, zor oluyor
İburamin zero ve zyrtec canımne ilacı kullanıyorsunuz?
Size de geçmiş olsun kardeşim. Evet, uyutmuyor...ıyi geceler kuzum, bizim oğlanında burnu tıkanmış ve dün gece resmen kabustu.serum fizyoloji +sprey hiç bisey ise yaramadı çocuk sabaha kadar uymadı tıkandı nefes alamadı.tn son soğanı ikiye bolum baş ucuna koydum oda fayda etmedi.8ki gün önce civile gittik oranın klimaları açıktı çocuğu usttuk. Iki ay önce böyle oldu 3hafta sürdü en son öksürüğe dönüştü antibiyotikle anca geçti bakalım bu kışı nasıl atlatacağız.bu arada çok gecmisvolsun
cnim iki ay önce bizimde babasından geçmişti.bends senin gibi çok kızmıştım ama malesef olan olmuştu.bende gotureyim öyleyse sağol cnim cvp icinSize de geçmiş olsun kardeşim. Evet, uyutmuyor...
Kullandığımız ilaçlar fayda veriyor hamd olsun.... Daha iyiyiz.... Mukusu iltihaplı olmadan, öksürüğe dönüşmeden götürdüm Dr. A.... Babasından bulaştı ya... Çok kızdım!
Ben daha başlamadım ise 1 yas diye düşünüyorum daha bakıcı bulamadım ben. Çok sevindim seninkine alışmaasina ❤ bizim ki susmuyor bu ara pekselambsebse 14 ocak bebisi sizi gormek ne güzel.ben aktif yazici olmasam da mutlaka her gun okurdum burayi.O yanliz zor günlerimde bir ferahlik bulurdum.Artik eskisi gibi aktif olmadigina cok uzuluyorum.Benim oglanin 2disi var.Ben goreve basladim. Bakici buldum.Baya alistilar.Uykusuzluk bizde de ayni kizlarimda oyleydi gece cok sık uyaniyor malesef.Baya sozcük soyluyordu ama konusma bu aralar duraksadi
Calpol veriyorum arada ama etkilemiyor hiç kuzumiyiz canım bzmkide geri geri gidiyor kilomuz şuanlık iyi 3 dişimiz var bzmde canım dişten uyumuyordur ağrı kesici verirsen rahat yatar belki
Geçmiş olsun canım size de iyileşir hemen inşallahBizim 6.ncı yolda...
Bu ara biraz rahatsızız. Onun dışında herşey yolunda Hamdolsun....
Sürekli ayaklanıyor... Günden güne daha da hareketli maşallah...
Ben kızımla birlikte yatıyorum.... Diğer türlüsü zor olurdu... Şimdi ıhh diyor veriyorum memeyi..... O rahat ben rahat... Uykumu alamazsam eğer gündüzleri onunla uyuyorum.... Yapacak bir şey yok...
Geçicek inşallah canımCalpol veriyorum arada ama etkilemiyor hiç kuzum
ıyi geceler kuzum, bizim oğlanında burnu tıkanmış ve dün gece resmen kabustu.serum fizyoloji +sprey hiç bisey ise yaramadı çocuk sabaha kadar uymadı tıkandı nefes alamadı.tn son soğanı ikiye bolum baş ucuna koydum oda fayda etmedi.8ki gün önce civile gittik oranın klimaları açıktı çocuğu usttuk. Iki ay önce böyle oldu 3hafta sürdü en son öksürüğe dönüştü antibiyotikle anca geçti bakalım bu kışı nasıl atlatacağız.bu arada çok gecmisvolsun
Herkese selaam nasilsiniz iyi misiniz ❤biz hala ayni. Sadece hareket olusuyoruzhala zayifiz bir disimiz cikti digeri de yolda lakin okudum da sizler ne sanslisiniz 2aydir uykusuzluk had safha da gece 10kere uyaniyoruz iyi geceler diliyorum❤
kiz nerde cabuk buyuyorlar.kendi adımaAleyküm selam ha şöyle dönün sahaya ya inan olmuyor böylebiz de daha diş yok ama en geç 9 da uyuyan kızım 2 gündür 11 de uyuyor gece sık Uyanmıyor ama sabah 6 da uyanıyor sonra da duruma göre ya uyur ya uyumaz. Çabuk büyüyorlar ya daha dün miniciklerdi ama çok rahatmışız onu anladım
Sağol Cnim.valla artık neyapacagimi şaştım.nerdeyse her ay hasta oluyorGeçmiş olsun canım soğanı ikiye bölüp içine de sıcak su dökersen çok faydası oluyor kendime yaparım genelde odadaki mikrobu da kırıyormuş
konyada ayrıntılı ultrason için tavsiye edebileceğiz bir yer var mi ??