Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    102
Ben şey kullanıyorum kızlar, pamuklu hafif kalın askılılar var ya da komple kalın askılı sporcu atleti gibi olan da var bende bir tane bir de böyle penyeden gibi yumuşacık ama pedi falan var hani ucu falan belli olmuyo ağrıtmyo sırtımı onlardan kullanıyorum. Linkine bakıyım atcam
Bu son dediğin benim bildiğimdense süper olur penye içi pedli uçlar da belli olmaz.

Ben şey kullanıyorum kızlar, pamuklu hafif kalın askılılar var ya da komple kalın askılı sporcu atleti gibi olan da var bende bir tane bir de böyle penyeden gibi yumuşacık ama pedi falan var hani ucu falan belli olmuyo ağrıtmyo sırtımı onlardan kullanıyorum. Linkine bakıyım atcam
Ay çok iyi olur canım, bekliyorum 🥰

Bu son dediğin benim bildiğimdense süper olur penye içi pedli uçlar da belli olmaz.

Ay çok iyi olur canım, bekliyorum 🥰
SEBOTEKS Telsiz Kapsız Lastikli Pamuklu Penye Toparlayıcı Minimizer Sütyen 1010 - Fiyatı, Yorumları
Ben bundan aldım pedli değil ama neden bilmiyorum uçlarını belli etmiyor, diğeri de klasik sporcu atleti gibi içi pedli onun bedenini bulmak zordu önceden almıştım. Bende linkteki gibi iki tane var askısı kalın olunca da acıtmıyor ağırlık yaptıkça, bir de böyle klasik iç çamaşırcılarda analarımızın taktığı penye sütyenler var bilir misiniz bilmiyorum 😀😀 çiçekli ondam aldım iki tane 😀

SEBOTEKS Telsiz Kapsız Lastikli Pamuklu Penye Toparlayıcı Minimizer Sütyen 1010 - Fiyatı, Yorumları
Ben bundan aldım pedli değil ama neden bilmiyorum uçlarını belli etmiyor, diğeri de klasik sporcu atleti gibi içi pedli onun bedenini bulmak zordu önceden almıştım. Bende linkteki gibi iki tane var askısı kalın olunca da acıtmıyor ağırlık yaptıkça, bir de böyle klasik iç çamaşırcılarda analarımızın taktığı penye sütyenler var bilir misiniz bilmiyorum 😀😀 çiçekli ondam aldım iki tane 😀
Bunların bir tık daha ince olanları var (askı ve sütyen kısmı) onlardan bulup alayım. Senelerdir de askısız kullanıyorum sütyenleri bakalım nasıl alışacağım askılara 😂

Hahhaha hep karnımı pipilim de pipilim diye seviyorum 😂😂😂 pipilim iyi sanırım teyzesi en son geçen hafta görmüştüm ama doktorum şaka gibi sadece pipisini gösterdi geri kalan hep sağlık açısından ölçüm yaptı fotoğraf bile vermeden gönderdi 🥹 haftayı bekliyorum görmek için. Senin minik oğluşun nasıl iyi misiniz nasıl gidiyor hamilelik 😍😍😍❤️
Çok şükür iyiyiz canım net hissedemiyorum kafam takılıuor ama sanırım erken dahaa ondan böyle. 10 gün sonra benimde randevum var çok heyecanlıyım 😂🥹❤️

Çok teşekkür ederiiiim 🥰

4baby baktim gecen gun gayet uygun fiyati 3.500tl arkadaşimda kullaniyormuş memnun o markadan tek eksisi iki yönlü değil ben iki yönlü olmasinida istiyordum ama o genelde cok agir modellerde varmis bende hafif bi araba olsun istiyorum toplu taşima kullandigim icin kolaylik olur.
Toplu taşıma kullananlardan biri olduğum için anlıyorum canım 😂 ben Bağcılardayım annem kartalda. Eşim bazen çalıştığı zamanlar sıkılınca annemlere gidiyorum burdan karşıya
Birde kızım var biliyorsun, bebek arabası çok önemli benim için. Dediğin gibi hafif olmalı ağır değil o yüzden pusetli öneriyorum
Büyüdüğünde diğer parçasını takarsın kızım 3 yaşına kadar kullanmıştı o şekilde

Normal balım böyle çentik gibi bir şey var onu takıyorlar açınca, o ses tık sesidir.bir de acıması da normal tövbe yarabbim yalama oldum artık ve tahriş oluyo sanırım o yüzden her seferinde daha da acıyo.

Canım ya evet sende çok bakmışlardır bi daha gerek kalmaz inşallah annelik çok zor gerçekten, sağ salim sağlıklı bi şekilde alalım kucaklarımıza bebeklerimizi 🙏🏻

Off gerçekten öyle hem madden hem manen daha zayıf oluyoruz galiba ben bu kadar duygusal kırılgan bi insan değildim hele kız annesi olacağımı öğrenince amann iyice prensesleştim 😂

Canım parol öyle bir ağrıya sadece miribi nisilsiniz der tekmeyi yer gerisingeri gider 😂 Kendi haline bıraktım artık sonsuza kadar sürecek hali yok dedim, şu an hala ağrıyor 3.gün oldu ama biraz hafifledi Allahtan 🩷

İyiymiş canım ben bir de medipol sefaköye sorayım orası bayağı uygun. Devletten randevu bulamazsam panik olmak istemiyorum
Az önce aklımdan geçtim diyorum aha bir dolunaymı birşeymi var benimde ağrı sol gözümden vurmaya başladı 🙄 parolda içmek istemedim . ( öyle deme bazı ağrılar aşırı yüksek olsada çok beklediğin için etki ediyor ) ahahaha yoksa normal zamanda evet bende merhaba bile demiyor sadece mide ağrısı verir 🤣

Bunların bir tık daha ince olanları var (askı ve sütyen kısmı) onlardan bulup alayım. Senelerdir de askısız kullanıyorum sütyenleri bakalım nasıl alışacağım askılara 😂
Evet evet ben de o kadar çok çeşit var ki ortalama kalın askılı olanlar anca taşıyo benim 😀 yoksa kendimi bi tık yaşlı hissediyorum 😀😀

Evet evet ben de o kadar çok çeşit var ki ortalama kalın askılı olanlar anca taşıyo benim 😀 yoksa kendimi bi tık yaşlı hissediyorum 😀😀
Teşekkür ederim kuşum benim bakacağım bu tarz alırım birkaç tane kullanırım rahat rahat 😍 hahhaa taşıma ve kaldırma, rahat hissetmek önemli. Yakında zaten tamamiyle hepimizin 🐄 olacaklar anca aslında 😂😂

Bende pilates yapmayı dusunuyorum
Ama doktoruma yinede sorcam😊Bu arada youtube da onerebileceğiniz pilates videosu varmi
tabii ki, doktor yorumu/yonlendirmesi onemli. herhangi bir risk yoksa yapin bence de ☺️
online olarak bildigim bir kanal yok, yakin bi’ arkadasim yoga/pilates hocasi, onunla yapacagim. bi’ sorarim ama onerecegi bir kanal varsa paylasirim burada. 🌸

Kızlar arkadaşım detaylı ultrason için randevu aldın mı zor bulunuyor sen de devlette devam ediyorsun dedi. Ben de 16. haftada gideceğim daha bilmiyorum almadım doktorum bile yoktu 16. haftada tanışacağız dedim. Acele et falan dedi. Beni aydınlatabilir misiniz bu detaylı ultrason konusunda.
Canım ben de devlet hastanesine gidiyorum takiplere aşırı memnunum özelden hiçbir farkı yok benim açımdan. Ama benim gittiğim hastanede detaylı ultrason cihazı yokmuş. O yüzden doktorum özel bir hastaneye yönlendirdi. Oradan randevu aldım 21-23. Haftalar arası yapıyorlarmış ben 21+6 da gideceğim. Radyalog bakıyormuş her organına bakıyorlar yaklaşık 1 saat sürüyormuş

Toplu taşıma kullananlardan biri olduğum için anlıyorum canım 😂 ben Bağcılardayım annem kartalda. Eşim bazen çalıştığı zamanlar sıkılınca annemlere gidiyorum burdan karşıya
Birde kızım var biliyorsun, bebek arabası çok önemli benim için. Dediğin gibi hafif olmalı ağır değil o yüzden pusetli öneriyorum
Pusetliler agir olmuyormu kuzum
Bide onlarda cift yönlü ozellik varmi

Pusetliler agir olmuyormu kuzum
Bide onlarda cift yönlü ozellik varmi
tabii ki, doktor yorumu/yonlendirmesi onemli. herhangi bir risk yoksa yapin bence de ☺️
online olarak bildigim bir kanal yok, yakin bi’ arkadasim yoga/pilates hocasi, onunla yapacagim. bi’ sorarim ama onerecegi bir kanal varsa paylasirim burada. 🌸
Cok iyi olur canim bende yapmayi dusunuyorum harektli olmak dogum acisindan iyi olur.

Canım ben de devlet hastanesine gidiyorum takiplere aşırı memnunum özelden hiçbir farkı yok benim açımdan. Ama benim gittiğim hastanede detaylı ultrason cihazı yokmuş. O yüzden doktorum özel bir hastaneye yönlendirdi. Oradan randevu aldım 21-23. Haftalar arası yapıyorlarmış ben 21+6 da gideceğim. Radyalog bakıyormuş her organına bakıyorlar yaklaşık 1 saat sürüyormuş
Nerede yaşıyorsun canım sen? Benim bu zamana kadar hep eğitim araştırma hastanesi tüp bebek merkezindeydi kontrollerim haftaya ilk defa poliklinikte muayene olacağım doktorumla da tanışacağım bakalım benim nasıl olacak inşallah iyidir poliklinik kısmı 😍
Bayağı uzun sürüyormuş 1 saat ayyy her şeyine detaylıca bakıyorlarsa sürer tabi bu kadar. Ne kadar fiyat aldın özelde? Ben açıkçası bilmiyorum Antalya eğitim araştırmada süreçler nasıl haftaya öğreneceğim artık.

Anca hissederiz kuşum normal doktorlar 20. haftadan sonra diyorlar az kaldı 😍😍😍
Merveturann Merveturann siz hissediyormusunuz ? ben hiç birşey daha hissedemedim . Dün karnımın sol köşesinde birşey oldu hissiyatı vardı ama şuan hissetsen hissetsen kasıkta felan hissedersin orasında değil dediler o yüzden ben şimdiye kadar hiç hissedemedim..

Merveturann Merveturann siz hissediyormusunuz ? ben hiç birşey daha hissedemedim . Dün karnımın sol köşesinde birşey oldu hissiyatı vardı ama şuan hissetsen hissetsen kasıkta felan hissedersin orasında değil dediler o yüzden ben şimdiye kadar hiç hissedemedim..
yok canım ben hissetmiyorum hiç daha hissetmedim açıkçası 20. haftayı bekliyorum hissetmek için o zamanlar belki ancak olur benim 😍

Ben bazen hissediyorum 😀 anlık olarak diğer gebeliğim de 20. Haftalarda ancak hissetmiştim

Back
X