Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Zordu ama basardim wndjdjdjd
Askim ben tup bebekte de ayni fasli yasadim iki kez hem de genetik sonucbekledik idmanliydim acikcasi 🤣 ama bu hepsinden kritik hissettirdi tabikiii icimde hali hazirda buyuyen bir insan tanesi olmasindan mutevellit😍 yariladin farz et yarindan sonra kendini, hop bi bu kadar daha gececek ve sonuc gelmis olacak🙏🏼
Tüp bebek sürecinde zaten sana allah tarafından yeni bi sabır kotası yüklenmiştir. Ne cefakar analarız biz yaaaa allah bebeğimizi sağlıkla versin kucağımıza 😂

Canım benim doktorum bana idrar kültürü ver dedi. Üromisin e rağmen hala yüksek demiş.
Özel hastanenin acilinde kültür veriliyormu acaba?
Bu gece vereyim dedim.
Canım özel hastanede her tahlile bakarlar diye düşünüyorum ama net bir bilgim de yok maalesef

Tüp bebek sürecinde zaten sana allah tarafından yeni bi sabır kotası yüklenmiştir. Ne cefakar analarız biz yaaaa allah bebeğimizi sağlıkla versin kucağımıza 😂
Sorma ben ki dunyanin en sabirsiz tezcanli insaniydim donum noktam tedavi oldu hayattaki🤣 annem diyor ki 4 ayda 4 yil olgunlastin o donem ajdjdjdj

ahahahah ya ben de senin gibi dusundugum icin bu bilgiye eristim ve yikildim o an ajdjdjdj
Total 15 siniri koydum kendime, ama doktorum henuz bir sayi belirtmedi sadece alma diyor 🤣
Bana ilk seanslarda 11-14 arası demişti. En son da baktı biraz verme heveslisiyim, 14. haftaya kadar koru yeter dedi. İdeal kilomda başlamadım ama yine de normal sınırdayım şimdiden de azıcık göbüşüm beni nefes nefese bırakıyor bakalım nolcak🤣

Sorma ben ki dunyanin en sabirsiz tezcanli insaniydim donum noktam tedavi oldu hayattaki🤣 annem diyor ki 4 ayda 4 yil olgunlastin o donem ajdjdjdj
Belki de bizim gibi uçarı insanların anne olmadan önce böyle imtihanlardan geçmesi gerekiyordur 😂 ben de çok zıpırdım yaşadıklarım sayesinde anne olabilmenin kıymetini anladım sjdhdjhd

Bana ilk seanslarda 11-14 arası demişti. En son da baktı biraz verme heveslisiyim, 14. haftaya kadar koru yeter dedi. İdeal kilomda başlamadım ama yine de normal sınırdayım şimdiden de azıcık göbüşüm beni nefes nefese bırakıyor bakalım nolcak🤣
Evet artik hicbir doktor fazla kg almamizdan taraf degil, o eskidenmis🥲 ben de surekli doktora ama biliyisinizz hicim tip bibik tidivi kili ildimmmmm ayagi yapiyorum yemiyor🤣tamam o donem aldin bitti onu unut artik diyor ajdjdjd. Yarin sabah yeniden bir tartilayim hazir konusmusken sizlerle de, bakalim arti kac oldum🥹🥹
Gobus benim artik bagimsizlasti baya ya goren aaaaa tebrik ederim diye yanasiyor konu komsu 🤣

Evet artik hicbir doktor fazla kg almamizdan taraf degil, o eskidenmis🥲 ben de surekli doktora ama biliyisinizz hicim tip bibik tidivi kili ildimmmmm ayagi yapiyorum yemiyor🤣tamam o donem aldin bitti onu unut artik diyor ajdjdjd. Yarin sabah yeniden bir tartilayim hazir konusmusken sizlerle de, bakalim arti kac oldum🥹🥹
Gobus benim artik bagimsizlasti baya ya goren aaaaa tebrik ederim diye yanasiyor konu komsu 🤣
Bana hamile kalmaya çalışıyorken bazı çalışanlar hamilelik sormuştu ben de neeee hamile gibi mi görünüyorum diye aşırı tepki vermiştim. O yüzden uzun süre soramaz onlar ağızları yandı🤣

Yok görünmedim kadın doğum doktorum vermişti zaten ilacı ama 14/9u geçerse iç demişti. İşyerinde 14/9 oluyor aksam eve geliyorum 10/7 ye düşüyor başım çatlıyor ağrıdan. Yani kardiyolojilik bi durum kalmadı aslında ben zaten tansiyon hastasıyım eninde sonunda içicem o ilacı. Bu saçma tansiyon alfametten bin kat daha zararlı..
ilk 10 hafta bebeğin gelişimi için önemliydi atlattık, artık riske atamıcam gerçekten.
Ay lafı cok uzattım ama, bak bugün işyerinde ölük gibi durmaya calıstım sakin sakin tansiyonum cıkmasın diye. Sonra tek bir telefon görüşmesiyle tansiyon oldu 14/9
Yazık günah yani bunu ne ben çekeyim ne bebeğim zarar görsün

Yaa bak ben ne yaşadım birde. Bana kimse aşılama sürecinde tansiyon ilaçlarını kes demedi. Ben tansiyon ilacı içtim bir hafta 10 gün kadar ve bunlar c kategori imiş.
Yani sıkıntılı grup. 2 farklı ilaç. Bir kaç doktora sordum birşey olmaz dediler. Öyle rahatlattın kendimi. Bazı doktorlar aldırın diyorlarmış bebeği.
Gerçekten bu doktorlarla şansa yaşıyoruz bazı şeyleri, güvenim çok sarsıldı.
Acilen bıraktım ilaçları. Sonra bir dahiliyeci dediki gebelikte ilk zamanlar tansiyon biraz düşük seyreder kontrol et öyle iç dedi, ama ben yinede bir kardiyoloji arkadaşımla görüşeceğim dedi. Sonra tekrar gittiğimde sonuçlar için ben görüştüm önceden hasta ise ve ilaç kullanıyorsa devam etsin mutlaka demiş.
Ben takip edeyim ekstra düşmesin dedim. Hep 11-7, 12-8 di. Taki lekelenme için acile gittiğimde 16-10 du acil başlattılar ilaca. Bir daha hiç bi zaman o kadar çıkmadı ama stres anında çıkabiliyor işte.
O yüzden bana holter takmaya karar verdiler ilacın dozunu da öyle ayarlayacaklar muhtemelen.
Senin başının ağrısı bence tansiyon dan değil canım gebelikten çünki o haftalarda diğer arkadaşlarda da baş ağrısı oldu.
Bir de ilacı içtikten bir hfta sonra etki gösteriyormuş bilgin olsun

Yaa bak ben ne yaşadım birde. Bana kimse aşılama sürecinde tansiyon ilaçlarını kes demedi. Ben tansiyon ilacı içtim bir hafta 10 gün kadar ve bunlar c kategori imiş.
Yani sıkıntılı grup. 2 farklı ilaç. Bir kaç doktora sordum birşey olmaz dediler. Öyle rahatlattın kendimi. Bazı doktorlar aldırın diyorlarmış bebeği.
Gerçekten bu doktorlarla şansa yaşıyoruz bazı şeyleri, güvenim çok sarsıldı.
Acilen bıraktım ilaçları. Sonra bir dahiliyeci dediki gebelikte ilk zamanlar tansiyon biraz düşük seyreder kontrol et öyle iç dedi, ama ben yinede bir kardiyoloji arkadaşımla görüşeceğim dedi. Sonra tekrar gittiğimde sonuçlar için ben görüştüm önceden hasta ise ve ilaç kullanıyorsa devam etsin mutlaka demiş.
Ben takip edeyim ekstra düşmesin dedim. Hep 11-7, 12-8 di. Taki lekelenme için acile gittiğimde 16-10 du acil başlattılar ilaca. Bir daha hiç bi zaman o kadar çıkmadı ama stres anında çıkabiliyor işte.
O yüzden bana holter takmaya karar verdiler ilacın dozunu da öyle ayarlayacaklar muhtemelen.
Senin başının ağrısı bence tansiyon dan değil canım gebelikten çünki o haftalarda diğer arkadaşlarda da baş ağrısı oldu.
Bir de ilacı içtikten bir hfta sonra etki gösteriyormuş bilgin olsun
Sen şaka yapıyorsun ya onca aşılama sürecinde kimse sana ne ilaç kullanıyorsun diye sormadı mı????
Allahtan ki belli bir zamana kadar bebeği etkilemiyor bu tür ilaçlar yani rabbim korumuş.. ya hep ya hiç kuralı vardır ilaç zarar verecekse gebeliği en basından düşükle sonuçlandırıyor, çok şükür bebeğini sana bağışlamış allah. Yani öyle ilaç içtin gel seni kürtaj yapalım diye bi mantık olabilir mi?? Daha geçen gün bebeğini görmeye gittiğimiz arkadasımız en ağır antidepresanları içiyordu gebeliğini bilmeden.
Benim de artık doktorlara güvenim kalmadığı için, tansiyon hastası bir gebe olarak doktorun dediği gibi tansiyonumun 15lere 16lara fırlamasını beklemicem, baslıcam ilaca..
bizim gibi tansiyon hastalarında ne zaman ne olacağı belli olmaz ani bi sinir bile zıplatır tansiyonu.

5 yemek kaşığı mı bu bilgiye hiç hazır değildim ahahah
Ay yemek yedikten sonra yemek terimleri bile mide bulandırıcı geliyor bana. İştahla yediğim şey bile kötü geliyor
Kız bende az önce çok sevdiğim bi meyveyi yerken dizide üzücü bi sahne oldu ona ağladım ve aniden öğürmeye böğürmeye başladım dkdjdkjd meyveden soğumam 10 saniye falan sürdü daha da yemem dkdjdkdj

Ay göstersene bize de yaaaaa azıcık hevesimiz gelsin😍😍😍😍

Erkek hissediyorum Allah'ın gücüne gitmesin ama kız istiyorum sağlıklı olsun da moduna girdim artık psikolojik olarak deneyecek halim kalmadı yaşım da 42 🥹 sen ne istiyorsun ne hissediyorsun 😍
Ya ben çocukluğumdan beri oğlum olacak adı Kıvanç olacak diye bir hayale sahiptim açıkçası.. Ama hamileliğimde daha geçen gün kız bebek gördüm, erken doğum yapmışım 15 ekim, ve cinsiyeti kızdı. Çakır gözlü çok tatlıydı 🥰 Tabi bende onca çetrefilli yoldan geçtikten sonra yeter ki sağlıklı olsun da her türlü başımın tacı diyorum🙏🥰

Bana hamile kalmaya çalışıyorken bazı çalışanlar hamilelik sormuştu ben de neeee hamile gibi mi görünüyorum diye aşırı tepki vermiştim. O yüzden uzun süre soramaz onlar ağızları yandı🤣
En guzel onunu kesme metodunu uygulamissin 🤣🤣 ben de bir keresinde bir fotoda dev bir gobekle cikmisim, tedaviyi girmusum ustune regl olmus patlamak uzereyim filan dehset bir gobek. Kac kisi mesaj atmisti da oturup aglamistim caresizce 😢 o yuzden kimseye sormam cok canim yandi o mevzulardan diye

Ya ben çocukluğumdan beri oğlum olacak adı Kıvanç olacak diye bir hayale sahiptim açıkçası.. Ama hamileliğimde daha geçen gün kız bebek gördüm, erken doğum yapmışım 15 ekim, ve cinsiyeti kızdı. Çakır gözlü çok tatlıydı 🥰 Tabi bende onca çetrefilli yoldan geçtikten sonra yeter ki sağlıklı olsun da her türlü başımın tacı diyorum🙏🥰
Allah gönlüne göre versin emeklerinin karşılığını boş bırakmasın 💕🧿🙏 eveeeet kıvanç bebek okumuştum daha önce 😍 bakalım şansımıza ne gelecek inşaallah cumaya kadar çıkar sonra party hard 💃

Back
X