Farkettim doktorum rutin kontroldede farketti demesede söyleyecektim inşallah 3 hafta açılmazsa cerrahiye gideceğizHayırlı olsun cnm dişiniz..:) geçmiş olsun buarada sen mi farkettin yapışıklığı. İnşallah açılır hemen..
Geçmiş olsun cnm inşallah geçer.. bende dikkatli kontrol edeyim bundan sonra..Farkettim doktorum rutin kontroldede farketti demesede söyleyecektim inşallah 3 hafta açılmazsa cerrahiye gideceğiz
Geçmiş olsun Canım bizimki 4-5 gün falan sürdü.. kaçtı ateşi seninkinin ben en yüksek 37.9 ölçtüm o da çok sürmedi 37 ile 37buçuk arasındaydı dişte öyle oluyormuş genelde.. bizde salya huzursuzluk ve iştah kesilmesi olunca biz direkt diştendir dedik calpol verdim arada..doktora gitmedik sonra geçti ama diş falanda çıkmadı daha.. inşallah sizinde diştir cnm.. burun tıkanıklığı falan var mı..
çok tsk ederim....Cnim 2eylulde oglumu araştırmaya götürüp bagisikligina bitirdim ogün çok terledi rüzgarda esiyordu acaba usuttumy diyorum ama sonra düşününce bütün tikanikligi,oksuruk ,boğaz ağrısı vs hiç bişey yok.bugün dr götürüp hepsine bktirdum idrar yollarında tabi.çok şükür hepsi temiz ama ateş çok yüksekti 39oldu acil de düşürdük dün geceden beri sürekli yükseliyor.bizim üst dislerde patladı.dr dişe bağladı ateşini ama oda tam emin konuşmadı dediğin gibi ınş çabuk atlatır.Geçmiş olsun cnm inşallah geçer.. bende dikkatli kontrol edeyim bundan sonra..
Geçmiş olsun Canım bizimki 4-5 gün falan sürdü.. kaçtı ateşi seninkinin ben en yüksek 37.9 ölçtüm o da çok sürmedi 37 ile 37buçuk arasındaydı dişte öyle oluyormuş genelde.. bizde salya huzursuzluk ve iştah kesilmesi olunca biz direkt diştendir dedik calpol verdim arada..doktora gitmedik sonra geçti ama diş falanda çıkmadı daha.. inşallah sizinde diştir cnm.. burun tıkanıklığı falan var mı..
Nasıl oldu cnm düştü mü ateşi benim arkadaşımın kızıda diş çıkarıyor 39a yükselmiş onunda ishal iştahsızlık varmış hepsi bir anda çıksada rahatlayıversek..çok tsk ederim....Cnim 2eylulde oglumu araştırmaya götürüp bagisikligina bitirdim ogün çok terledi rüzgarda esiyordu acaba usuttumy diyorum ama sonra düşününce bütün tikanikligi,oksuruk ,boğaz ağrısı vs hiç bişey yok.bugün dr götürüp hepsine bktirdum idrar yollarında tabi.çok şükür hepsi temiz ama ateş çok yüksekti 39oldu acil de düşürdük dün geceden beri sürekli yükseliyor.bizim üst dislerde patladı.dr dişe bağladı ateşini ama oda tam emin konuşmadı dediğin gibi ınş çabuk atlatır.
sen nasilsin bakiciyla nasil gidiyir
Cnim az once bile acil den geldik ağrı kesici iğne yaptılar.cok fazla atesi var distenmi degilmi bilemiyorum ama üstteki bitane alttakide bitane çıkmış diğer ikiside patlamış.enfeksiyonel bi durum yokmuş .çok endişelenmeye başladım artık.yavrum elimde mahvolduNasıl oldu cnm düştü mü ateşi benim arkadaşımın kızıda diş çıkarıyor 39a yükselmiş onunda ishal iştahsızlık varmış hepsi bir anda çıksada rahatlayıversek..
Bakıcımız iki gün öğleden sonra geldi.. kendi evimiz olunca rahat oldu oynadılar uyuttu doyurdu falan.. hızlı oldu alışma sürecimiz bugün sabah bırakıp gittim:) uyuyordu 2 saatten fazla uyumuş 10 buçukta uyanmış kahvaltı yapmışlar oyun oynamışlar.. hiç ağlamamış şükür bende 12buçukta geldim.. ilk günümüz kolay geçti.. devamı gelir inşallah.. korktuğum gibi olmadı:))
Iyi akşamlar hanımlar oğluşum 8 ay 10 günlük oldu ama hala oturmuyo biz geçmi kaldık ben hiç bi zaman bi başka bebekle kıyaslama yapmadım ama bu oturmama olayı biraz kafama takıldı sanırım
Oturmasi gerekiyor aslinda daha geven gittim fizik dkrna bu aylarda yapabilmesi gereken en onemli sey desteksiz oturuyor olmasi dedi 7ay 2bucuk 3 hftlik flndi devriliyotmu cani oturmak mi istemiyor bi danis dr istersen , dun ins sordugum bi cocuk pediatrstide 7ayda oturmali en gec yazmis takip et canimIyi akşamlar hanımlar oğluşum 8 ay 10 günlük oldu ama hala oturmuyo biz geçmi kaldık ben hiç bi zaman bi başka bebekle kıyaslama yapmadım ama bu oturmama olayı biraz kafama takıldı sanırım
Çok geçmiş olsun cnm.. inşallah önemli değildir dişlerdendir..Bazıları çok zorlanıyor işte..Cnim az once bile acil den geldik ağrı kesici iğne yaptılar.cok fazla atesi var distenmi degilmi bilemiyorum ama üstteki bitane alttakide bitane çıkmış diğer ikiside patlamış.enfeksiyonel bi durum yokmuş .çok endişelenmeye başladım artık.yavrum elimde mahvoldu
CAnim çok sevindim senin adına maşallah akıllı kiz Lina hep boyle olsun ınş annecigini uzmesin.
Cnm bizde 14ünde 8 aylık olacağız yeni yeni desteksiz oturuyor ama çok kısa süreli.. dengeyi uzun süre sağlayamıyor.. ben çok oturtmadım ondan oldu galiba.. oyunları falan hep yatırtıp oynatıyordum..şimdi daha sık oturtuyorum daha iyi oldu..Iyi akşamlar hanımlar oğluşum 8 ay 10 günlük oldu ama hala oturmuyo biz geçmi kaldık ben hiç bi zaman bi başka bebekle kıyaslama yapmadım ama bu oturmama olayı biraz kafama takıldı sanırım
Destekli de mi oturmuyor canım? Biz 7 ay 7 günlüğüz desteksiz oturuyor artık. Ama 8.aya kadar desteksiz oturamama normalmiş eğer yere uzanıp yüz üstü sırt üstü dönüyor ve yanındaki oyuncakları rahatlıkla yakalayıp oynuyorsa normalmiş
Oturmasi gerekiyor aslinda daha geven gittim fizik dkrna bu aylarda yapabilmesi gereken en onemli sey desteksiz oturuyor olmasi dedi 7ay 2bucuk 3 hftlik flndi devriliyotmu cani oturmak mi istemiyor bi danis dr istersen , dun ins sordugum bi cocuk pediatrstide 7ayda oturmali en gec yazmis takip et canim
Cevaplarınız için teşekkürler kastettiğim tam bağımsız desteksiz oturması gecmi kaldi diye merak ettim cunku etrafimda can sıkıcı insan çok fazla oturmuyomu daha diye gicik bi tavır sergiliyorlar en bastada kayinvalidem sırtını biryere dayayınca oturuyo desteksiz kisa sure eline bi oyuncak verince oturuyo ama oyuncakla ilgisi bitince ya kendini geri atiyo yada devriliyo yada nebiliyim oturmak istemiyor bende bi araştırmamda 8 ayda 15 _20 saniye otura biliyorsa sıkıntı yok diye okudum o yüzden rahat davrandım bugune kadar ama işte biri geliyo bisey diyo diğeri başka bisey derken kafada soru işaretleri çoğaliyoCnm bizde 14ünde 8 aylık olacağız yeni yeni desteksiz oturuyor ama çok kısa süreli.. dengeyi uzun süre sağlayamıyor.. ben çok oturtmadım ondan oldu galiba.. oyunları falan hep yatırtıp oynatıyordum..şimdi daha sık oturtuyorum daha iyi oldu..
Destekli oturuyo desteksizde kısa süre oturuyo dönme sürünme oyuncak yakalama vs.. bunların hepsini çok erken dönemde yapmaya başlamıştı onlarda sıkıntı yokDestekli de mi oturmuyor canım? Biz 7 ay 7 günlüğüz desteksiz oturuyor artık. Ama 8.aya kadar desteksiz oturamama normalmiş eğer yere uzanıp yüz üstü sırt üstü dönüyor ve yanındaki oyuncakları rahatlıkla yakalayıp oynuyorsa normalmiş
İyi geceler hanımlar... Nasılsınız? Biz bugün 9.ncu ayımıza girdik. Zaman su misali akıp geçmiş... Sanki 4 ay önce doğurmuşum gibi... Gebeliğimde zaman bu kadar hızlı akmamıştı...
Aynen canım. 2 dk. Yalnız bırakmaya gelmiyor.... 3 ay +3 haftalıkken çıktı bizim dişler. Şimdi 5 oldu. Emekleme, tutunarak ayağa kalkma... Var hamdolsun. Bugün burnu akıyor. Burnundan hızlı hızlı nefes alıp veriyor, gösteriyor bana aklınca sorununu. Çekiyorum aspiratörle, oldukça yine aynı hareketi yapıyorİyiyiz şükür ay maşallahgerçekten büyüyüp gidiyorlar her gün bir değişikliğe şahit oluyoruz. Dişler çıkmıştır sizin emekleme ilerlemiştir sanırım. Daha 7 aylığız diş yok emekleme de bir iki güne olacak gibi çığlık atıp duruyor sıpa ya yalnız bırakılmıyor artık ne rahatmış ilk ayları :))
Ben mama vermedim hiç canım. Anne sütü + ek gıdası + suyu var.Kızlar merhaba 7 aylık kızım var ve mamayla beslıyorum gunluk mama saatını nasıl ayarlayacagımı bılmıyorum gunluk mamasını nasıl ayarlıyorsunuz
Memlekette oldugum ıcın danısamadım ama yarın danısacagım bıde sızlerden fıkır almak ıstedımBen mama vermedim hiç canım. Anne sütü + ek gıdası + suyu var.
Doktoruna danıştın mı?