Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Evet evet bende de öyle yaa, paranoyak oldum galiba, bebek ürünlerine bakıyorum sonra vazgeçiyorum çok heveslenirsem olmaz falan diye, birine söylemek istiyorum kalp atışını daha duymadım hemen heveslenmiyim diyorum. Olumlu olmak lazım aslında ama sonrasında daha fazla üzülmek istemiyorz galiba
Sen bensin 🥲😅 ya gercekten cok fazla olumsuz hikayeler görüyoruz insan tedirgin oluyor.
Ben mesela ilk gebeligimi kaybetmeden bir gun once duydu büyük bir cogunluk. Ertesi gun yasadik hayatimizin en kötü günlerini.. o zaman kendi kendimize söz verdik bir daha bebis olacagi zaman karnim cikana kadar ailemiz dışında kimse ile paylasmayacagiz diye. Elbette olacaga engel olamayiz o ayri konu ama tedbirli olmakta bizim elimizde. Malesef cevremizdeki herkes iyi niyetler beslemiyor bizlere. Bi arkadasima soylemistim mesela, arkadasimin niyetinden hic suphe etmeden soylemistim ama oyle bir ifadesi vardi ki bugun olmus daha aklimdan cikmaz o hali. Tebrik bile etmedi şok olup kalmisti. Bazi insanlarin kalpleri kötü. Herkesin kendi tercihi tabiki her karara saygi duyuyorum ben 😊

Kızlar ben hala saglık ocagına gitmedim gitmemiz gerekli mi? 8. Haftadayım dr a gidiyorum kadın doguma
Canim bende gitmedim, onlar ara ara sisteme girip kontrol ediyorlar zaten kanlarimizi falan. Beni bu sabah aradi saglik ocagindan hemsire gebelik gördüm dogru mu diye teyit etmek icin. Firsatiniz oldugunda gelebilir misiniz dedi veya bikac soru sorsam cevaplar misiniz dedi bende cevapladim telefonda. Istediginde arayip sormak istedigin seyleri sorabilirsin numarayi kaydedebilirsin dedi.

Merhaba! Arkadaşlar 6 + 3 haftalık hamıleyım ama bugün vajınal bebek görünmedı erkenmı vajınal görünmesi gerekırmıydı bılgısı olan varmı
Canım yanlış hesaplıyor olabilir misin ? Ben 6+3 üm. Tahmini doğum nasip olursa 19.12.2025 gözüküyor. Yani senin yazdığın tarihe göre 5 haftalık hamile olabilirsin ve ultrason cihazına göre bebek görünmemiş olabilir. Yolk sac gözüktü mü ?

yaaa teşekkür ederim, o zaman bir kısmını mecbur orda yaptırcaz. Aslında 5. haftam yeni bitti bugün 5+1 deyim, randevuya gidene kadar 5+6 olcam.
asm yapıyor ama arkadaşın da dediği gibi torch grubu testleri yapmıyor sadece. Ben beta için asm’ye gittiğimde yapmıştı hemşire gereken testleri. Sonra devlet hastanesine gider kalanları da orada yaptırırım diye düşünmüştüm ama özel hastaneye gidince yaptırıp çıktım torch grubunu. Nerde yaptırırsanız yaptırın sonuçları tabii ki kabul edecektir doktorunuz.

Kızlar ben hala saglık ocagına gitmedim gitmemiz gerekli mi? 8. Haftadayım dr a gidiyorum kadın doguma
Hastaneler asm’ye bildirim yapmakla yükümlü aslında ama ilk gebeliğimde devlet hastanesine gidene kadar bildirim düşmemişti. Bu sefer düşmüş, bugün oğlumu aşıya götürünce söyledi hemşire. Sizden kilo tansiyon ağrı var mı vs gibi bilgiler alıyorlar. Daha sonraki süreçte tetanoz vs gibi gebelikte yapılan aşıları planlıyorlar. Haberdar etmeniz yerinde olur bence vaktiniz varsa, takibinizi yaparlar.

Teşekkür ederim, senin de gebeliğin hayırlı olsun, amin inşallah, bu beni endişelendiriyor ama inşallah geçirmeyiz🙏🏻💙 tekrarlar diyorlar tabi ama iyi düşünmek istiyorum🙏🏻 Tek kafama takılan şu, perinatologa mı gitmek yoksa aklımda olan doktorum var lâkin perinatolog değil onunla mı devam etmek, sen ne düşünüyorsun canım
Ben naçizane sizin yerinizde olsam perinatolog takibi de yaptırırdım. Yani normal doktorla devam edip perinatoğa da takip ettirebilirsiniz belli periyotlarla belki.

Ben naçizane sizin yerinizde olsam perinatolog takibi de yaptırırdım. Yani normal doktorla devam edip perinatoğa da takip ettirebilirsiniz belli periyotlarla belki.

Bir önceki hamileliğimde 15 günde bir perinatolog takibindeydim, çok yorucu geçmişti ve bunalmıştım, bunda sağlıkla devam ederse kendimi strese sokmak istemiyorum ama dediğiniz gibi belirli aralıklarla baktırabilirim🤍

Gec döllenme Evt cunku yumurtlamamı takıp edıyordum ben Mart 10 dan sonra oldu ama vajınal görünmemesi korkuttu
Ben de 6+2 haftalığım . Şimdi kontrolden geliyorum, vajinal muayene ile bende de bebek görünmedi ama plesanta oluşmaya başlamış, önümüzdeki hafta bebeği görürüz kalp atışı da duyarız dedi.
İnşallah bir sorun çıkmaz, insan okuyup araştırdıkça olumsuz hikayeler duydukça endişeleniyor, günler geçmek bilmiyor, haftaya gidene kadar kafama takıp dururum artık.

Kızlar benim sat'a göre 5+5 oldu bugün. Geçen hafta pazartesi beta 84.7 perşembe 414.7 çıktı. Yarın tiroid takibi için iç hastalıklarından randevu aldım gitmişken kadın hastalıklarına da gözükeceğim. En son betadan itibaren 5gün geçmiş olacak. Acaba ultrasonda yolk sac görür müyüm?

Ben de 6+2 haftalığım . Şimdi kontrolden geliyorum, vajinal muayene ile bende de bebek görünmedi ama plesanta oluşmaya başlamış, önümüzdeki hafta bebeği görürüz kalp atışı da duyarız dedi.
İnşallah bir sorun çıkmaz, insan okuyup araştırdıkça olumsuz hikayeler duydukça endişeleniyor, günler geçmek bilmiyor, haftaya gidene kadar kafama takıp dururum artık.
Devlet hastanesınde bır çıkıntı var dedı aöa neden özelde vajınal gözükmedi cok ılgnc Ümit’im kalmadı sankı cok mutsuzum belkı haftaya görürüz ınsalalh tabı ama devlette görülen özelde nasıl görülmez ona sasırıyorum

Canım yanlış hesaplıyor olabilir misin ? Ben 6+3 üm. Tahmini doğum nasip olursa 19.12.2025 gözüküyor. Yani senin yazdığın tarihe göre 5 haftalık hamile olabilirsin ve ultrason cihazına göre bebek görünmemiş olabilir. Yolk sac gözüktü mü ?
Ben doktorun soyledıgıne göre 6+ 3 dıyorum son adet tarıhıme göre 9 haftalığım ama ben 10 12 marttan sonra yumurtladım belkıde küçüktür görünmüyordur 22mm kese vajınal görünmemesi cok korkuttu benı ama devlette yolk sac var dedı neye kıme ınancagımı şaşırmış durumdayım

Ben doktorun soyledıgıne göre 6+ 3 dıyorum son adet tarıhıme göre 9 haftalığım ama ben 10 12 marttan sonra yumurtladım belkıde küçüktür görünmüyordur 22mm kese vajınal görünmemesi cok korkuttu benı ama devlette yolk sac var dedı neye kıme ınancagımı şaşırmış durumdayım
Dur canım benim öncelikle sakin ol. Birisi yanlışlık yapıyor ama hangisi belli değil. Şöyle söyleyeyim sana. Doktor son adet tarihine göre hesaplıyor haftasını ama senin geç döllenme olmuş olabilir. Benim son adet tarihim 14 Mart tüp bebek olduğu için 29 martta transfer oldum. Ordan yola çık. Sen daha 10-12 martta yumurtlama görmüşsün. Şimdi sende 6+3 gözüküyorsun bende. Senin bebek nasıl gözüksün düşünsene ? Lütfen sakin ol bebeğin varsa da zarar verirsin stres ile.

Kızlar İlk doktor kontrolüne ne zaman gidilmedi sizce ? Bir de akşam 5-6 randevusuna gitmek mantıksız mı kan verme vs.durumundna dolayı. İşimizden dolayı izin almak zorunda kalmayalım mesai dışı gidelim diye düşünmüştük ama bilgisi olan varsa sevinirim ☺️

Dur canım benim öncelikle sakin ol. Birisi yanlışlık yapıyor ama hangisi belli değil. Şöyle söyleyeyim sana. Doktor son adet tarihine göre hesaplıyor haftasını ama senin geç döllenme olmuş olabilir. Benim son adet tarihim 14 Mart tüp bebek olduğu için 29 martta transfer oldum. Ordan yola çık. Sen daha 10-12 martta yumurtlama görmüşsün. Şimdi sende 6+3 gözüküyorsun bende. Senin bebek nasıl gözüksün düşünsene ? Lütfen sakin ol bebeğin varsa da zarar verirsin stres ile.
İnsalalh canım Evt kanama alanın var dedı ılac verdı cok ufak dedı yatıyorum oyle nedıyelım Hersey allahtan ınsallaj sağlıkla duyarız görürüz bebklerımızı

Back
X