Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Ben bı de grip olmuşum Eklem yerlerim, başım heryerim ağrıdı dün .Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.Gece kaç kere kalktım yatamadım ,eşimde artık kiyamadi parol verdi ,içtim .İyi geldi parol ..Hamileyken biraz daha acı esigimiz düşüyor galiba.Allah şifa versin.

Günaydın cnm .Önceki oğlumda ikilide dilim yandi.İkili üçlü yaptirmayacagim 😄

Hayırlısı olsun ins ,ama hastanedeyken modun daha yüksek geldi bana♥️

Aynen katılıyorum.Doktorun dediklerini yaptırın kızlar.Bazilari şeker testine öcü gibi bakıyor.Etrafta da cahilce bilgiler çok.50 gramlık şeker yüklemesi yaptirdim 144 çıktı sonuç.Ama evde birkaç dilim köy ekmeği yedim 156 çıktı şekerim.Esime de demişler benim eşim yaptirmadi, keşke yaptirmasaydi falan diye, bende açıkladım.Yaptirmayip ovunenler biraz kaçırınca yada bir misafirlige gittiklerinde yedikleri ,kat kat fazla cikariyordur sekerlerini.Sonra Allah korusun bebeğe zarar.

Oğlum ten rengi olarak babasına ,baba tarafina benziyor ve babasına aşırı düşkün 😀Ama huy olarak benim tarafıma çekmiş çok yapıcı 🤣🥰
Off gerçekten öyle hem madden hem manen daha zayıf oluyoruz galiba ben bu kadar duygusal kırılgan bi insan değildim hele kız annesi olacağımı öğrenince amann iyice prensesleştim 😂
Off almak yardımcın olsun aşkım cidden zor peki sabah 1 akşam bir parol deneseydin günde 2 kez alına biliyormuş belki öyle geçerdi
Canım parol öyle bir ağrıya sadece miribi nisilsiniz der tekmeyi yer gerisingeri gider 😂 Kendi haline bıraktım artık sonsuza kadar sürecek hali yok dedim, şu an hala ağrıyor 3.gün oldu ama biraz hafifledi Allahtan 🩷
Bakiyorlar perijolog bakiyor 5.500tl fiyat verdi bize
İyiymiş canım ben bir de medipol sefaköye sorayım orası bayağı uygun. Devletten randevu bulamazsam panik olmak istemiyorum

İnş geçer kusmalarin bu haftalardan sonra ilaç işe yaramıyor mu ya kusma çok zor 😐 ben öğrendim canım kızım olacak bir de oğlum var 4 yas 😀
Maşallah, Allah bağışlasınn 😇😇😇 bilmiyorum ki ben de ilacı kustuğum çok oldu. İnşallah rahatlarım artık 🙃

Kızlar bir şey sorucam ya, şu an sütyen ne kullanıyorsunuz? Beni hamile kalmadan önceki sütyenlerim aşırı sıkıyor şu an. Hamile ve emzirme sütyeni için de erken diye düşündüm. Çok rahatsızım bu durumdan. Bana bi fikir verirseniz çok sevinirim valla🥰

Kızlar bir şey sorucam ya, şu an sütyen ne kullanıyorsunuz? Beni hamile kalmadan önceki sütyenlerim aşırı sıkıyor şu an. Hamile ve emzirme sütyeni için de erken diye düşündüm. Çok rahatsızım bu durumdan. Bana bi fikir verirseniz çok sevinirim valla🥰
+1 diyim ben de öneri alabilirim. Avucumun içi kadar olan memelerim böyle şu an 🐄 o yüzden hep kesiyor sağımı solumu sıktığı için

Off gerçekten öyle hem madden hem manen daha zayıf oluyoruz galiba ben bu kadar duygusal kırılgan bi insan değildim hele kız annesi olacağımı öğrenince amann iyice prensesleştim 😂

Canım parol öyle bir ağrıya sadece miribi nisilsiniz der tekmeyi yer gerisingeri gider 😂 Kendi haline bıraktım artık sonsuza kadar sürecek hali yok dedim, şu an hala ağrıyor 3.gün oldu ama biraz hafifledi Allahtan 🩷

İyiymiş canım ben bir de medipol sefaköye sorayım orası bayağı uygun. Devletten randevu bulamazsam panik olmak istemiyorum
Orda ne kadar acaba ögrenince yazabilirmisinz🥰

Detaylı ultrason için 21. Haftamda gidicem bende, Pendik medipol 4900 tl dedi. İstanbul tarafında gitmiş olan önerisi olan varsa yazabilir mi kızlar 🥹 bir de 45 dk muayene süresi vs dediler deneyimi olan aydınlatırsa çok makbule gecerrrrr🥰

+1 diyim ben de öneri alabilirim. Avucumun içi kadar olan memelerim böyle şu an 🐄 o yüzden hep kesiyor sağımı solumu sıktığı için
Ben şey kullanıyorum kızlar, pamuklu hafif kalın askılılar var ya da komple kalın askılı sporcu atleti gibi olan da var bende bir tane bir de böyle penyeden gibi yumuşacık ama pedi falan var hani ucu falan belli olmuyo ağrıtmyo sırtımı onlardan kullanıyorum. Linkine bakıyım atcam

Back
X