Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
O kadar iyi anlıyorum ki. Ben aşılama ile gebe kaldım. 3. Haftalıkken öğrendim betam 14 tü sadece 14. O artacakmı kese görünecek mi kalp atışı lekelenmeler tansiyon şimdi idrar yolu enfeksiyonu. Çok yoruldum yaa.
İçebildiğin kadar su iç ya doktor bana öyle dedi çatlayana kadar iç mesanen yıkanır dedi. Bide biri bana burda yaban mersini iyi geliyor demişti onu da aldım yedim şikayetlerim hafifledi bi süre sonra

Ayyy geri sayim basladi haftasonuna planlariniz hazir olsun 🤣🤣🩵🩵🩷🩷 cilek im son tahminleri alalim kusum yavastan
Ya bacım son zamanlarda çevreden bikaç aile dostumuzla daha paylaştık. Beni gören senin kızın olacak diyor 😂 geçen de rüyamda kız bebek görmüştüm. O yüzden ben kız olduğuna inandım artık 😂

Sorma o tedavinin 3 kg sunun ustune eklendi gebelik kgsu bende de. Neyse ins dogurunca hepsinden arinip eski 50 kg gunlerime donerim 🥹🥹 ben fiziksel olarak da bu kglarda rahatsiz hissediyorum cunku boyum da olmayinca iyice basiliyorum sanki yere dogru ajdjfjfjfj
Gecen hafta okudum bebegin suyu daha 5 yemek kasigi kadarmis ahahahahaha
5 yemek kaşığı mı bu bilgiye hiç hazır değildim ahahah
Ay yemek yedikten sonra yemek terimleri bile mide bulandırıcı geliyor bana. İştahla yediğim şey bile kötü geliyor

Sorma o tedavinin 3 kg sunun ustune eklendi gebelik kgsu bende de. Neyse ins dogurunca hepsinden arinip eski 50 kg gunlerime donerim 🥹🥹 ben fiziksel olarak da bu kglarda rahatsiz hissediyorum cunku boyum da olmayinca iyice basiliyorum sanki yere dogru ajdjfjfjfj
Gecen hafta okudum bebegin suyu daha 5 yemek kasigi kadarmis ahahahahaha
Anaaamm o tezim çürüdü 😂😂😂 ya ben de çok uzun değilim aman napalım elbet veririz kilolarımızı iyi olalım da

Bana da tek kullanımlık Urocare diye bir ilaç verdi. Fayda etmezse söylediğiniz ilacı ben de sorayım doktoruma. Teşekkürler bilgi için ☺️

Canım benim doktorum bana idrar kültürü ver dedi. Üromisin e rağmen hala yüksek demiş.
Özel hastanenin acilinde kültür veriliyormu acaba?
Bu gece vereyim dedim.

Ya bacım son zamanlarda çevreden bikaç aile dostumuzla daha paylaştık. Beni gören senin kızın olacak diyor 😂 geçen de rüyamda kız bebek görmüştüm. O yüzden ben kız olduğuna inandım artık 😂
Yaaaaahadi bakalim son tahminini kiz olarak yaziyoruz buraya o zaman💘💘🩷🩷

İçebildiğin kadar su iç ya doktor bana öyle dedi çatlayana kadar iç mesanen yıkanır dedi. Bide biri bana burda yaban mersini iyi geliyor demişti onu da aldım yedim şikayetlerim hafifledi bi süre sonra
Evet yaban mersini bir de kızılcık duydum.
Kızılcık suyu kaynatacağım içen var mı acaba

Anaaamm o tezim çürüdü 😂😂😂 ya ben de çok uzun değilim aman napalım elbet veririz kilolarımızı iyi olalım da
ahahahah ya ben de senin gibi dusundugum icin bu bilgiye eristim ve yikildim o an ajdjdjdj
Total 15 siniri koydum kendime, ama doktorum henuz bir sayi belirtmedi sadece alma diyor 🤣

Yok canım kullanmadım ama doktor 12. Haftadan sonra kullanman gerekecek tansiyon için dedi.. sana birşey dediler mi
Kan sulandırıcı kullanıyorsan kızılcığa dikkat et diyecektim ama kullanmıyorsan sıkıntı yok.
Ben aksam 4000lik oksapar, sabah 100 lük coraspin kullanıyorum keseyi gördüğümüzden beri

Kardiyolojiye göründün mü canım
Yok görünmedim kadın doğum doktorum vermişti zaten ilacı ama 14/9u geçerse iç demişti. İşyerinde 14/9 oluyor aksam eve geliyorum 10/7 ye düşüyor başım çatlıyor ağrıdan. Yani kardiyolojilik bi durum kalmadı aslında ben zaten tansiyon hastasıyım eninde sonunda içicem o ilacı. Bu saçma tansiyon alfametten bin kat daha zararlı..
ilk 10 hafta bebeğin gelişimi için önemliydi atlattık, artık riske atamıcam gerçekten.
Ay lafı cok uzattım ama, bak bugün işyerinde ölük gibi durmaya calıstım sakin sakin tansiyonum cıkmasın diye. Sonra tek bir telefon görüşmesiyle tansiyon oldu 14/9
Yazık günah yani bunu ne ben çekeyim ne bebeğim zarar görsün

Yazalımm 😍 bacım yaa nasıl dayandın sen bu heyecana gerçekten fetal sonucu beklemek ayrı bi çılgınlıkmış shddjjdjd
Zordu ama basardim wndjdjdjd
Askim ben tup bebekte de ayni fasli yasadim iki kez hem de genetik sonucbekledik idmanliydim acikcasi 🤣 ama bu hepsinden kritik hissettirdi tabikiii icimde hali hazirda buyuyen bir insan tanesi olmasindan mutevellit😍 yariladin farz et yarindan sonra kendini, hop bi bu kadar daha gececek ve sonuc gelmis olacak🙏🏼

Back
X