Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Çok şükür canım şuan yok. bir hafta sürdü. Tam da adet dönemimdi, sanki üstüne görme gibi. Bilimsel bir açıklaması varmı bilmiyorum. :))
Sen de tansiyon için okuma birşey. Düzenli kontrollerin oluyor, takiptesin için ferahlat artık
Yok doğru söylüyorsun artık okumucam, doktor bile o kadar önemseyip üstünde durmadı şuanki tabloya göre. Ben kendi kendimi mahvediyorum böyle saçma sapan şeylerle
bu arada tam annelerimizin tarif ettiği üstüne görme denen şeyi olmuşsun sen, dün birinden daha duydum bunu. bebek sağlıklı olduğu sürece hiç sıkıntı değil gelip geçiyor kanamalar bile

Kızlar ikili yi yaptırdınız mi devlette yaptırmak 1 haftada çıkar mi

muhtemelen verdim de ama şuan göbüş de çıkmaya başladı ee bebeğin de suyu artık yavaş yavaş fazlalaşıyor tabi o bana durgunluk gibi geldi muhtemelen aman almayayım yaa normalde zaten bu tedavi sürecinde almıştım anca verdim hamile kaldım zaten 🤣
Sorma o tedavinin 3 kg sunun ustune eklendi gebelik kgsu bende de. Neyse ins dogurunca hepsinden arinip eski 50 kg gunlerime donerim 🥹🥹 ben fiziksel olarak da bu kglarda rahatsiz hissediyorum cunku boyum da olmayinca iyice basiliyorum sanki yere dogru ajdjfjfjfj
Gecen hafta okudum bebegin suyu daha 5 yemek kasigi kadarmis ahahahahaha

Ben genelde eşimle çıkıyorum, geçen gün yalnız çıktım 15 dk yürüdüm sonra geri dönmeye niyetlendim. Yokuş olması da sebebiyle bi türlü bitmedi o yol, eve 5 dakika kala bir cafeye oturup yemek yedim 🤣 yalnız değilmişim..
Bende bir cafeye oturup kahve içtim öyle devam ettim 😅😅

Ben daha önce gitmiştim 20 çıkmıştı. Tek kullanımlık şase verdi. Öyle risk falan demedi. Bende kanama alanı varken de risk demedi.
Bu testi cuma yaptırmıştım. Artmış iyice. Bugün yazdım daha cevap vermedi kendi doktorum.
Ama sende şu kadar enfeksiyona ilaç bile verilmez . Düşük riski diyor, küfür edicem şimdi bu doktorlara da neyse:
Bana antibiyotik hap verdi doktorum öylelikle attım vücudumdan tam temizlenmeyince artıyor sanırım

Canım ne zaman verdi antibiyotiği adı neydi
Wincef antibiyotik adı sabah akşam aldım gebelikte kullanılabilen bir antibiyotik dedi. Onu bitirince atmıştım vücudumdan enfeksiyonu da çok şükür. Bir doktoruna sor istersen artıyorsa deneyebilirsin 🌸

Kızlar günaydın. Benim iştahsızlık devam ediyor fakat şu an canım çok sucuk çekti. İyice pişirsem bir zararı olur mu sizce
Ben yedim valla yumurtada ve pizzada 2 kere yedim. Temiz bi markaysa iyi pişirirseniz sorun olmaz diyorlar

Wincef antibiyotik adı sabah akşam aldım gebelikte kullanılabilen bir antibiyotik dedi. Onu bitirince atmıştım vücudumdan enfeksiyonu da çok şükür. Bir doktoruna sor istersen artıyorsa deneyebilirsin 🌸
Bana da tek kullanımlık Urocare diye bir ilaç verdi. Fayda etmezse söylediğiniz ilacı ben de sorayım doktoruma. Teşekkürler bilgi için ☺️

İdrar yolu enfeksiyonu bende de var sanırım diye doktoruma bahsetmiştim. İdrara çıkarken hafif bi agrim oluyor ama idrar yollarım mi yoksa karnim mi emin olamıyorum. Tahlil istedi sonrada bu dönemde risk teşkil etmez idrar yolu enfeksiyonu ileri dönemde erken doğumu tetiklediği için olsun istemeyiz şimdiden önleminizi alalım dedi doktorum. Bu problemi yasayanlar için belki bi nebze de olsa içini rahatlatır.

Çok şükür canım şuan yok. bir hafta sürdü. Tam da adet dönemimdi, sanki üstüne görme gibi. Bilimsel bir açıklaması varmı bilmiyorum. :))
Sen de tansiyon için okuma birşey. Düzenli kontrollerin oluyor, takiptesin için ferahlat artık

Bana antibiyotik hap verdi doktorum öylelikle attım vücudumdan tam temizlenmeyince artıyor sanırım

Bana da tek kullanımlık Urocare diye bir ilaç verdi. Fayda etmezse söylediğiniz ilacı ben de sorayım doktoruma. Teşekkürler bilgi için ☺️
Kızlar enfeksiyon tahlillerinizde mi çıktı yoksa yanma ve ağrı da belirti verdi mi? Bi de ne sıklıkla idrar vermemiz gerekiyor ben en son 7.haftada vermiştim 14e giricez. Dahiliye de kadın doğum da istemedi

Kızlar enfeksiyon tahlillerinizde mi çıktı yoksa yanma ve ağrı da belirti verdi mi? Bi de ne sıklıkla idrar vermemiz gerekiyor ben en son 7.haftada vermiştim 14e giricez. Dahiliye de kadın doğum da istemedi
Canım benim hiç belirtim yoktu. Doktor istedi tahlilleri. Bu benim ikinci idrar tahlilim. Yani doktor istediğinde yaptırıyorum. Ama bu sefer tedbiri elden bırakmamak için 1 hafta sonra tekrar baktırmayı düşünüyorum. Ben çok su içemiyorum maalesef. Ondan da kaynaklanıyor sanırım.

Canım benim hiç belirtim yoktu. Doktor istedi tahlilleri. Bu benim ikinci idrar tahlilim. Yani doktor istediğinde yaptırıyorum. Ama bu sefer tedbiri elden bırakmamak için 1 hafta sonra tekrar baktırmayı düşünüyorum. Ben çok su içemiyorum maalesef. Ondan da kaynaklanıyor sanırım.
Ben de içemiyordum ya midemi bulandırıyordu ama şimdi biraz içmeye başladım ben de yaptırayım randevu alıp :(

Ben de içemiyordum ya midemi bulandırıyordu ama şimdi biraz içmeye başladım ben de yaptırayım randevu alıp :(
İçin rahat edecekse yaptır canım. Bu illet vücuttan ilaçtan ziyade suyla atılıyor dedi doktor. Bol bol su iç. Hiçbir şey çıkmaz inşallah. Benim önceden de enfeksiyona yatkınlığım vardı. Yani herkeste çıkacak diye bir şey yok 😇

Back
X