- 28 Mayıs 2018
- 3.464
- 4.737
Kızlar yemek kaç öğün ne kadar miktarda veriyorsunuz ?
Ben sabah yumurta sarısı yanına az peynir azıcık pekmez yediyororum krep yapıyorum bazen yoksa çok güçlü bir kahvaltı olmuyor . Öğle yemeği veriyorum bir kase bitiriyor . Sonra yetistirebilirsem meyve rendeli muhallebi veriyorum bunu da bir kase yiyor ama aç kalıyor gibi yinede. Hem yemek istiyor hem sürekli emiyor ama birşeyler hazirlamama izin vermiyor da çok yıpratıcı geçiyor benim anneliğim. Az mı yemek veriyorum acaba ?
Merhaba cnm:)) nasılsınız miniğin nasıl.. alerji durumunuz nasıl oldu peynir yiyebiliyor mu..Ben de 1 y.sarısı,peynir ve 3 zeytin (iyice eziyorum) öğlen bir kase çorba ikindi gibi de meyve muhallebi yapıyorum bazen içine meyve katıyorum geri kalanı mama. Doyuyordur illa ki bu menünle ya da miktarı artır biraz öyle dene
Merhaba cnm:)) nasılsınız miniğin nasıl.. alerji durumunuz nasıl oldu peynir yiyebiliyor mu..
Ah fırsat olmuyor ki 1sn peşinden ayrılamıyor um uyku desen yok canım çıkıyor 3 aydır benimAleyküm selam ha şöyle dönün sahaya ya inan olmuyor böylebiz de daha diş yok ama en geç 9 da uyuyan kızım 2 gündür 11 de uyuyor gece sık Uyanmıyor ama sabah 6 da uyanıyor sonra da duruma göre ya uyur ya uyumaz. Çabuk büyüyorlar ya daha dün miniciklerdi ama çok rahatmışız onu anladım
Seni de kuzum hepinizi ❤ bizimki duz duvar dahil ayakta hep peşin de kos koş emekleme desen fişek gibi oldu saniyesinde kaciyor evin her tarafına uyku desen yok aynı yaniSeni görmek ne güzel canım gelin arada. ❤Benim kizim dogdugundan beri aynı hala huzursuz diş yok. Emeklemiyor da sürekli kucak istiyor kollar hep havada. İdare ediyoruz.
Ben genelde 2 ogun veriyorum ve senden azdır kuzum muhtemel yada eşit miktar dir zaten biz kilo alamıyoruzKızlar yemek kaç öğün ne kadar miktarda veriyorsunuz ?
Ben sabah yumurta sarısı yanına az peynir azıcık pekmez yediyororum krep yapıyorum bazen yoksa çok güçlü bir kahvaltı olmuyor . Öğle yemeği veriyorum bir kase bitiriyor . Sonra yetistirebilirsem meyve rendeli muhallebi veriyorum bunu da bir kase yiyor ama aç kalıyor gibi yinede. Hem yemek istiyor hem sürekli emiyor ama birşeyler hazirlamama izin vermiyor da çok yıpratıcı geçiyor benim anneliğim. Az mı yemek veriyorum acaba ?
Ferro sanol basta kullandık dış gelirken bıraktık siyah yaptığı için su an bestironHanımlar Merhaba! Ben ferromixin demir ilacı kullanıyordum ama bir fayda etmedi dr devletin ödediğini kullan dedi.ısrarla onda paraben var başka bir şey verin dedim ama vermedi sanki onu kullanmak zorundayım bunu da hiç anlamıyorum zaten. Çocuğuma içinde zehir bulunan şeyi neden vereyim alternatifi varken size sorum siz hangisini kullanıyorsunuz ferro sanol b ya da sidefer nasıl ya da başka kullandığınız birşey varsa yorumlara ihtiyacım var
Maşallah kuzum Lina zaten baştan beri uyumlu annesini uzmeyen bir bebekti aynen devam ediyor. Benim ki de cadiliga aynen devamMerhaba kızlar.. özledim buraları.. ben işe başladım.. 8çeyrekte evden çıkıyorum 1çeyrekte dönüyorum.. Lina bakıcısına hemen alıştı. 2 gün beraber baktık 3. Gün yalnız kaldılar 2 haftadır beraberler daha ağlamasını duymadım diyor bakıcımız.. benimde aklım kalmıyor şükür.. kahvaltı yapıyor öğlen yoğurt ve meyve yiyor akşamda çorba yada sebze yemeği gibi yapıyorum ondan yiyor.. ek gıda da çok zorlanmadık. 2 tane dişimiz var alttan gülücükler daha bir tatlı oluyor artık:)) sürünmeden emeklemeye terfi ettikve gördüğümüz her yere tırmanıyoruz. Bir dakka yalnız bırakılmıyor . Arkamı dönmeden bir iş karıştırmış oluyor:)) Allahtan 8- 8buçuk arası uyuyorda akşamları dinleniyorum.. çünkü mesaiyi en geç 6 buçukta başlatıyor:)) hatta bu sabah 5:45 te ayaktaydık.. eskiden olsa beşiğine bir oyuncakla bırakır uyurdum şimdi ayağa kalkıp sesleniyor uyutmuyor.. mammam mamma diye diye başımızı şişiriyor..:)) bizi yiyecekmiş gibi ağzını açıp kapatıyor şapşik:)) birde parmaklarını şıklatıp oynamaya çalışıyor
Hasta olan kuzucuklara çokk geçmiş olsun..
Sağol cnm aynen bizde de sıkıntı yok çok şükür.. hadi inşallah bu sefer sorun çıkmaz keçi sütü çok faydalı ama bulmak zor oluyordur..İyiyim canım sen nasılsın :)) keçi peyniri yiyor uzun zamandır sıkıntı olmadı. Başka dr a gitmiştim test yaptırmak için eğer alerji olsaydı keçi yoğurdu ve peynirine de olurdu dedi. Uzun zaman sonra inek yoğurdu vereceğim bu hafta bakalım merak ediyorum :)
Şükür cnm gerçekten kolay bir bebek.. ama çok hareketlendi artık dediğin gibi düz duvara tırmanıyor 1 snye oturmuyor.. dinlenmek için kucağıma alıp oturayım diyorum bu seferde benim üstüme tırmanıyor..:)) her gece kolum belim tutulmuş olarak yatarken aklıma geliyorsun aylardır neler yaşadığını anladım:)) minik cadıyı öp benim için❤Maşallah kuzum Lina zaten baştan beri uyumlu annesini uzmeyen bir bebekti aynen devam ediyor. Benim ki de cadiliga aynen devam
3 öğün veriyorum sabah kahvaltı da yumurtalı birşey yapıyorum mutlaka, öğlen çorba yada sebze yemeği akşam da kaşık maması yada meyveli muhallebi yeterli geliyordur bence porsiyonları artırabilirsin az geldiğini düşünüyorsanKızlar yemek kaç öğün ne kadar miktarda veriyorsunuz ?
Maşallah akıllı kızınaKızım Akşamdan beri eliyle gel gel yapıyor ve gel gel diyor
Sağol cnm aynen bizde de sıkıntı yok çok şükür.. hadi inşallah bu sefer sorun çıkmaz keçi sütü çok faydalı ama bulmak zor oluyordur.
Büyüyünce anlatırsın artık seni keçi sütleriyle besledim diye:)) Linada iyi şükür hergün birşey öğreniyor ertesi gün unutuyor:))Zor bulduk ama bulduk :)) inek sütünü deneyeceğim bakalım. Lina hanım nasıl
Cnm ben kefir vermedim hiç hazır olanlardan mı veriliyor.. Keçiboynuzu özünüde 7. Aydı sanırım ilk verdiğim ama arada veriyorum direkt ağır geliyor galiba sevmiyor muzuna falan katıyorum.. sulandırıp vermeyi deneyeceğim bakalımKızlar kefir ve keçiboynuzu özü vermeye ne zaman başladınız?
Cnm ben kefir vermedim hiç hazır olanlardan mı veriliyor.. Keçiboynuzu özünüde 7. Aydı sanırım ilk verdiğim ama arada veriyorum direkt ağır geliyor galiba sevmiyor muzuna falan katıyorum.. sulandırıp vermeyi deneyeceğim bakalım
Keçiboynuzu özü biraz ağır acı olduğu için meyve püresine falan koyuyorum oda çok az. Kefir vermedim hiçKızlar kefir ve keçiboynuzu özü vermeye ne zaman başladınız?