Benım baya dokuluyor ersağ sampuanınıda kullanıyorum onunda faydası yok amerıkada okuyan ablam dus almadan once dogal yogurtla saclarınıza masaj yaparak surun ıkı saat beklettıkten snra dus alın dıyor sac kokunu guclendırıyormusSaçlarınız hala dökülüyor mu?
Kızlar merhaba 7 aylık kızım var ve mamayla beslıyorum gunluk mama saatını nasıl ayarlayacagımı bılmıyorum gunluk mamasını nasıl ayarlıyorsunuz
Masallah ne güzel. Canm sabah. Ne kadar peynır ve yumurta. Sarısını. VerıyorsunCanım benim kızım da mamayla besleniyor artık saat hesabı yapmıyorum acıktığı an belli ediyor ek gıda olduğu için cc azaldı ama 120-150 cc içiyor. Sabah 1 yumurta sarısı ve peynir veriyorum 15 dk sonrası 120 cc mama içip uyuyor uyandığında çorba öğünü arkasından uyumasına yakın 120 cc mama içiyor sonra meyve yarım saat sonra tekrar mama ve yatmadan önce yine mama içiyor
Masallah ne güzel. Canm sabah. Ne kadar peynır ve yumurta. Sarısını. Verıyorsun
Kuzum peki öğlen öğünlerinde çorba vs vermiyirmusun? Günde kaç kez mama vermiş oluyorsun?bide gece veriyirmusun1 yumurta sarısı yiyor mamayla kıvamını ayarlıyorum peynir de 1 tatlı kaşığından az fazla.
Iç ıçe karıstırıyormusun suan ne versem kusuyorya yumurta sarısını bıle kustu ya1 yumurta sarısı yiyor mamayla kıvamını ayarlıyorum peynir de 1 tatlı kaşığından az fazla.
Yok ayrı veriyorum tadını alsın diye bugün ilk defa zeytin verdim geceden suda beklettim tuzu gitmiş tamamen kabuğunu da soydum ezildi zaten. İlk günden beri sıkıntı olmadı bizde yumurta sarısı.Iç ıçe karıstırıyormusun suan ne versem kusuyorya yumurta sarısını bıle kustu ya
Biberden mi kustu. Ben de çorbalarına biber katıyorum, sorun olmadı şükür ki.Yok ayrı veriyorum tadını alsın diye bugün ilk defa zeytin verdim geceden suda beklettim tuzu gitmiş tamamen kabuğunu da soydum ezildi zaten. İlk günden beri sıkıntı olmadı bizde yumurta sarısı.
Ama bugün kapya biber çorba tarifi vardı onu yaptım yapmaz olaydım hepsini çıkardı Allah'tan uykuda değildi
Hemde topak topak saç şampuanı spreyi aldım dökülmelere karşı bu arada biz 7 aylığız ama 2. Dişimizi gördük daha alttaki diş tam çıkmadan üstten çıkarıp patlatmış bile kızım hiç ateşimiz olmadıSaçlarınız hala dökülüyor mu?
Dişleri 5ledik canım. emekliyor.... tutunup kalkıyor.... istediği olmayınca çığlıklar.... Anne babalar.....Hemde topak topak saç şampuanı spreyi aldım dökülmelere karşı bu arada biz 7 aylığız ama 2. Dişimizi gördük daha alttaki diş tam çıkmadan üstten çıkarıp patlatmış bile kızım hiç ateşimiz olmadıbinlerce kez şükürler szde neler var neler yok bz arka arka emekliyoruz öne geçemedik
Biberden mi kustu. Ben de çorbalarına biber katıyorum, sorun olmadı şükür ki.
Burnu akıyor bu ara... sıkıntılıyız.... sık sık tuvaletini yapıyordu. muz ver dedi Dr. verdim. bu defa da 3 gün oldu çıkamıyor. Yarın da yapamazsa eyvah eyvah
Benim kız ocak 19@Ytmz ne zaman doğmuştu
Benim kızımın da on gün sürdü bu bir kaç gündür geçti .serum fizyolojik kullandık başka birşey kullanmadık bizİyi haftalar arkadaşlar.... Burun akıntısı yaşıyoruz... Bugün 5.nci günümüz, geçmiyor. Önerisi olan var mı acaba?
Burnunu temizliyorum.... Geçmiyor geçmiyor..