2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kiz nerde cabuk buyuyorlar.kendi adıma
söyleyim benimkisi baya zor büyüdü. maşallah uykunuza.bizde uyku 0 gece 2'lere kadar oturuyo ergen ergen takiliyo😂😂😂😂sabaha kadar anca iki saat uyuyoruz.tabi benim okulda var.zombi olmuşum 😁😁gece adami da yataktan kovdum anca çocuğa iyi bk demesini bilir 😈😈😈
Sağol Cnim.valla artık neyapacagimi şaştım.nerdeyse her ay hasta oluyor😟

Bana öyle geliyor 😂ooo gece 2 ye kadarsa tam ergen Allah kolaylık versin canım. Baba kısmına gelince eşim çok yardım ediyor ya işten gelince o ilgileniyor ben çalışmıyorum ama çalışsam baya zor olurmuş diyorum

mustafa başaran hocanın özel muayenesi varmış.. oraya mı gitsem diye düşünüyorum..
hastanelerde cok ilgilenmiyorlar diyorlar ama.. o yüzden araştırmak istedim

Ben normalde karaman da yaşıyorum detaylı için Konya ya gitmiştim sadece dr karı hiç bilmiyorum yani. Ama medova hastanesinde yok mu detaylı randevu için aramıştım sanki orayı da

Herkese selaam nasilsiniz iyi misiniz ❤biz hala ayni. Sadece hareket olusuyoruz 🙃 hala zayifiz 🙃 bir disimiz cikti digeri de yolda lakin okudum da sizler ne sanslisiniz 2aydir uykusuzluk had safha da gece 10kere uyaniyoruz 😞 iyi geceler diliyorum❤
Seni görmek ne güzel canım gelin arada. ❤Benim kizim dogdugundan beri aynı hala huzursuz diş yok. Emeklemiyor da sürekli kucak istiyor kollar hep havada. İdare ediyoruz.

Kızlar yemek kaç öğün ne kadar miktarda veriyorsunuz ?
Ben sabah yumurta sarısı yanına az peynir azıcık pekmez yediyororum krep yapıyorum bazen yoksa çok güçlü bir kahvaltı olmuyor . Öğle yemeği veriyorum bir kase bitiriyor . Sonra yetistirebilirsem meyve rendeli muhallebi veriyorum bunu da bir kase yiyor ama aç kalıyor gibi yinede. Hem yemek istiyor hem sürekli emiyor ama birşeyler hazirlamama izin vermiyor da çok yıpratıcı geçiyor benim anneliğim. Az mı yemek veriyorum acaba ?

Hanımlar Merhaba! Ben ferromixin demir ilacı kullanıyordum ama bir fayda etmedi dr devletin ödediğini kullan dedi.ısrarla onda paraben var başka bir şey verin dedim ama vermedi sanki onu kullanmak zorundayım bunu da hiç anlamıyorum zaten. Çocuğuma içinde zehir bulunan şeyi neden vereyim alternatifi varken size sorum siz hangisini kullanıyorsunuz ferro sanol b ya da sidefer nasıl ya da başka kullandığınız birşey varsa yorumlara ihtiyacım var

Hanımlar Merhaba! Ben ferromixin demir ilacı kullanıyordum ama bir fayda etmedi dr devletin ödediğini kullan dedi.ısrarla onda paraben var başka bir şey verin dedim ama vermedi sanki onu kullanmak zorundayım bunu da hiç anlamıyorum zaten. Çocuğuma içinde zehir bulunan şeyi neden vereyim alternatifi varken size sorum siz hangisini kullanıyorsunuz ferro sanol b ya da sidefer nasıl ya da başka kullandığınız birşey varsa yorumlara ihtiyacım var
Sağlık ocağının verdiğini içinde parapen olduğu için kullanmadık. Sidefer önerdi Doktorumuz. 2 kutu kullandık.

hamilelikte oluşacak çatlaklar hemde cildim çok kuruyor bunun için kullanabileceğim doğal bir krem yada yağ var mı ?

Ben sabah yumurta sarısı yanına az peynir azıcık pekmez yediyororum krep yapıyorum bazen yoksa çok güçlü bir kahvaltı olmuyor . Öğle yemeği veriyorum bir kase bitiriyor . Sonra yetistirebilirsem meyve rendeli muhallebi veriyorum bunu da bir kase yiyor ama aç kalıyor gibi yinede. Hem yemek istiyor hem sürekli emiyor ama birşeyler hazirlamama izin vermiyor da çok yıpratıcı geçiyor benim anneliğim. Az mı yemek veriyorum acaba ?
Günde 3 öğün veriyorum. Aralarda da elini pek boş bırakmıyorum. Anne sütü de var Hamdolsun.
Gece boyunca beraber uyuduğumuz için de sürekli emziriyorum

Bebegın kac aylık canım krepte yazmıssın m.ettım

Merhaba kızlar.. özledim buraları.. ben işe başladım.. 8çeyrekte evden çıkıyorum 1çeyrekte dönüyorum.. Lina bakıcısına hemen alıştı. 2 gün beraber baktık 3. Gün yalnız kaldılar 2 haftadır beraberler daha ağlamasını duymadım diyor bakıcımız.. benimde aklım kalmıyor şükür.. kahvaltı yapıyor öğlen yoğurt ve meyve yiyor akşamda çorba yada sebze yemeği gibi yapıyorum ondan yiyor.. ek gıda da çok zorlanmadık. 2 tane dişimiz var alttan gülücükler daha bir tatlı oluyor artık:)) sürünmeden emeklemeye terfi ettik😂 ve gördüğümüz her yere tırmanıyoruz. Bir dakka yalnız bırakılmıyor . Arkamı dönmeden bir iş karıştırmış oluyor:)) Allahtan 8- 8buçuk arası uyuyorda akşamları dinleniyorum.. çünkü mesaiyi en geç 6 buçukta başlatıyor:)) hatta bu sabah 5:45 te ayaktaydık.. eskiden olsa beşiğine bir oyuncakla bırakır uyurdum şimdi ayağa kalkıp sesleniyor uyutmuyor.. mammam mamma diye diye başımızı şişiriyor..:)) bizi yiyecekmiş gibi ağzını açıp kapatıyor şapşik:)) birde parmaklarını şıklatıp oynamaya çalışıyor😂
Hasta olan kuzucuklara çokk geçmiş olsun..

Canım benimki çorbayı falan 1 fincan kadar ancak içiyor. Muhallebi hiç vermedim zaten. Doyduğunda ağzını açmıyor ama az bir süre sonra mamasını içiyor.. bence tok olsalar bile emme ihtiyaçları için emiyorlar.. az değil verdiğin ama arada yoğurtla falan ara öğün yapabilirsin.. bir arkadaşıma doktoru 4 öğüne çıkart demiş..şubatın başında doğdu onunki.. benimki ne kadar yerse yesin yaklaşık 3 saatte mama içiyor yine..
Krebi nasıl yapıyorsun.. bende patatesli yumurta yapıyorum tok tutsun diye.. zeytin ezmesi ve salatalık rendesini de seviyor.. kahvaltı alternatifi olabilir..

X