2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydinn ❤🙏 benim kiz 4bucuk ayliktan beri emekliyor. Evi talan ediyor su an.Yuruneye daha var ama kendisi tutunup ayaga kalkip tutanarak ilerleyebiliyor A aurora_z kendisi desteksiz oturuyor oyun oynarken vs vs
Xeroderma_pig Xeroderma_pig gecmis olsun canim simdi nasil oldu bebisin
Z zeLina kendi yipratmamaya calis kuzum bebis icin olan bir sana oluyor cunku..
Z zet193 masallah guzelligim sana ❤ baska bi hassasiyet cikmamasina sevindim kuzumun❤
Bu arada bizim ilk kelimemiz dede gel oldu 😂😱
Maşallah Azraya 😍 bizimki çığlık atıyordu onuda bıraktı.. şükür bıraktı yani.. 😂 aaaa uuuu diyip duruyor.. anne diyordu zaten birde çok acıktığında mam maaam diye ağlıyor😂😂 emekleme çabası devam ediyor ama tüm enerjiyi popoyu kaldırırken bitiriyor asker sürünüşü yada dönmeyle işini hallediyor.. bugün tv ünitesinin alt rafından örtüyü çekmiş fincanlar kafaya inmeden yakaladım😂😂 koltuk altına sıkışmaları söyleniyorum onlar rutin oldu artık:))
Deniyorum kuzumda yıparanmışım zaten yıpranacağım kadar kızım etkilenmesin diye uğraşıyorum artık...
Sağ ol kuzum ❤

Patates, havuç, kabak küçük küçük doğradım haşladım çatalla rahat ezildi zaten blender kullanmak istemiyorum 1 çay kaşığı da zeytinyağı ekledim. Kemik suyu yoktu bugün yapacağım onu. Seve seve yedi benim kız kaşığı görünce zaten uçuyor sevinçten :))

Daha önceki gün bulabildim keçi sütünü migrostan probiyotik maya aldım inek sütü mayası ama epey ara verdim belki kızarmaz üst kat komşum da aynı olmuş aramızda 15 gün var arayı açtım verdim olmadı test de yaptırmış çıkmamış bizim de öyle olur inşallah bakalım.

Dün mayaladım tuttu yoğurt bugün vereceğim bakalım. Migrostan probiyotik mayayı aldım zaten 4 defa mayalamada keçi yoğurduna dönüyormuş. Sütleri de 120 cc lik şekilde buzluğa attım süt poşetlerine koydum zamanında sağıp koyayım diye aldıydım keçi sütüne yaradı 😂
Kıvamlı mı oldu cnm çorba gibi mi bende dün yaptım kemik suyu sebzeleri haşlarken içine katsam olur herhalde.. benimki çok heyecanlı değil kaşığa karşı ama yinede yiyor biraz..
İnşallah sizinde tekrar etmez kuzum..

Maşallah Azraya 😍 bizimki çığlık atıyordu onuda bıraktı.. şükür bıraktı yani.. 😂 aaaa uuuu diyip duruyor.. anne diyordu zaten birde çok acıktığında mam maaam diye ağlıyor😂😂 emekleme çabası devam ediyor ama tüm enerjiyi popoyu kaldırırken bitiriyor asker sürünüşü yada dönmeyle işini hallediyor.. bugün tv ünitesinin alt rafından örtüyü çekmiş fincanlar kafaya inmeden yakaladım😂😂 koltuk altına sıkışmaları söyleniyorum onlar rutin oldu artık:))
Deniyorum kuzumda yıparanmışım zaten yıpranacağım kadar kızım etkilenmesin diye uğraşıyorum artık...

Kıvamlı mı oldu cnm çorba gibi mi bende dün yaptım kemik suyu sebzeleri haşlarken içine katsam olur herhalde.. benimki çok heyecanlı değil kaşığa karşı ama yinede yiyor biraz..
İnşallah sizinde tekrar etmez kuzum..

Evet kıvamlı oldu canım. Olur tabi kat kat :)
Ay inşallah ya rahatça yedireyim yoğurdu

Evet canım 13 aralık. Ek gıda olarak ben ne yıyorsam onu verıyorum sabhaları yumurta salatalık peynjr 1-2 kasık sut aksam ne pişirdiysem.. + dondurma 😥 kofte falan olursa verıyorum tavuk dun bamya ve melemen yedırdım
Cnim dondurma soğuk degilmi dikkat et boğazı dolmasin

Canım ben peyniride kendim mayalıyorum keçi peyniri ile de peynir yapılabilir belki..

Onu ne yapacağım bilmiyorum ya, yoğurdu yarın vereceğim sabah inşallah güzel tutmuş.

Aklımda iken 6 ay sonrası biberon ucunu değiştirdim dr browns kullandım bunu da mamajoo aldım ama biberona büyük geldi 6 ay sonra olanın hepsi mi öyle? biberon uzundu kullandığım standart ağız takılmadı ucuna sen hangisini tercih ettin

Gunaydinn ❤🙏 benim kiz 4bucuk ayliktan beri emekliyor. Evi talan ediyor su an.Yuruneye daha var ama kendisi tutunup ayaga kalkip tutanarak ilerleyebiliyor A aurora_z kendisi desteksiz oturuyor oyun oynarken vs vs
Xeroderma_pig Xeroderma_pig gecmis olsun canim simdi nasil oldu bebisin
Z zeLina kendi yipratmamaya calis kuzum bebis icin olan bir sana oluyor cunku..
Z zet193 masallah guzelligim sana ❤ baska bi hassasiyet cikmamasina sevindim kuzumun❤
Bu arada bizim ilk kelimemiz dede gel oldu 😂😱
Öksürük yumuşadı canım burunda bazen tıkalı bazen açık

bizde çok hastalandik. bende kurp tam suphelenmistim ama değilmiş.önce antibiyotik kullanmadık,Malesef ilerleyince kullanmak zorunda kaldık.. bide prospan, oksuruk surubu çok iyi bi ilaç .bizdede tıkanıklık çok vardı ben evde kendimce hava veriyordum.geçmiş olsun bu arada
Sağol canım size de çok geçmiş olsun
Prosban güzel bir ilaç

Onu ne yapacağım bilmiyorum ya, yoğurdu yarın vereceğim sabah inşallah güzel tutmuş.

Aklımda iken 6 ay sonrası biberon ucunu değiştirdim dr browns kullandım bunu da mamajoo aldım ama biberona büyük geldi 6 ay sonra olanın hepsi mi öyle? biberon uzundu kullandığım standart ağız takılmadı ucuna sen hangisini tercih ettin
Peyniri de deneyebilirsin cnm mayayı yoğurt yerine peyniri ezip yapıyorsun... sadece tülbentten süzme yapıyorsun labne oluyor aynı.. hatta ben süzerken üstüne ağırlık koyup uzun süre bekletmiştim peynir kalıbı gibi oldu.. ikinciye de yaptığım peynirden mayaladım o da tuttu..
Bizde aventin 6 ay biberonu vardı büyük olandan onun başlığını kullanıyorum.. diğerinide uç alacağım.. kapak kısmı dr.browns sadece ucu mu mamajoo cnm öyle denk gelmeyebilir bende baby plus vardı sağma makinesinin kapakla bir avente oluyor ama sadece uç olmuyor..

Canım ben de dr browns biberon kullanıyorum. Maalesef 6+ biberon emzikleri piyasada yok. Çok sinirlendim şikayet yazdım bana döndüler yurtdışından sipariş verdik henüz gelmedi diye. Ne zaman gelecek diyorum, bilemiyoruz diyorlar :kızgın: Baştan savma yani. Madem ileriki aylara uygun emziğiniz yok neden hala biberonları satıyorsunuz diyorum açıklama yok. İki tane biberon boşa gitti yazık yani. Başka marka biberon aldım kargoda bugün gelir sanırım.

Canım ben de dr browns biberon kullanıyorum. Maalesef 6+ biberon emzikleri piyasada yok. Çok sinirlendim şikayet yazdım bana döndüler yurtdışından sipariş verdik henüz gelmedi diye. Ne zaman gelecek diyorum, bilemiyoruz diyorlar :kızgın: Baştan savma yani. Madem ileriki aylara uygun emziğiniz yok neden hala biberonları satıyorsunuz diyorum açıklama yok. İki tane biberon boşa gitti yazık yani. Başka marka biberon aldım kargoda bugün gelir sanırım.

Evet çok aradım bulamamıştım saçmaymış gerçekten. Biberon alacağım mecburen 6 ay üzeri olan hep büyük sanırım uçlar kaldı öylece ona uygun biberon bakacağım

İnşallah canım 😊 evet buna devam artık :)) kesinlikle biliyor 😍sizin nasıl gidiyor ek gıda dönemi?
Hala tadım şeklinde veriyorum ben cnm yani sebzeleri tek tek haşlıyorum çok iştahlı değil gibi ama yetecek kadar yiyor sanırım yoğurt peynir seviyor yumurtayıda yiyor.. meyve erik ve şeftali verdim şimdilik onlarıda yedi güzel.. tatlı sevecek galiba o yüzden tatlı olanları hemen vermek istemiyorum diğerlerine alışsın diye..

Merhaba canim iyiyiz çok şükür kücük hem yiyor hem emiyor şimdilik bir sıkıntı yok sukur sizde ne var ne yok hersey yolundami
çok şükür bizde iyiyiz cnim
bizdede emme biraz zoraki olsada herşey cok güzel gidiyor,,çok şükür RABBİM nasib etti dogurduk çok guzel bi duygu.ALLAH isteyenlere nasib eylesin.

X