Maşallah Azraya bizimki çığlık atıyordu onuda bıraktı.. şükür bıraktı yani.. aaaa uuuu diyip duruyor.. anne diyordu zaten birde çok acıktığında mam maaam diye ağlıyor emekleme çabası devam ediyor ama tüm enerjiyi popoyu kaldırırken bitiriyor asker sürünüşü yada dönmeyle işini hallediyor.. bugün tv ünitesinin alt rafından örtüyü çekmiş fincanlar kafaya inmeden yakaladım koltuk altına sıkışmaları söyleniyorum onlar rutin oldu artık:))Gunaydinn ❤ benim kiz 4bucuk ayliktan beri emekliyor. Evi talan ediyor su an.Yuruneye daha var ama kendisi tutunup ayaga kalkip tutanarak ilerleyebiliyor A aurora_z kendisi desteksiz oturuyor oyun oynarken vs vs
Xeroderma_pig gecmis olsun canim simdi nasil oldu bebisin
Z zeLina kendi yipratmamaya calis kuzum bebis icin olan bir sana oluyor cunku..
Z zet193 masallah guzelligim sana ❤ baska bi hassasiyet cikmamasina sevindim kuzumun❤
Bu arada bizim ilk kelimemiz dede gel oldu
Deniyorum kuzumda yıparanmışım zaten yıpranacağım kadar kızım etkilenmesin diye uğraşıyorum artık...
Kıvamlı mı oldu cnm çorba gibi mi bende dün yaptım kemik suyu sebzeleri haşlarken içine katsam olur herhalde.. benimki çok heyecanlı değil kaşığa karşı ama yinede yiyor biraz..Sağ ol kuzum ❤
Patates, havuç, kabak küçük küçük doğradım haşladım çatalla rahat ezildi zaten blender kullanmak istemiyorum 1 çay kaşığı da zeytinyağı ekledim. Kemik suyu yoktu bugün yapacağım onu. Seve seve yedi benim kız kaşığı görünce zaten uçuyor sevinçten :))
Daha önceki gün bulabildim keçi sütünü migrostan probiyotik maya aldım inek sütü mayası ama epey ara verdim belki kızarmaz üst kat komşum da aynı olmuş aramızda 15 gün var arayı açtım verdim olmadı test de yaptırmış çıkmamış bizim de öyle olur inşallah bakalım.
Dün mayaladım tuttu yoğurt bugün vereceğim bakalım. Migrostan probiyotik mayayı aldım zaten 4 defa mayalamada keçi yoğurduna dönüyormuş. Sütleri de 120 cc lik şekilde buzluğa attım süt poşetlerine koydum zamanında sağıp koyayım diye aldıydım keçi sütüne yaradı
İnşallah sizinde tekrar etmez kuzum..