2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar, kızımın süt alerjisi dolayısıyla ben de diyetteydim. Bebeğim hem beni emiyor hem de alerji maması kullanıyordu. Zamanla beni emmesi azalmıştı. Sadece geceleri ve uyku sersemiyken yeni uyandığında emiyordu. Sonra uyandığında emmemeye başladı, daha sonra geceleri de memeyi almamaya başladı. Çok yöntem denedim. Üzerine eğilerek emzirmeye çalıştım, yatarak denedim. Ten tene temas yaptım vs, artık hiçbir şekilde mememi almamaya başladı. Mümkün değil ağzını yaklaştırmıyor. Ben ağzına sokmaya çalışınca da beni itiyor, ağlıyor. Sonrasında birkaç gün sağarak biberonla verdim onu içti. İki gündür sağıp verdiğim sütümü de içmemeye başladı. Önce biberonu alıyor, sütün tadını alınca diliyle itiyordu. Arkasından mama verince çok güzel içiyordu. Dün itibariyle diyetimi bozdum. Artık hiçbir şekilde sütümü içmiyor :KK43: İçimi bir hüzün kapladı. Sanki tamamen benden bağımsız bir birey oldu gibi tuhaf hissediyorum. Belki başından beri mama ile beslense böyle hissetmezdim ama garip geliyor dün itibariyle artık sadece mama ve ek gıda :110:
Cnim Benim oglumda bi kac gun sonra tam 7aylik oluyor. daha 1aylikken beslenme ve meme reddi başlamıştı.inanirmiein ogün bugündür hala uykuda ne sıkıntılarla emzirdim tahmin bile edemezsin.çoğu günler uykuda bile reddetti.daha sonra mama aldım onuda istemedi. azra azar kaşıkla icirdim öyle böyle ta bu aya kadar hem emzirdim çok şükür hemde mama ile dtm ettiik.geçen hasta oldu kaç gün hic meme istemedi ama mamayi içiyordu.çok üzüldüm esim çok kızdı artık bırakırsa bıraksın dedi .bende oğlumu ve kendimi cok yiprattim ve zorlamadim. yine döndü memeye ama artık yarım yamalak içiyor bu saat en sonrada istemesedw hiç zorlamam çünkü zor ayları atlatik keyfi bilir artik.

Merhaba kızlar, kızımın süt alerjisi dolayısıyla ben de diyetteydim. Bebeğim hem beni emiyor hem de alerji maması kullanıyordu. Zamanla beni emmesi azalmıştı. Sadece geceleri ve uyku sersemiyken yeni uyandığında emiyordu. Sonra uyandığında emmemeye başladı, daha sonra geceleri de memeyi almamaya başladı. Çok yöntem denedim. Üzerine eğilerek emzirmeye çalıştım, yatarak denedim. Ten tene temas yaptım vs, artık hiçbir şekilde mememi almamaya başladı. Mümkün değil ağzını yaklaştırmıyor. Ben ağzına sokmaya çalışınca da beni itiyor, ağlıyor. Sonrasında birkaç gün sağarak biberonla verdim onu içti. İki gündür sağıp verdiğim sütümü de içmemeye başladı. Önce biberonu alıyor, sütün tadını alınca diliyle itiyordu. Arkasından mama verince çok güzel içiyordu. Dün itibariyle diyetimi bozdum. Artık hiçbir şekilde sütümü içmiyor :KK43: İçimi bir hüzün kapladı. Sanki tamamen benden bağımsız bir birey oldu gibi tuhaf hissediyorum. Belki başından beri mama ile beslense böyle hissetmezdim ama garip geliyor dün itibariyle artık sadece mama ve ek gıda :110:

Emip de bırakması çok zor oluyor ama malesef zamanla bu duruma da alışılıyor 😑meme de olsa mama da olsa aç kalmasın yavrucaklar nasip artık :)

Merhaba kızlar hayırlı bayramlar olsun kızım muzlu karışımlar veya sadece muz yediğinde hemen kabız oluyor ancak ilaçla füzeliyor kakası önerisi olan zeytinyağı kayısı püresi verdiğimiz halde armut vs.

herkese iyi bayramlar oglum 2gun sonra 7aylik olacak eylulde ise baslayacagim simdiden hüzünleniyorum.Bakicisi persembe gunu baslayacak alissin diye erken baslattim.İnşallah severiz bakicimizi🙏
Ben de 23 ağustosta başlayacağım benim de içim de bir hüzün dalgası var.
Bakıcıyı erken başlatman çok doğru.
İlk günlerde sen bak bakıcı yannda dursun bebek böyle böyle annesinin yanında gördüğü kişiye güvenirniş.
Sonra bakıcı baksın sen dur yanında.
Umarım sorunsuz atlatırsınız :)

Ben de 23 ağustosta başlayacağım benim de içim de bir hüzün dalgası var.
Bakıcıyı erken başlatman çok doğru.
İlk günlerde sen bak bakıcı yannda dursun bebek böyle böyle annesinin yanında gördüğü kişiye güvenirniş.
Sonra bakıcı baksın sen dur yanında.
Umarım sorunsuz atlatırsınız :)
çok tesekkur ederim umarim

Selam kızlar :) Bizim kız aşırı gezme düşkünü oldu :KK55: Günde en az 2 kere dışarı çıkıyor. Koluyla kapıyı işaret ediyor, kendince bıdır bıdır bişeyler söylüyor. O tarafa gidince de askıda duran kanguruyu işaret ediyor. Babası kanguruyu takınca çok heyecanlanıyor kollar bacaklar çırpınıyor. Kangurunun içine koyuyoruz iyice mutlu oluyor. Babası da kapıya değil mutfağa giriyor bilerek nasıl yalandan ağlıyor, sonra kapıya yöneliyor ağlama bıçak gibi kesiliyor yine mutluluk çığlıkları :KK48: Bunlar bizi parmağında oynatacak şimdiden belli :KK28: Hava iyice soğuyunca naparız bilmem. Herkese mutlu bayramlar diliyorum :KK36:
Ozamanda awm den cıkulmıyor bıdır bıdır nerde etkınlıkler var onlar arastırılıyor 😆💖

Kızlar hayırlı geceler uzun zamandır buraya gelmiyorum hatırlayan vardır belki bilmiyorum allah hepinizin evlatlarını size bagışlasın bn bebeğimi kaybettim.. Aglayarak yazıyorum bunu güö derman care kalmadı ne denşr bilmiyorum allah kimseye yaşatmasın desteklerinize ihtiyacım var

Kızlar hayırlı geceler uzun zamandır buraya gelmiyorum hatırlayan vardır belki bilmiyorum allah hepinizin evlatlarını size bagışlasın bn bebeğimi kaybettim.. Aglayarak yazıyorum bunu güö derman care kalmadı ne denşr bilmiyorum allah kimseye yaşatmasın desteklerinize ihtiyacım var
Hatırladım sızı. Ne yazılır bılmıyorım evlat acısı cok zor bssınjz saolsun. Gercekten cok uzuldum. Vedato neden oldu

Kuzum Allah sana sabır versin şefaatçi eylesin inş.)) Doğduğu gibimi vefat etti? Acını deştiysem hakkını helal et hakkinj

Hatırladım vanım çok üzüldüm 😔😔rabbim sabrını versin evlat acısı çok zor hele bide doğunca rabbim sabrını versin kardeşim yeni duyuyorum ne olfu bebeğine çok üzüldüm😭😭

Söyleyecek sözüm yok. Sabırlar diliyorum.
Sen doğumdan sonra birkaç sefer yazmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum

Seni hatırladım tabi ki canım....
Başın sağ olsun canım benim... Acın çok büyük.... Ne desem az, sussam çok gelir!
Sağlık problemi mi vardı canım. Nasıl oldu?
Allah seni korusun inşallah. Tez vakitte toparlanır yeniden anne olursun inşallahhhhh....

X