Merhaba kızlar, kızımın süt alerjisi dolayısıyla ben de diyetteydim. Bebeğim hem beni emiyor hem de alerji maması kullanıyordu. Zamanla beni emmesi azalmıştı. Sadece geceleri ve uyku sersemiyken yeni uyandığında emiyordu. Sonra uyandığında emmemeye başladı, daha sonra geceleri de memeyi almamaya başladı. Çok yöntem denedim. Üzerine eğilerek emzirmeye çalıştım, yatarak denedim. Ten tene temas yaptım vs, artık hiçbir şekilde mememi almamaya başladı. Mümkün değil ağzını yaklaştırmıyor. Ben ağzına sokmaya çalışınca da beni itiyor, ağlıyor. Sonrasında birkaç gün sağarak biberonla verdim onu içti. İki gündür sağıp verdiğim sütümü de içmemeye başladı. Önce biberonu alıyor, sütün tadını alınca diliyle itiyordu. Arkasından mama verince çok güzel içiyordu. Dün itibariyle diyetimi bozdum. Artık hiçbir şekilde sütümü içmiyor
İçimi bir hüzün kapladı. Sanki tamamen benden bağımsız bir birey oldu gibi tuhaf hissediyorum. Belki başından beri mama ile beslense böyle hissetmezdim ama garip geliyor dün itibariyle artık sadece mama ve ek gıda