2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aman allahım.neler olmus burada K Kazen bey lutfen pasif ettiğiniz üyelerin üyeliklerini acarmisiniz bir yılı aşkın süredir burada her animizi paylaştık bir whatsap grubu kurup site kurallarını çiğnemiş olabilirler bir kaç gunluk bir banlama verdiğinizde karşı taraflar mesajı almıs olacaktır bizim burda kurduğumuz dostluğu çöpe atmayın cünki burdan başka hiçbir yerden iletişimimiz yok onları cezalandiralim derken bizlerde cezalandiriyorsunuz biz bunu haketmedik lütfen arkadaşlarımızın hesaplarını acin

Bebeği su içmeyi sevmeyen anneler, napıyorsunuz? 😞 idrarı iyice koyu renk oluyor, çay kaşığı ile su vermeye çalışıyorum binbir şebeklikle, resmen suyu sevmiyor.. şu sıcak havalarda mecburuz, biberonla içmiyor, suluk aldım alıştırma bardağı diye geçen, onu da sevmedi. Pipetlileri becerebilirler mi ki erken mi ki?
Aynı canım sevmıyor ıcmek ıstemıyor ben de mecbur zorla veriyorum

Günaydın kızlar biraz sıkıntılı günler geçiriyorum o yüzden giremedim çok fazla.. buralardayım bende..

Gunsydın kızlar 💖bebıslerınjz emeklemeye yurumeye basladı mı
Emeklemesine çok az kaldı sanırım pozisyonuna geçiyor ama gidemiyor daha 14ünde 7 aylık olacağız. Dönerek bazen az da olsa sürünerek heryere gidiyor.. Allahtan odanın dışına çıkılabileceğini farketmedi daha:)))

Günaydın kızlar biraz sıkıntılı günler geçiriyorum o yüzden giremedim çok fazla.. buralardayım bende..

Emeklemesine çok az kaldı sanırım pozisyonuna geçiyor ama gidemiyor daha 14ünde 7 aylık olacağız. Dönerek bazen az da olsa sürünerek heryere gidiyor.. Allahtan odanın dışına çıkılabileceğini farketmedi daha:)))

Hayırdır canım Neden sıkıntılı günler geçiriyorsun?

X