- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
Benimki de bu takvim de yokBu cok bilgilendirici olmus ama bana da bir doktor sadece 1 yasinda menactra yaptir yeter dedi onun bu takvimde yeri nerede :) hala yaptiramadim doktorlarin farkli yaklasimlari yuzunden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de bu takvim de yokBu cok bilgilendirici olmus ama bana da bir doktor sadece 1 yasinda menactra yaptir yeter dedi onun bu takvimde yeri nerede :) hala yaptiramadim doktorlarin farkli yaklasimlari yuzunden
Allahtan bizim ses çok gitmiyor sadece banyoda komşunun çocuğuna tuvalet eğitimi verdiği duyuluyor o da bana tecrübe oluyor teşekkür ederiz❤Bizim duyuluyor ya zaten cok daireli site oldugu icin bazen oksursen gidiyor ses yalitim cok fena ben onun mayosunu yerim yalniz yeni fark ettim ne tatli olmus❤❤
Yaaa çok tatlı maşallah❤ 6. Ayınız hayırlı olsunBen kızı ocak başına geçirdim (profilde) yavaş yavaş alışsın 6 aylık konsept mutfak oldu
Benimde ucubdan azcik olsun yana kayiverGünaydın ❤ uykusuz her gece yorgun olesiye sabahlarim her gün günlerce şarkısı artık benim
Iyi cok sukur hizla buyuyor kv bakiyor, kizim da alisti ama hala zor bizim icin...sut izinlerini birlestirdim 3 gun calisiyorm haftada, sen ne yaptin izindesin sanirim.halaNerelerdesin arkadaşım yavrun nasnide başladım demek hayırlı olsun
kim bakıyor kuzuya
Hayırlı olsun yarı yaşınız. Biz de 6 aylık olduk.Ben kızı ocak başına geçirdim (profilde) yavaş yavaş alışsın 6 aylık konsept mutfak oldu
Sağ ol canım sizin de hayırlı olsunHayırlı olsun yarı yaşınız. Biz de 6 aylık olduk.
Yaaa çok tatlı maşallah❤ 6. Ayınız hayırlı olsun
Ne kullaniyorsun canimKanguru kullananlar bacaginda iz oluyormu yoksa ben mi ayarlayamadım.
Solomom baby var arkadaştan aldım. Ne kadar süre durabiliyor içinde seninkiNe kullaniyorsun canim
3 saati devirmisligiz var bizim vallaSolomom baby var arkadaştan aldım. Ne kadar süre durabiliyor içinde seninki
Kuzum bence doktorun dogru soylemis cok asiriya kacmadan ufak ufak yogurt olsun meyve olsun yumurta gibi ufak ogunler yaparsk besleyebilirsin bizim 3 hafta oldu mesela sadece 50 grm almis gorunuyoGünaydın herkese 6.ay kontrolumuz biraz gecikmeli oldu doktor 8.aya kdr tadım yapıcaz dedi çorba vs vermiceksin dedi. Sizlerin Dr ları ne düşünüyor bu konuda. Aceleye gerek yok diyor. Bu arada bu ay idrar yolu enf geçirmişti kızım hiç kilo alamamış. Dr hastalık dönemlerinde normal dedi ama bnm kafama çok takıldı. Baş çevresi ve boy ölçümü de sorun yok. İştahsız çok nasıl beslemeliyim bu aydan sonra da 200-350 gr aralığında alır diyor. 8.ayda kontrolumuz var tekrar 1 yaşına kdr 9000-9500 kilo arası oluruz tahminen dedi şuan 7200
50 gr mı Ertuş formundan düşüyor şaka bi yana sa kuzum 50 gr da az değil mi Ya 3 hafta daKuzum bence doktorun dogru soylemis cok asiriya kacmadan ufak ufak yogurt olsun meyve olsun yumurta gibi ufak ogunler yaparsk besleyebilirsin bizim 3 hafta oldu mesela sadece 50 grm almis gorunuyo