Tüh atağa güvenmiştim bende:)) sağol cnm amin inşallah yoktur.. Maşallah Azraya beşikten kaçma çalışmalarına başlamış gibi duruyorAtaklar bitti yok bi sure gecmis oleun canim onemli visey oldugunu sanmiyorum❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh atağa güvenmiştim bende:)) sağol cnm amin inşallah yoktur.. Maşallah Azraya beşikten kaçma çalışmalarına başlamış gibi duruyorAtaklar bitti yok bi sure gecmis oleun canim onemli visey oldugunu sanmiyorum❤
Başlangıçta tepki vermedik aslında ama zamanla geçeceği yerde bizim ki daha uzun uzun böğürmeye başladı bu ıkınmalar bitti 4. Aydan sonra böğürmeler başladı yani onun çıkardığı sesi ben denedim bir kez Boğazı yırtılacakmış gibi oluyor insanın oyle bi ses, bizim kız da eğer odada ben varsam yerde kendi kendine bir yarım saat kadar yuvarlana yuvarlana oynar ama odada ben yoksam bişey oluyor kıza sürekli mız mızlanıyor ben yokken işimi bırakıp on kez yanına geliyorum ce ee yapıyorum oyun sansın ben yokken de oynasın diye ama yok bizim kız da ben yokken yalnız oynayamıyor, resmen bağımlı bir bebe ve anne olduk bizTepki verdiğin için hoşuna gittiğini düşündü belli ki tepki verme kujum alıp başka bişeye yönlendir zamanla unutur komşular bile oğlumun sesinden şikayetçi istiyor ki uyanık olduğu saatlerde hep onunla ilgileneyim azcık yerde veya oturarak oyalanmıyor paso çığlık çığlığa enteresan yahu cidden dışardan dinleyen işkence yapıyorum sanar
Kocaya gitme hazirliklari o bsebseTüh atağa güvenmiştim bende:)) sağol cnm amin inşallah yoktur.. Maşallah Azraya beşikten kaçma çalışmalarına başlamış gibi duruyor
Benim cadi mahveder kocayiKocaya gitme hazirliklari o bsebse
Tabi tabi canım sağlıklı olsunlar da ❤6 ayda 2ye katladı mı normal kabul ediyoruz dedi doktor bize o ay bizde 200 almıştık sıkıntı yok dedi cnm.. sağlıkları yerinde olsun yeter miniklerin:))
Oy yerim ben seni prensesT tanem-tane20 senin icin duvak yaptim kizima
Ay Allah'ım nasıl da güzel yakışmış maşallahT tanem-tane20 senin icin duvak yaptim kizima
Yavrum ben soktum aklina hic heveslenme anneside alladi pulladi o is gecti bsebseAy Allah'ım nasıl da güzel yakışmış maşallah
Azrayi biz kaciricaz haberin olsum tanem
Vurur beni direkOy yerim ben seni prenses
babasi duymasin kacmasina yardim ettigini
Yok mu artıran bir kızı bin kişi ister bir kişi alır T tanem-tane20 ❤ sağolun canlar hepinize maşallah valla ❤Ay Allah'ım nasıl da güzel yakışmış maşallah
Azrayi biz kaciricaz haberin olsum tanem
biz e bebekten at siparisi verdik oglan uyansin gelecek atiyla gonderme biyereYok mu artıran bir kızı bin kişi ister bir kişi alır T tanem-tane20 ❤ sağolun canlar hepinize maşallah valla ❤
Seni boncuk seni nekadarda masum bakmis minnosGüünaydınn
Bugün mü çıktı? Allerjik gibi görünüyor ama sıcaktan da olabilir benceGünaydin hanimlar
Oglumun kolundaki bu sivilceler hakkinda bir fikriniz var mi?
Yok mu artıran bir kızı bin kişi ister bir kişi alır T tanem-tane20 ❤ sağolun canlar hepinize maşallah valla ❤