2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim huzursuzluğun nedeni anlaşıldı
Alt dişlerinden birinin kenarı çok hafif patlamış dokundurtmuyor çok acıyor galiba.
Bir haftadır huysuzdu birkaç gündür de tavan yapti durduk yere aglamalar falan.
Rahatlar insalalh artık.
Hayırlı olsun dişiniz, darisi bize insallah
Kizlar bugun cocuk yerde yuvarlanirken azicik cikardı haliya gitmesin diye elimle sildim agzini cok azdı dilim ucunu degirdim simdi tiksinmeyin yemedim 😂😂 zehir gibi sanki hapı ezip vermisin o gibiydi ayni cok acıydı reflüden dolayimiki bu acılık
Kiz sende nasil mide var da tadiyorsun onu🤣🤣
Canim midenin kendi suyu zaten cok aci bir su. Besinleri öğüten su yani. O yüzden yemekle birlesipte geri disari cikan tabiki aci tat olacak.
Kızlar hastaneye yattık bız vırus kapmış ıshal dıkkat edın bebıslerınıze
Gecmis olsun, fazla salmamak lazim kendi basina bebekleri
Nerden ne kapacaklari belli olmuyor.
Günaydin hanimlar

Oglumun kolundaki bu sivilceler hakkinda bir fikriniz var mi?:KK43:
Baska yerinde var mi canim, farkli birsey yedi mi o mu alerji yapti acaba
Yumurta cok yedi mi veya domates
Onu biraz fazla kacirinca da vu sekil oluyor

Canim midenin kendi suyu zaten cok aci bir su. Besinleri öğüten su yani. O yüzden yemekle birlesipte geri disari cikan tabiki aci tat olacak.

Sutten şüpheleniyorum doktora götüreceğiz bakalım ne çıkacak :KK43:

Kızlar tam bir yumurta sarısının hepsini veriyor musunuz? Havalar sıcak ya ben 2 gun dinlendirdim vermedim bugün bir tam yumurta sarısı yedi, yarın gene vermem diyorum ama kahvaltıya ne yapacağımı şaşırıyorum

Kızlar tam bir yumurta sarısının hepsini veriyor musunuz? Havalar sıcak ya ben 2 gun dinlendirdim vermedim bugün bir tam yumurta sarısı yedi, yarın gene vermem diyorum ama kahvaltıya ne yapacağımı şaşırıyorum
Bizim daha yumurta tadimimiz bile olmadi
Pankek falan yao canim istersen, gerci onda da yumurta var ama yinede farkli birsey

Bizim daha yumurta tadimimiz bile olmadi
Pankek falan yao canim istersen, gerci onda da yumurta var ama yinede farkli birsey
Bugün lorlu omlet şeklinde yaptım yedi maşallah hepsini tabi küçük bir pankek kadar oldu boyutu çok gelmiyordur umarım

Poset dolusu ilaci senin cocuk icse sende bakardin dilimi degirdim sadece kusunu bile yerim kuzumdan tiksinmem hayir diger kusuklar aci degil aci su mide bosken sari su gelirse odur aci olan yada reflu olanlarda aci su geliyor okadar kustum hic aci tat gelmedi agizima taki midedeki son damkalaei kusarsan sari suyu o aci

Haftada 4 butun verebilirsin yaziyor kagitta butun yedirebilirsin ben hep butun verdim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 28
Poset dolusu ilaci senin cocuk icse sende bakardin dilimi degirdim sadece kusunu bile yerim kuzumdan tiksinmem hayir diger kusuklar aci degil aci su mide bosken sari su gelirse odur aci olan yada reflu olanlarda aci su geliyor okadar kustum hic aci tat gelmedi agizima taki midedeki son damkalaei kusarsan sari suyu o aci
Valla canim istersen baska birseyi ye beni ilgilendimez de yemendeki amaci anlamadim ondan sordum

Haftada 4 butun verebilirsin yaziyor kagitta butun yedirebilirsin ben hep butun verdim
Ben hiç tam vermedim bugün işte bir tam sarı yedi, havalar da sıcak ya korkuyorum Ya dokunur diye ben anlamıyorum zaten o doktorların yazdıklarını cidden onları versek bu bebe doyar ki emmez yani

Gercekten hamileykende sabah olsun istemezdim aksi gibi gece yarisi uyanirdim sabahin korunde kalkardim neyse ben kendim
İcin hicbirsey yapmadim ama cocuk gercekten korkuyor uyaniyor insan girtlaklar gibi ses cikartiyorlar kac gece birinimi bisey yapiyorlar diye uyandigimcok oldu
Haklısın ama gutultuyede her ınsanın alısması lazım hrryerde dogal yumurta ararken yaıbasımızda cekemıyoruz sesını

Ben her gün vermiyorum, haftada 2 en fazla 3 şeklinde veriyorum. Her gün verdiğimde alnında pütürtü gibi bir şeyler çıktı. Sıcaklar alerjiyi iyice tetikleyebilir diye bu şekilde veriyorum. Yarısını yiyor yanında pekmezli dutlu tahıllı muhallebi yapıyorum biraz da peynir :)

Anlatamazsın kı bunu ındanlara 🤧

Haklısın ama gutultuyede her ınsanın alısması lazım hrryerde dogal yumurta ararken yaıbasımızda cekemıyoruz sesını
Gurultuye duyarli olsan bence boyle konusmazdin
Kocam horluyor diye sabaha kadar uyumadigimi o ise gidince sızdığımi bilirim
13 senedir alisamadim az degil
Yapıyla alakali birsey bazıları top patlasa duymaz umursamaz

X