Kuzum üzülme vardır yine de sutun sen teklif etmeye devam et az da olsa emse anne sütünden faydalanmış olur. Bir de Mamayı azaltmayı denesen daha fazla emmez mi acaba ?Bebeğim alerji mamasına başladığından beri beni çok az emiyorBaşlarda geceleri emiyordu ve sabah uyandığında. Şimdi onu bile yapmıyor neredeyse. Yani günde bir kere emiyor o da gönlü olursa 5-6 dk filan. Dün sağayım dedim çok az süt geldi Emmediği için azaldı mı acaba çok üzüldüm. Çok sütüm olsa keşke 2 yaşına kadar emzirsem diye hayal ediyordum
Keşke bol bol sütümüz olsaydı. En istediğim şeydi bebeğim için. KısmetBenimde süt az en baştan beri mama veriyorum iki öğün simdilerde sadece uyurken emiyor beni
Ben 5 damla veriyorum
Bizim kilo alımı çok düşüktü. 6 aylık olmasına 10 gün vardı kilosu 5.650 di. Sonra ben süt ürünleri diyetine başladım ve kızım alerji maması kullanmaya başladı. Artık kilo alıyor. 10 günde 200 gram almıştı şu an almaya da devam ediyor. Düzene girdi maşallah
Acıktığında mama vermeyip emzirmeyi denedim kaç kere. Ağzına alıp iki çekip bırakıyor ağlamaya başlıyorKuzum üzülme vardır yine de sutun sen teklif etmeye devam et az da olsa emse anne sütünden faydalanmış olur. Bir de Mamayı azaltmayı denesen daha fazla emmez mi acaba ?
canım çok şükür 6 ay emdi seni ve hala da emiyor kesmiş degilsin ilk günden anneyi emmeyip hiç almayanlar var sıkma canını ek gıdaya da gectin neyseki mamaya alışmış p alerji mamasına alışmaması da sıkıntı benim oglum ne yaptıysak içmedi o mamadan mesela sen sütüm azakdı diye etkileme sütünü sürekli ver kuzuya anne sütünün yeri başkadır onda emin ol belkş geçici bi süreçtir oluyor aradaKeşke bol bol sütümüz olsaydı. En istediğim şeydi bebeğim için. Kısmet
Sen yine de hemen alerjiye yorma ama temkinli de ol. Keçi yoğurtunu da dene umarım olmaz ama olursa da hemen doktorunuzla görüş. Geçici bir durum ama ekstra dikkat gerektiriyor. Hepimizin kuzuları sağlıkla büyüsün canımHımm yok biz hatta mamayı değiştirdik kusma azaldı reflü 6 aya kadar azalır demişti dr bitti şu an 15 gün de 300 gr almıştı en son 5 ay 16 günlükken 7060 gr idik. Emdiği zamanda da güzel emerdi mama destekli gittik sonra tamamen mama
Sen yine de hemen alerjiye yorma ama temkinli de ol. Keçi yoğurtunu da dene umarım olmaz ama olursa da hemen doktorunuzla görüş. Geçici bir durum ama ekstra dikkat gerektiriyor. Hepimizin kuzuları sağlıkla büyüsün canım
Canım ben bugün ondan aldım ondan d&r dan şimdiden bakayım dedim 9.ayda öyle aman aman etkinlik yok ama diğer ayları bilmiyorum.mesela cee ee oyunu var ayıcık gizlemişler ayıcık nerede diyorsun gösteriyorsun sonra aynı etkinliği onun iki oyuncağıyla yapıyorsun.tabi yönlendiriyorlar her yapılınca faydası olur yegenletin faydasını görmüş bayada kullanan var ben biraz erken aldım9-48 ay her ayına uygun oyuncak ve etkinlik kutusu geliyor canım. Yiğenlerim kullandı çok faydasını gördüler
Sitesini incele istersen
Çocuğunuz İçin Adım Adım Eğlenceli Eğitim, Planlı Gelişim
Ay Ay Bebek Gelişimi ve Çocuk Gelişimi ile ilgili aylık bebek gelişimi setleri, aylık çocuk gelişimi kitapları. Çocuklarınızın gelişimine faydalı setler adimadim.com'da.www.adimadim.com
Çok sağol canım umarım dediğin gibi geçicidir. Evet alerji mamasını almayacak diye başlarda çok korktum ben de. Yavaş yavaş arttırarak gittim miktarını. O şekilde alıştı şükürcanım çok şükür 6 ay emdi seni ve hala da emiyor kesmiş degilsin ilk günden anneyi emmeyip hiç almayanlar var sıkma canını ek gıdaya da gectin neyseki mamaya alışmış p alerji mamasına alışmaması da sıkıntı benim oglum ne yaptıysak içmedi o mamadan mesela sen sütüm azakdı diye etkileme sütünü sürekli ver kuzuya anne sütünün yeri başkadır onda emin ol belkş geçici bi süreçtir oluyor arada
Hemen bırakıyor diye düşünme canım.Acıktığında mama vermeyip emzirmeyi denedim kaç kere. Ağzına alıp iki çekip bırakıyor ağlamaya başlıyorMemeyi sıkıyorum süt geliyor aslında ama emmek istemiyor Biberon ucu hala en küçüğünden. Özellikle büyütmedim ki tamamen memeyi bırakmasın diye ama galiba bırakıyor artık
Kiizz korpecik ottan ne bekliyon
Ben once havucu hasladim pisince semitozunu atip icine kapadim kapagi
hemen ölmüş zaten
Rica ederim evet benimde oyle oldu
Ilk adetim 2 aylikken oldum
10 gunu askin sürdü ve cok yogundu
Sonra ara lekelenme.falan oldu
Sonrasinda normale döndü
Canım ben bugün ondan aldım ondan d&r dan şimdiden bakayım dedim 9.ayda öyle aman aman etkinlik yok ama diğer ayları bilmiyorum.mesela cee ee oyunu var ayıcık gizlemişler ayıcık nerede diyorsun gösteriyorsun sonra aynı etkinliği onun iki oyuncağıyla yapıyorsun.tabi yönlendiriyorlar her yapılınca faydası olur yegenletin faydasını görmüş bayada kullanan var ben biraz erken aldım
Disi mi cikcak huysuz mu artik anlamiyorum gercekten degisikAhh o çığlık bende artık baş ağrısı yapıyor
Bu aylarda yapılan testler pek doğru sonuç vermiyormuş canım. Bizim gıdaya tepkimiz alerjik döküntüler ve anında şiddetli kusma şeklinde olmuştu. Bunlar alerjinin belirtileri olarak kabul edildi. En sağlıklısı doktor ve annenin takibi ile tepkilerin ölçülmesi şeklinde oluyormuş. Mesela biz 9.ayda süt diyetini açmayı deneyeceğiz. Eğer sorun çıkmıyorsa arttırarak ilerleyeceğiz. Haftaya tahılları deneyeceğim, 2 hafta sonra da yumurta vermeyi deneyeceğim. Eğer onlara da tepki veriyorsa çoklu besin alerjisi gündeme geliyormuş. Bu şekilde gözlem ve diyetlerle ara ara açmayı deneyerek ilerleyeceğiz. Umarım 1 yaşına kadar sorun kalmazİnşaallah canım ya. Sağlıcakla büyüsünler inşallah ❤ alerji testi nasıl yapılıyor peki kan mı alınıyor
Umarım geçici bir süreçtirHemen bırakıyor diye düşünme canım.
Ama süt azaldigi için çekip bırakıyor olabilir sikinca süt gelir zaten.
Ben dokuz aylıkken kesmistim sütten büyüğü. aradan bir sene geçmişti göğsümu sikardim hala süt gelirdi.
Diyet yapiyorsun yediklerine çok dikkat etmiyorsan bir de üzülüyorsan onunla alakalı olabilir canım.
Mutfakta dağ gibi bulaşık birikiyor her yerde oyuncaklar odadan çıkınca arkamdan ağlıyor gelmek istiyor yanıma odadan odaya geçemiyor henüzDursun durdugu yerde en guzelitotom 1sn yer hormuyor hele bide ek gida isi de cikti yap yesiin batirsin yap yesin batirsin tukendim