Minnoşlar yanaparlarsa yapsınlar ister canını okusun bütün gün yine de şu manzaraya değiyor@skelebeks profile bak artık süründükçe oyun halısını da götürmek istiyor gittiği yere sonuç iki turdan sonra dolanıyor oyun halısına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minnoşlar yanaparlarsa yapsınlar ister canını okusun bütün gün yine de şu manzaraya değiyor@skelebeks profile bak artık süründükçe oyun halısını da götürmek istiyor gittiği yere sonuç iki turdan sonra dolanıyor oyun halısına
Bu aylarda yapılan testler pek doğru sonuç vermiyormuş canım. Bizim gıdaya tepkimiz alerjik döküntüler ve anında şiddetli kusma şeklinde olmuştu. Bunlar alerjinin belirtileri olarak kabul edildi. En sağlıklısı doktor ve annenin takibi ile tepkilerin ölçülmesi şeklinde oluyormuş. Mesela biz 9.ayda süt diyetini açmayı deneyeceğiz. Eğer sorun çıkmıyorsa arttırarak ilerleyeceğiz. Haftaya tahılları deneyeceğim, 2 hafta sonra da yumurta vermeyi deneyeceğim. Eğer onlara da tepki veriyorsa çoklu besin alerjisi gündeme geliyormuş. Bu şekilde gözlem ve diyetlerle ara ara açmayı deneyerek ilerleyeceğiz. Umarım 1 yaşına kadar sorun kalmaz
Evet biraz erken oldu canım kitap falan alacaktim onun yerine bunu alayım dedimHer ay çok etkinlik gelmeyebiliyor ama şu yönden iyi o ayda hangi oyun, etkinlik varsa kitap içeriği ona göre.hatırladıklarım ahşap oyuncaklar, parmak boyalar, ahşap meyve oyuncaklar vs okuma kitapları daha ilk ayda dolu olmaması normal baya erken almışsın ama üyelikle almak daha iyi 6 ay toplu var bazen hediyeleri de oluyor
Evet hipp kullanmıştım canım inek sütü bazlı mama. Mama ilk 2 gün sorun çıkarmadı. 3.gün mamayı içerken daha çok fazla alerjik döküntü oldu ve mama daha bitmeden fışkırarak kustu hepsini.Yumurta sarısı 3 gün verdim sıkıntı olmadı yoğurdun da 2.günü 1 saat sonrasında kızarma oldu on dk sonra geçti az bir şey de kustu sadece. İnşallah kalmaz. Sen alerji mamasından önce başka mama kullanmış mıydın peki
Bu da yeni moda mi oldu bilmiyor muyduk ne kadar alerji cikti meydana ya son zamanlardaEvet hipp kullanmıştım canım inek sütü bazlı mama. Mama ilk 2 gün sorun çıkarmadı. 3.gün mamayı içerken daha çok fazla alerjik döküntü oldu ve mama daha bitmeden fışkırarak kustu hepsini.
Sağol canım. Ben de deniyorum sürekli. Üzerine eğilerek emzirince biraz daha azla emiyor gerçekten. Umarım zamanla daha fazla emzirebilirimZ zet193 canım bu konuda ben çok çektim beni hep reddetti emmek istemedi ama sürekli meme teklif ediyorum manada önce meme ver.birde yeni basladiysan mamaya birde biberonla seni reddetmesi çok normal.ben yere yatırım göğsümü ağzına veriyorum biberon diker gibi öyle emiyor sende dene canım vazgeçme sakın.birde biberon yerine alıştırma bardağı kullanıyorum nukun .ara ara yine beni reddediyor ama yinede emiyor gece gündüz pes etme sende
Evet hipp kullanmıştım canım inek sütü bazlı mama. Mama ilk 2 gün sorun çıkarmadı. 3.gün mamayı içerken daha çok fazla alerjik döküntü oldu ve mama daha bitmeden fışkırarak kustu hepsini.
MaşAllah yerim onu pek tatlı Benim kız da iyi çok şükür her şey yolunda.. Pek bir yere gitmedik aslında, benim memlekete gittik son son öyle döndük eşim gitti ben de işe başladım
Gece boyu da bi de saat başı uyanıyoruz ben anlamıyorum zAten ne ara dinleniyor da oyle atom karıncaya dönüyoryalnız değilsiniz bebeğim
bgn sizi görünce gaza geldim. Yere müslin serdim üzerine koydum yüzüstü, önüne de kalem koydum ulaşamayacağı şekilde, kalem manyağı da kendisi bi iki debelendi gidemedi, sinirlendi, sonra örtüyü tuttu çekti kaleme ulaştı
allahım yaa insan gülmekten kızamaz yaa şunun tatlılığına bak
ya okadar harekete rağmen nasıl uykusu gelmiyor kiii, allah yardımcın olsun valla
yalnız değilmişiz benim büyük oğlum da 10 aya kadar hiçbişey yapmadı, dönmek dahil, 10. Ayda başladı tutunmalara kalkmalara, 12. Ayda emeklemeden yürüdü. O daha kiloluydu, ondan diyordu doktor ama bu da öyle olabilir, genetik demek ki tembellik bizde
akıllı işini deliye yaptırırmış, bizimkiler bizi kullanacaklar hazaar
Canjm biz sinekler için şey aldık mor ışık prize takılıyor elektrikli bişey sinekleri kendine doğru çekiyor ışığı sayesinde sinekler gelince de elektrik çarpıyor cız diye yanıyor sinekler dün gece kullandık cam açık yattık ve sinek gelmedi hiç işe yarıyor demek ki
Hahahah ayni ben ben de bu sineklikleri takmadan önce oyle evde kaçış kaçıştım, yalnızsam cok zorlaniyordum. Elime iki kat eldiven, bi fısfıslı şişe içinde tarım ilacı sıkıp duruyordum biz evi de ilaçlattık bi firmaya, tarım ilacı da alıp pencerelerin dışarına sıktık iceri giremesinler diye. Bi süre öyle idare etmiştik. Kendi evimizi alırsak yaptıracağım ilk şey sineklik olacak
Limona karanfil batırıp koymuşlardı o da işe yarıyormuş, bu aldığımız mor ışık da işe yaradı bu sabah eşim içini açıp baktı 3 tane sivrisinek ölmüş içinde yeri varmış düşen sinekleri almak içinBenim oğlum bunu sağlam bırakmaz acaba naftalin gibi bir koku mu koysam evin belirli yerlerine böcekleri uzak tutmaz mı?
Bende sürekli spreylerle savaşıyorum tarım ilacını pencerenin dışına her gün mü sıkmak lazım canım? Bende bir bakayım tarım ilacına. Bir sebebi var ki yaratılmışlar ama çok midemi bulandırıyorlar
Bende son gaz hala devam ne yazikki cok sevindim senin adinaGünaydınlar
Benim saçlarımın dökülmesi çok çok azalmış kızlar. Saçım açık duruyorum aylar sonra, dökülen yok
Yalnız öyle azalmış ki, dün saçımı boyadım. Boyayı her zamanki kadar hazırladım, boyanın yarısına yakını fazla geldi. Yerine yenileri çıkar sanırım