2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Akşama bitiyor bacım bitiyor tahammül sınırlarımız ondan sabah kaçta kalkıyor güneş o saatte uyuyunca biz ne zaman deliksiz uyuyacağız ya
Mesela bugün sabah 7 de kalktı 9 a kadar oynadık 9 da yattı 10 da kalktı sonra bi daha da hiç uyumadı 8.30 da yıkadım emzirdim uyuttum 9 da yatağına koydum daha 10 dk dır uyuyor bakalım

Ah daha bu ne ki canım gözleri muzurluk peşinde boyle karıştırılacak yer arıyor tv dolabında yemek takımlarım var gidiyor oraya kapaklarına ayaklarıyla tekmeler atıyor içinden şangır şangır ses geliyor duyuyor daha hızlı vuruyor hoşuna gidiyor 😂 koltukların altına girmeye çalışmalar perdenin arkasına saklanıp ce e yapmak istiyor o kafasının vurmadığı yer yok artık
Cok komik bunlar ya, benimde kollarim kopuyor ama bir yandan da krize giriyorum onu izlerken
Daha senin kiz gibi yapmıyor ufaktan basladi 😄

Ya bugün yoğurt tadımında 2.günümüzdü yedi 1 çay kaşığı 1 saat sonra vücudu kızardı 10 dk sonra geçti. Büyük ihtimal süt alerjimiz var. Foto çekip dr a attım keçi yoğurdu ver o daha az yapar ilerlerse test yapalım dedi. Mamalardan da alerji olmuyor mu peki süt alerjisi olup normal mama kullanan var mı? Keçi sütlü mama kullanıyoruz 2 aydır ama öncesinde de bir şey olmadı
Canım bizim yoğurt alerjik tepki verdiğinde mama da vermişti. Aynı zamanda. Ama bizim kullandığımız mama inek sütü bileşenliydi. Gerçi doktorumuz bize keçi sütünü de yasakladı, %90 çapraz reaksiyon gösterir demişti. Alerji olunca araştırma yaptım bir hayli. Okuduğum yorumlarda inek sütüne tepki gösteren ama keçi sütü tüketen bebişler vardı. Sanırım alerjinin şiddeti ile alakalı. Doktorun dediği gibi keçi yoğurdunu dene, o da alerji yapıyorsa alerji mamasına geçmeniz gerekebilir belki :KK43: Umarım hiç yoktur öyle bir şey

iyi akşamlar Biz daha kan damlasina baslamadik doktorumuz saglik ocaginin verdigini kullanabilirsin dedi ama ben onu paraben olayindan dolayi kullanmak istemiyorum.Sizler ne kullaniyorsunuz

Kız maşallah emekleyenler sürünenler, okudukça şok oluyorum 😂 benimki hala tam tur dönmüyor bile, yanlışlıkla yüz üstü dönünce de kolunu çıkaramıyor altından , ağlıyor 🤣
Bizimkinin de emeklemeye hiiiç niyeti yok. Yüzüstü dönünce önüne bir oyuncağını koyuyorum çabalasın da emeklemeye yeltensin diye. Bir iki uzanıyor sonra sinirlenip bağırıyor :) Ama asla zahmet edip de gidip alayım yok :) Tembellikte babasına çekti bu kız 🤣

Aynen bende kiyamiyorum cocuk icmiyor kuzum erken birakacaz galiba sut icmeyi gunluk 300 anca iciyor oda zorlayarak kac doktora gittik saglik acisindan bi problem yok ama istemiyo icmeyi ndn bilmiyorum masallah kizina icmesi gereken miktari iciyor bol sutun olsun cnm
Insallah canim.ne kadar icerse o kadar kar...baskasima versen..benimde.ilk basta kizima cok fazla geliyordu baya dagittim ben..

Benimki de öyle bir biz kaldık sanıyordum 😁
yalnız değilsiniz bebeğim 😂
Çıkarmasın canım sakın sakın yardım edeyim falan deme ne kadar geç o kadar iyi 😂😂
bgn sizi görünce gaza geldim. Yere müslin serdim üzerine koydum yüzüstü, önüne de kalem koydum ulaşamayacağı şekilde, kalem manyağı da kendisi 🤣 bi iki debelendi gidemedi, sinirlendi, sonra örtüyü tuttu çekti kaleme ulaştı 😱🤣🤣
S skelebeks profile bak artık süründükçe oyun halısını da götürmek istiyor gittiği yere sonuç iki turdan sonra dolanıyor oyun halısına 😂😂
allahım yaa insan gülmekten kızamaz yaa şunun tatlılığına bak 😂
Mesela bugün sabah 7 de kalktı 9 a kadar oynadık 9 da yattı 10 da kalktı sonra bi daha da hiç uyumadı 8.30 da yıkadım emzirdim uyuttum 9 da yatağına koydum daha 10 dk dır uyuyor bakalım
ya okadar harekete rağmen nasıl uykusu gelmiyor kiii, allah yardımcın olsun valla
Bizi tarif etmişsin 😁
yalnız değilmişiz 😂 benim büyük oğlum da 10 aya kadar hiçbişey yapmadı, dönmek dahil, 10. Ayda başladı tutunmalara kalkmalara, 12. Ayda emeklemeden yürüdü. O daha kiloluydu, ondan diyordu doktor ama bu da öyle olabilir, genetik demek ki tembellik bizde 🤣
Bizimkinin de emeklemeye hiiiç niyeti yok. Yüzüstü dönünce önüne bir oyuncağını koyuyorum çabalasın da emeklemeye yeltensin diye. Bir iki uzanıyor sonra sinirlenip bağırıyor :) Ama asla zahmet edip de gidip alayım yok :) Tembellikte babasına çekti bu kız 🤣
😂😂 akıllı işini deliye yaptırırmış, bizimkiler bizi kullanacaklar hazaar 🤣

Bebeğim alerji mamasına başladığından beri beni çok az emiyor :KK43: Başlarda geceleri emiyordu ve sabah uyandığında. Şimdi onu bile yapmıyor neredeyse. Yani günde bir kere emiyor o da gönlü olursa 5-6 dk filan. Dün sağayım dedim çok az süt geldi :KK43: Emmediği için azaldı mı acaba çok üzüldüm. Çok sütüm olsa keşke 2 yaşına kadar emzirsem diye hayal ediyordum :KK43:

Canım bizim yoğurt alerjik tepki verdiğinde mama da vermişti. Aynı zamanda. Ama bizim kullandığımız mama inek sütü bileşenliydi. Gerçi doktorumuz bize keçi sütünü de yasakladı, %90 çapraz reaksiyon gösterir demişti. Alerji olunca araştırma yaptım bir hayli. Okuduğum yorumlarda inek sütüne tepki gösteren ama keçi sütü tüketen bebişler vardı. Sanırım alerjinin şiddeti ile alakalı. Doktorun dediği gibi keçi yoğurdunu dene, o da alerji yapıyorsa alerji mamasına geçmeniz gerekebilir belki :KK43: Umarım hiç yoktur öyle bir şey

Ay inşallah yoktur. Ama kilo alımı iyi gidiyor artık bebelac ar kullandığımızda kusma vardı ne bileyim olsa şimdiye kadar mama da çıkardı anne sütü zaten 2,5 ay aldı sonra hep mama kullandık hep kontrollerde kilo sebebi başka neden ve doğruydu idrar enfeksiyonu, viral enfeksiyon oldu sonra şükür düzene girdi. Sizin kilo alımı nasıldı

Bebeğim alerji mamasına başladığından beri beni çok az emiyor :KK43: Başlarda geceleri emiyordu ve sabah uyandığında. Şimdi onu bile yapmıyor neredeyse. Yani günde bir kere emiyor o da gönlü olursa 5-6 dk filan. Dün sağayım dedim çok az süt geldi :KK43: Emmediği için azaldı mı acaba çok üzüldüm. Çok sütüm olsa keşke 2 yaşına kadar emzirsem diye hayal ediyordum :KK43:
Benimde süt az en baştan beri mama veriyorum iki öğün simdilerde sadece uyurken emiyor beni

Ay inşallah yoktur. Ama kilo alımı iyi gidiyor artık bebelac ar kullandığımızda kusma vardı ne bileyim olsa şimdiye kadar mama da çıkardı anne sütü zaten 2,5 ay aldı sonra hep mama kullandık hep kontrollerde kilo sebebi başka neden ve doğruydu idrar enfeksiyonu, viral enfeksiyon oldu sonra şükür düzene girdi. Sizin kilo alımı nasıldı
Bizim kilo alımı çok düşüktü. 6 aylık olmasına 10 gün vardı kilosu 5.650 di. Sonra ben süt ürünleri diyetine başladım ve kızım alerji maması kullanmaya başladı. Artık kilo alıyor. 10 günde 200 gram almıştı şu an almaya da devam ediyor. Düzene girdi maşallah :nazar:

X