2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Emzik kullaniyor musunuz ? Emzirme danismani istahsizlik yapmasin diye emzigi yasaklamis arkadasima.
Sağlık ocağı da bana demişti daha ilk doğduğu zaman benim elimde emzik vardı onu atın verdirmiyoruz biz emzik demişti sonuç 7 aylık hala emzik kullanıyoruz ama sadece uyurken uykuya geçerken veriyorum gun içinde beşikte duruyor emziğimiz almıyoruz yanımıza

Emmede azalma hissedince bende emzigi azaltiyorum. Ama hic kestigim olmadi. Kilo alimi kotu olsaydi hemen keserdim. Ama ornek verdigim arkadasin bebegi 6. Aya kadar sadece biberondan almis

Yok canım ya yapılmamış bi de 1 hafta kontrol altında tutacağız sancılanırsa Doğuma alacağız demişler suyu gelmiş nasıl oluyor anlamadım
demek ki suyu var ama bana 34. haftamda yaptı ciger geliştiriici bu bebek erken gelir diye madem riskli neden yapmamışlar saglıkla dogsun inşallah

Allah güç kuvvet versin canım nasıl baslarsa öyle gider alıştıralım kendimizi

Pamuk Panda canım 6. Ay kontrolüne gittiniz mi, yazdıysan kusura bakma sayfalar çok birikmiş okuyacak vaktim olmadı. Bizimkilerin kilosu boyu aynıydı seninle. 6. ayda 6350 gram, 65 cm olmuş kızım.

Merhaba canım evet yazmıştım yüzeysel olarak Kilo 6350 boy ise 64 cm olmuş bir sıkıntı yok dedi doktor. Kiloyu aynı almış yine bizimkiler maşallah

Evet şimdi sizinle çope birazi gitmiş gitmeye hazirlanan sütlerini koyacagim arkadaslar sinirimden hasta olacam artik

Canım maşallah valla ne süt varmış sende

Kızlar ne tür oyuncaklarla ilgileniyor sizin bebeler? Şu ce-ee ayıcık var alan var mı hemen bozulur mu bilemedim
Evde bi dünya oyuncak var ama kızım sadece eşimin aldığı ilk oyuncağı kuzu var titreşimli onunla oynuyor bide oyun halısındaydı oyuncaklarla. Yeni allıklarımla oynamıyor maalesef

Merhaba canım evet yazmıştım yüzeysel olarak Kilo 6350 boy ise 64 cm olmuş bir sıkıntı yok dedi doktor. Kiloyu aynı almış yine bizimkiler maşallah

Canım maşallah valla ne süt varmış sende
Haha gerçekten mi Gramı gramına aynı almışlar o zaman Maşallah, evet bize de sıkıntı yok dediler, öyle çok zayıf da değil zaten gayet normal görünüyor.

Evde bi dünya oyuncak var ama kızım sadece eşimin aldığı ilk oyuncağı kuzu var titreşimli onunla oynuyor bide oyun halısındaydı oyuncaklarla. Yeni allıklarımla oynamıyor maalesef
benimki oyuncak da oynamıyor mandal ,bardak kapagı,şişe abisinin ve kendinin sulugu favorileri

demek ki suyu var ama bana 34. haftamda yaptı ciger geliştiriici bu bebek erken gelir diye madem riskli neden yapmamışlar saglıkla dogsun inşallah
Doğdu minnak kızıımız 2 kilo minicik yüzü var nasılda unutmuşum o hallerini

Kızlar ne tür oyuncaklarla ilgileniyor sizin bebeler? Şu ce-ee ayıcık var alan var mı hemen bozulur mu bilemedim
Oyun halısındaki oyuncaklarla da oynuyor ben ek olarak yine sesli oyuncaklar almıştım asmaya mesela bi tane çıngırak eşek var onu takar koluna nereye giderse birlikte giderler uyumak istediğinde eşeğin kulaklarını emmeye başlar o kadar eskitti ki kenarı sökülüp içinin pamukları çıktı hatta, şu aralar kukla oyunları istiyor gibi geldi bize Ya bende el kuklası alacağım çıngırak çorap ve bileklik vardı bilirsiniz onlar tabi olmuyor artık çorap olanını iki parmağıma geçiriyorum sesler çıkarıyorum öpücük yapıp boynunu yanaklarını öptürüyorum kuklaya çok hoşuna gidiyor kıkır kıkır gülüyor bizim sınırımız yok mutfakta yanıma geldiğinde süzgeç kevgir saklama kabı falan veriyorum eline, hatta şu aralar artık her şeye dokunmak istiyorlar duyusal oyunlar ve oyuncaklar olabilir kitaplar, o zeka kartları var onlara önce bakıyor bakıyor sonra yemeğe çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…