2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet şimdi sizinle çope birazi gitmiş gitmeye hazirlanan sütlerini koyacagim arkadaslar sinirimden hasta olacam artik
Ay maşallah canım ne çok sütün var böyle sütlü insanları görünce kedinin cigere baktığı gibi bakıyorum canım içmiyor mu icirebildigin kadar için

Sünnet olan anneler bardak koyma olayini nezaman biraktiniz ??
Canım benimkinin pipisi bezine yapışıyor kaynıyordu birde burada arkadaşlar söyleyince yaptım ama dikkat etmek lazım zarar verebiliyirmus meğer bebek sünnet bezi satiliyormus istersen onlara ba bardakta koyabilirsin ben bardak koyduktan sonra düzeldi

Kiz keske iceydide bukadar birikmiyeydi cocuk gunluk 300 iciyor geri kalani dolap 240 icti bile oluyor oysa gunluk 1000 ve uzeri icmesi gerekirken yeni dogdugunda daha cok icerdi aptamik kutu kutu bitirdik şimdi birak mamayi sute vakti yok icmek icin B Beyza_2018

Sunnet bezleri buyuklere gore oldugunu soylemisti burada bi arkadas bardak koyuyorum ben hala daha 12 gun oldu son üc bardak kaldi onuda kullanip birakayim artik diye dusunuyorum ama siz nekadar kullandiniz kuzum

Sunnet bezleri buyuklere gore oldugunu soylemisti burada bi arkadas bardak koyuyorum ben hala daha 12 gun oldu son üc bardak kaldi onuda kullanip birakayim artik diye dusunuyorum ama siz nekadar kullandiniz kuzum
4 gün kullandım canım bardak ben

Niye.icmiyo canim.konuya ortadan girdim ama.ek gidaya gecincemi birakti ..
Ben.isyerinde 350 sagiyorum.evdeyken ne kadar iciyo bilmiyorum tabi...800 900 u buluyodur gunluk....tabi simdi azalicak en az 1 ogun atlicamiz icin

Canım yakın zamanda doktora götürecek misin bu durumu sor canim az içiyor gerçekten .tabi panik yapma bişey yoktur ama danismakta fayda var

Csnim bende ez az 5 gün koymusumdur ama sık sık bak canım değiştir pipisine zarar vermesin

Beş gün kullandık pişik yapar dedi doktor uzun süre kullanmak. Gazlı bezin üzerine vazelin suruyordum pipiye koyuyordum yapismiyordu. Öyle dedi doktor. Onunda iki gün yaptım iyileşti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…