- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ canım yine de sen Ya kesilmesin sütunDun sadece 1 kere sut sagdim icmeyince sagasim gelmio bile
Ay maşallah canım ne çok sütün var böyle sütlü insanları görünce kedinin cigere baktığı gibi bakıyorum canım içmiyor mu icirebildigin kadar içinEvet şimdi sizinle çope birazi gitmiş gitmeye hazirlanan sütlerini koyacagim arkadaslar sinirimden hasta olacam artik
Canım benimkinin pipisi bezine yapışıyor kaynıyordu birde burada arkadaşlar söyleyince yaptım ama dikkat etmek lazım zarar verebiliyirmus meğer bebek sünnet bezi satiliyormus istersen onlara ba bardakta koyabilirsin ben bardak koyduktan sonra düzeldiSünnet olan anneler bardak koyma olayini nezaman biraktiniz ??
Sunnet bezleri buyuklere gore oldugunu soylemisti burada bi arkadas bardak koyuyorum ben hala daha 12 gun oldu son üc bardak kaldi onuda kullanip birakayim artik diye dusunuyorum ama siz nekadar kullandiniz kuzumCanım benimkinin pipisi bezine yapışıyor kaynıyordu birde burada arkadaşlar söyleyince yaptım ama dikkat etmek lazım zarar verebiliyirmus meğer bebek sünnet bezi satiliyormus istersen onlara ba bardakta koyabilirsin ben bardak koyduktan sonra düzeldi
4 gün kullandım canım bardak benSunnet bezleri buyuklere gore oldugunu soylemisti burada bi arkadas bardak koyuyorum ben hala daha 12 gun oldu son üc bardak kaldi onuda kullanip birakayim artik diye dusunuyorum ama siz nekadar kullandiniz kuzum
Ben cesaret edemedim kuzum kakadan enfeksiyon kapsin istemedim bikere sari bisey vardi kaka sanip silim dedim kanamaya basladi suya tuttum hemen ama yarin son artik bardaga4 gün kullandım canım bardak ben
Ay sizin bebekler böyle olmuş bizim minik tavşanlar ne olacak hareketlenince acaba çırpı gibiObez olmaz canım merak etme benim da 6 aylıkken 8700 dü zayıfladı gitti hareketlenince
Ilk 2 gün koydum sadeceSünnet olan anneler bardak koyma olayini nezaman biraktiniz ??
Niye.icmiyo canim.konuya ortadan girdim ama.ek gidaya gecincemi birakti ..Kiz keske iceydide bukadar birikmiyeydi cocuk gunluk 300 iciyor geri kalani dolap 240 icti bile oluyor oysa gunluk 1000 ve uzeri icmesi gerekirken yeni dogdugunda daha cok icerdi aptamik kutu kutu bitirdik şimdi birak mamayi sute vakti yok icmek icin B Beyza_2018
Yazik neden cope gitti yaaa bazen biberonda kaliyo kotu oluyo.ona bile kiyamiyorumEvet şimdi sizinle çope birazi gitmiş gitmeye hazirlanan sütlerini koyacagim arkadaslar sinirimden hasta olacam artik
Teşekkür ederiz bana benzetiyorlar bir de babama :) ❤rubi xp modeli kuzum
Oğlum minnak 7800 teyzesi kızım tontiktiAy sizin bebekler böyle olmuş bizim minik tavşanlar ne olacak hareketlenince acaba çırpı gibi
Canım yakın zamanda doktora götürecek misin bu durumu sor canim az içiyor gerçekten .tabi panik yapma bişey yoktur ama danismakta fayda varKiz keske iceydide bukadar birikmiyeydi cocuk gunluk 300 iciyor geri kalani dolap 240 icti bile oluyor oysa gunluk 1000 ve uzeri icmesi gerekirken yeni dogdugunda daha cok icerdi aptamik kutu kutu bitirdik şimdi birak mamayi sute vakti yok icmek icin B Beyza_2018
Csnim bende ez az 5 gün koymusumdur ama sık sık bak canım değiştir pipisine zarar vermesinSunnet bezleri buyuklere gore oldugunu soylemisti burada bi arkadas bardak koyuyorum ben hala daha 12 gun oldu son üc bardak kaldi onuda kullanip birakayim artik diye dusunuyorum ama siz nekadar kullandiniz kuzum
Bulsanda ihtiyacı olan birine versen keşke. Atacaksan yazık günah. Geçen biri arıyordu ama. Ne kadar çok sagmişsin.Evet şimdi sizinle çope birazi gitmiş gitmeye hazirlanan sütlerini koyacagim arkadaslar sinirimden hasta olacam artik
Beş gün kullandık pişik yapar dedi doktor uzun süre kullanmak. Gazlı bezin üzerine vazelin suruyordum pipiye koyuyordum yapismiyordu. Öyle dedi doktor. Onunda iki gün yaptım iyileşti zaten.Sunnet bezleri buyuklere gore oldugunu soylemisti burada bi arkadas bardak koyuyorum ben hala daha 12 gun oldu son üc bardak kaldi onuda kullanip birakayim artik diye dusunuyorum ama siz nekadar kullandiniz kuzum
O sarı şey iyileşirken oluyor. Banyoya kuvete sokunca onlar yumuşayıp dökülüyor.Ben cesaret edemedim kuzum kakadan enfeksiyon kapsin istemedim bikere sari bisey vardi kaka sanip silim dedim kanamaya basladi suya tuttum hemen ama yarin son artik bardaga
Emzik kullaniyor musunuz ? Emzirme danismani istahsizlik yapmasin diye emzigi yasaklamis arkadasima.Evet şimdi sizinle çope birazi gitmiş gitmeye hazirlanan sütlerini koyacagim arkadaslar sinirimden hasta olacam artik