2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pamuk Panda verilmiş sadakanız varmış doktor da ne kadar relax @incebellibardak teşekkür ederim. İstemeden fazla temizledik çocuğu hiçbir şeyi kendi şişesi dışında muhafaza etmem çay bardağı da korkunç. Kendi evimizde deterjanlar deterjan kutusunda zaten ama yine de ders oldu.

Takilma fazla degil bence
Gunaydın canım.
Yok canım öyle düşünme. Benimki 14 gün önce tartıldığında 7 kiloydu. Kilosu birkaç aydır az ilerliyor. Erkek bebek için 8 civarı normal sanırım bu ay
İnşallah kızlar benim bir arkadaş var onun oğlu obez gibi çok dikkat etseler de elinden alamıyorlar çocuğun yüzmeye falan yolluyorlar ama yok buda ayrı sıkıntı

İnşallah kızlar benim bir arkadaş var onun oğlu obez gibi çok dikkat etseler de elinden alamıyorlar çocuğun yüzmeye falan yolluyorlar ama yok buda ayrı sıkıntı
Yok canım ya zaten azaldı kilo alımları hemde haraketlendiler iyice yakıyorlar da enerji olarak hele iyice emekleme zamanında hiç durmayacaklar şimdi bile ben zaptedemiyorum benim kızı yuvarlana yuvarlana canı çıkıyor akşama kadar yorulmak nedir bilmiyor emeklese hiç tutamam herhalde, o zamanlar da hiç kilo almazlar bile direk yakarlar enerji olarak bi de belki boya gider

Dünyayı yemiş mama içmez ki =) hehe maşallah minnağa

ahha canım nerelerdesin bebişler nasıl sağlıkları falan

Bende merak ediyorum onunla tüp bebek sürecinden tanışıyoruz okuyor ama yazmıyor sanırım ikiz olunca kolay değil birde büyük kızı var 6-7 yaşlarında öyle hatırlıyorum ahha

Çok geçmiş olsun canım yaa

saglıkla kucagına alır inşallah canım benim paşamda tam 36 da geldi ciger geliştirici falan yapmışlar mı o önemli Allah kolay geçirsin
Yok canım ya yapılmamış bi de 1 hafta kontrol altında tutacağız sancılanırsa Doğuma alacağız demişler suyu gelmiş nasıl oluyor anlamadım

Geçmiş olsun canım şükür bir şey olmamış

Ya zaten boyu olduğu için normal duruyor kızlar 6 kilo 7 kilo yazınca bizimki mı çok dedim.senin minnoş ne kadar

Ya zaten boyu olduğu için normal duruyor kızlar 6 kilo 7 kilo yazınca bizimki mı çok dedim.senin minnoş ne kadar
6. Ay kontrolünde 7.800 gr dı şimdi biz 7 aylık olduk en iyi ihtimalle 500 gr almıştır diye düşünüyorum 8.300 falandır herhalde

6. Ay kontrolünde 7.800 gr dı şimdi biz 7 aylık olduk en iyi ihtimalle 500 gr almıştır diye düşünüyorum 8.300 falandır herhalde
Maşallah güneşe zaman ne çabuk hızlı geçiyor demi doğsun doğsun deyip erkenden dogurmustun şimdi kocaman oldular Allah'ım esirgesin yavrularimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…