Takilma fazla degil bence
İnşallah kızlar benim bir arkadaş var onun oğlu obez gibi çok dikkat etseler de elinden alamıyorlar çocuğun yüzmeye falan yolluyorlar ama yok buda ayrı sıkıntıGunaydın canım.
Yok canım öyle düşünme. Benimki 14 gün önce tartıldığında 7 kiloydu. Kilosu birkaç aydır az ilerliyor. Erkek bebek için 8 civarı normal sanırım bu ay
Yok canım ya zaten azaldı kilo alımları hemde haraketlendiler iyice yakıyorlar da enerji olarak hele iyice emekleme zamanında hiç durmayacaklar şimdi bile ben zaptedemiyorum benim kızı yuvarlana yuvarlana canı çıkıyor akşama kadar yorulmak nedir bilmiyor emeklese hiç tutamam herhalde, o zamanlar da hiç kilo almazlar bile direk yakarlar enerji olarak bi de belki boya giderİnşallah kızlar benim bir arkadaş var onun oğlu obez gibi çok dikkat etseler de elinden alamıyorlar çocuğun yüzmeye falan yolluyorlar ama yok buda ayrı sıkıntı
Allah yardimcisi olsun oda kavussun insallah melegineYengemi Doğuma almışlar kızlar suyu gelmiş 36. Haftada dua edin bi avazda kavuşsun Gülşirin’e ❤❤
Dünyayı yemiş mama içmez ki =) hehe maşallah minnağaCanım bizimki de mama içmek istemiyor mesela dün 3 buçukta mama verdim sonra 6 gibi yoğurt yedi küçük bir kase sonra akşam 9 u geçiyordu 120 CC mama yaptım 60 mı bıraktı tabi aralarda benide emiyor.
Sonra yatmadan muz ile armuttan az ezip verdim onu yedi
saglıkla kucagına alır inşallah canım benim paşamda tam 36 da geldi ciger geliştirici falan yapmışlar mı o önemli Allah kolay geçirsinYengemi Doğuma almışlar kızlar suyu gelmiş 36. Haftada dua edin bi avazda kavuşsun Gülşirin’e ❤❤
Çok geçmiş olsun canım yaaHerkese gunaydin. Az önce başımıza korkunç bir şey geldi. Kp yazlığındayız ufaklığı yıkayalım dedik diğer torunlar da gelip kaldığı için 2 şişe bebek şampuanı vardı. Yakındakini aldım (uni baby şişesi) elime döktüm kv tutuyordu oğlumu ben de sabunluyordum. Başından başladım yıkamaya bi yerden çamaşır suyu kokusu geldi nerden geliyor diye düşünürken farkettim şampuan şişesine doldurulmuş. Hemen bol suyla yıkadık çocuğu zehirlenir mi kör mü olur bin tane şey geçti aklımdan ucuz atlattık çok şükür bir şey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi çok korktuk. siz siz olun evde değilseniz kullanmadan önce dikkat edin bu tip ürünleri. Kv sezon başında evi temizletmişti temizleyen kadın doldurmuş heralde ne niyetle yaptığını da anlamadım. Ömrümden ömür gitti
Yok canım ya yapılmamış bi de 1 hafta kontrol altında tutacağız sancılanırsa Doğuma alacağız demişler suyu gelmiş nasıl oluyor anlamadımsaglıkla kucagına alır inşallah canım benim paşamda tam 36 da geldi ciger geliştirici falan yapmışlar mı o önemli Allah kolay geçirsin
Geçmiş olsun canım şükür bir şey olmamışHerkese gunaydin. Az önce başımıza korkunç bir şey geldi. Kp yazlığındayız ufaklığı yıkayalım dedik diğer torunlar da gelip kaldığı için 2 şişe bebek şampuanı vardı. Yakındakini aldım (uni baby şişesi) elime döktüm kv tutuyordu oğlumu ben de sabunluyordum. Başından başladım yıkamaya bi yerden çamaşır suyu kokusu geldi nerden geliyor diye düşünürken farkettim şampuan şişesine doldurulmuş. Hemen bol suyla yıkadık çocuğu zehirlenir mi kör mü olur bin tane şey geçti aklımdan ucuz atlattık çok şükür bir şey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi çok korktuk. siz siz olun evde değilseniz kullanmadan önce dikkat edin bu tip ürünleri. Kv sezon başında evi temizletmişti temizleyen kadın doldurmuş heralde ne niyetle yaptığını da anlamadım. Ömrümden ömür gitti
Sağlıkla kavuşsun inşallahYengemi Doğuma almışlar kızlar suyu gelmiş 36. Haftada dua edin bi avazda kavuşsun Gülşirin’e ❤❤
Ya zaten boyu olduğu için normal duruyor kızlar 6 kilo 7 kilo yazınca bizimki mı çok dedim.senin minnoş ne kadarYok canım ya zaten azaldı kilo alımları hemde haraketlendiler iyice yakıyorlar da enerji olarak hele iyice emekleme zamanında hiç durmayacaklar şimdi bile ben zaptedemiyorum benim kızı yuvarlana yuvarlana canı çıkıyor akşama kadar yorulmak nedir bilmiyor emeklese hiç tutamam herhalde, o zamanlar da hiç kilo almazlar bile direk yakarlar enerji olarak bi de belki boya gider
6. Ay kontrolünde 7.800 gr dı şimdi biz 7 aylık olduk en iyi ihtimalle 500 gr almıştır diye düşünüyorum 8.300 falandır herhaldeYa zaten boyu olduğu için normal duruyor kızlar 6 kilo 7 kilo yazınca bizimki mı çok dedim.senin minnoş ne kadar
Ay çok güldüm mesajına ben biraz abartiyorum ek gıda işini sanırımDünyayı yemiş mama içmez ki =) hehe maşallah minnağa
Obez olmaz canım merak etme benim da 6 aylıkken 8700 dü zayıfladı gitti hareketleninceAy çok güldüm mesajına ben biraz abartiyorum ek gıda işini sanırım
Maşallah güneşe zaman ne çabuk hızlı geçiyor demi doğsun doğsun deyip erkenden dogurmustun şimdi kocaman oldular Allah'ım esirgesin yavrularimizi korusun6. Ay kontrolünde 7.800 gr dı şimdi biz 7 aylık olduk en iyi ihtimalle 500 gr almıştır diye düşünüyorum 8.300 falandır herhalde