2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben bugunde gezdim bebissiz vurdum is arklarimla 101 in gozune😂😂 hakkimi doldurdum bu haftasonu 😂 temizligi dun cikmadan halletmistim
3 gundur temizlik yapiyorum bugun icime sindi buzdolabina mutfak dolbandan bazi camlara kadar temizledim bolbol gez kuzum gecenlerde bi aksam cikalım dedik yemegi soyledik avmde battaniyede cocuk salladik herkes bize bakip guldu yakindir whatsap ihbar hattina dusmemiz 😂 op basina koy azrayi maximum birbucuk saat dayaniyor sonra uyumak istiyor uyumak onemli degil iki saat uc saat sallyacan yoksa gozunu kasiya kasiya aglio

Pazar pazar temizlik yApmak çok koydu hava cokguzel sabah erkenden cikip geceyarisi hatta hic eve girmeden hunharca gezesim var 😢😢😭😭
Kız sen ne çok ev temizliyorsun Ya bırak akışına biraz 😂😂 bak bana ayda bir anca yapıyorum 😂🙈🙈

3 gundur temizlik yapiyorum bugun icime sindi buzdolabina mutfak dolbandan bazi camlara kadar temizledim bolbol gez kuzum gecenlerde bi aksam cikalım dedik yemegi soyledik avmde battaniyede cocuk salladik herkes bize bakip guldu yakindir whatsap ihbar hattina dusmemiz 😂 op basina koy azrayi maximum birbucuk saat dayaniyor sonra uyumak istiyor uyumak onemli degil iki saat uc saat sallyacan yoksa gozunu kasiya kasiya aglio
Dün eşim evdeydi bende camlarımı sildim yağmurdan sonra hep çamurdu, ama mutfak dolapları buzdolabı öylece duruyor bazen şey diyorum hergün bir kapak mutfak dolabı mı silsem 😂😂😂

Dün eşim evdeydi bende camlarımı sildim yağmurdan sonra hep çamurdu, ama mutfak dolapları buzdolabı öylece duruyor bazen şey diyorum hergün bir kapak mutfak dolabı mı silsem 😂😂😂
Yani biyerden baslmak gerek bayramda ben igne ucu kadar yag birakmadim mutfak dolaplarinda gunluk temizligimide yapiyorum ama su izi vardı sirkelim mukemmel parlatiyor dolaplari ne leke ne iz birakmiyor fıs fış hemen sildim ayna gibi oldu camlarda oyle ben ev temizlendimi hemdimi cok huzurlu hissediyorum gunluk lavabo wc toz alma ortaligi toparlama yapiyorum ama onlar bana temizlikten gelmiyor sanki ev pislik icinde gibi hissediyorum

Yani biyerden baslmak gerek bayramda ben igne ucu kadar yag birakmadim mutfak dolaplarinda gunluk temizligimide yapiyorum ama su izi vardı sirkelim mukemmel parlatiyor dolaplari ne leke ne iz birakmiyor fıs fış hemen sildim ayna gibi oldu camlarda oyle ben ev temizlendimi hemdimi cok huzurlu hissediyorum gunluk lavabo wc toz alma ortaligi toparlama yapiyorum ama onlar bana temizlikten gelmiyor sanki ev pislik icinde gibi hissediyorum
Haftaya umudum eşim yine cts evde olursa o günümü de mutfağa adamayı düşünüyorum 😍😂 yok Ya allah var ben o kadar yapamıyorum zAten pertim çıkıyor günlük süpürge açıyorum mecburen çünkü guneş her yerde sürünüyor bi toz almak gerekiyor onun dışında bulaşık hallet yemek yapabilsem ben şükür diyorum 😂

Bende öyleyim o kadar temizlik yapıyorum ama sanki mikroptan ölecekmişiz gibi huylanıyorum 😕

Yese dahada mutlu olurum tabi 😃 ama her bebek bir degil bugun kendisi olmasina ragmen epey bi yumurta yiyebildi ama icine biraz sutumden sıktım birazda zeytin ondanm8 sevdi bilemem diyorumya keyfine gore paşanın😃 estagfurullah anlatirim tabi😍

Zaten şuan çok az yese bile yeter bebişlere bu arada yemek yemeyide öğrenip, tam yemek yemeye başladıklarında artık profesyonelleşseler hem çocuklar hem bizim için kazan kazan olur 😍

Herkese gunaydin. Az önce başımıza korkunç bir şey geldi. Kp yazlığındayız ufaklığı yıkayalım dedik diğer torunlar da gelip kaldığı için 2 şişe bebek şampuanı vardı. Yakındakini aldım (uni baby şişesi) elime döktüm kv tutuyordu oğlumu ben de sabunluyordum. Başından başladım yıkamaya bi yerden çamaşır suyu kokusu geldi nerden geliyor diye düşünürken farkettim şampuan şişesine doldurulmuş. Hemen bol suyla yıkadık çocuğu zehirlenir mi kör mü olur bin tane şey geçti aklımdan ucuz atlattık çok şükür bir şey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi çok korktuk. siz siz olun evde değilseniz kullanmadan önce dikkat edin bu tip ürünleri. Kv sezon başında evi temizletmişti temizleyen kadın doldurmuş heralde ne niyetle yaptığını da anlamadım. Ömrümden ömür gitti
Allah korusun canım cook geçmiş olsun

P
Bu mesaji okuyunca kendi evimi temizlemis gibi rahatladim. Ama ev pislik icinde 😁

Evet şimdi sizinle çope birazi gitmiş gitmeye hazirlanan sütlerini koyacagim arkadaslar sinirimden hasta olacam artik

Eklentiler

• 25920A8E-7E6B-4C31-9263-E0666ADE8CAF.jpeg
    25920A8E-7E6B-4C31-9263-E0666ADE8CAF.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 56
  • 6FCC7207-D988-43ED-A236-16970D816E60.jpeg
    6FCC7207-D988-43ED-A236-16970D816E60.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 53
X