- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
Kuzum icini ciksrdim2kaziyarak birde suya koydum tuzu gitşin diye ama ezme arayisindayim bulursam ezme alacagimZeytini nasıl verdin bir de nasil zeytin tuzsuz olcak ya hani markası falan
Bu sinek olayi cok tehlikeli olmaya basladi. Istanbul avrupa yakasinda bati nil virusu tespit edilmis. Ates olursa aman dikkat. Beni yavrumuda yediler. Acil cozum bulunmalikızlar sineklere karşı napıyorsunuz ya? Güneşin kollarını yemişler hatta göz kapağından bile ısırmışlarevimiz berbat sıcak şuan sıcaktan uyuyamıyorum terimi silmekten evin en sıcak yeri yatak odası nefes alamıyorum boğuluyorum resmen bu evde ama eşimin tembelliği ve hiç bitmeyen işleri yüzünden de taşınamıyoruz, pencereyi açayım dedim hemen sivrisinekler doldu içeri gecenin bu saatinde yastık elimde savaş veriyorum
gecmiş olsun Allah esirgemişHerkese gunaydin. Az önce başımıza korkunç bir şey geldi. Kp yazlığındayız ufaklığı yıkayalım dedik diğer torunlar da gelip kaldığı için 2 şişe bebek şampuanı vardı. Yakındakini aldım (uni baby şişesi) elime döktüm kv tutuyordu oğlumu ben de sabunluyordum. Başından başladım yıkamaya bi yerden çamaşır suyu kokusu geldi nerden geliyor diye düşünürken farkettim şampuan şişesine doldurulmuş. Hemen bol suyla yıkadık çocuğu zehirlenir mi kör mü olur bin tane şey geçti aklımdan ucuz atlattık çok şükür bir şey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi çok korktuk. siz siz olun evde değilseniz kullanmadan önce dikkat edin bu tip ürünleri. Kv sezon başında evi temizletmişti temizleyen kadın doldurmuş heralde ne niyetle yaptığını da anlamadım. Ömrümden ömür gitti
Cok gecmis olsun canim ya, Allah korusun yavrularimiziHerkese gunaydin. Az önce başımıza korkunç bir şey geldi. Kp yazlığındayız ufaklığı yıkayalım dedik diğer torunlar da gelip kaldığı için 2 şişe bebek şampuanı vardı. Yakındakini aldım (uni baby şişesi) elime döktüm kv tutuyordu oğlumu ben de sabunluyordum. Başından başladım yıkamaya bi yerden çamaşır suyu kokusu geldi nerden geliyor diye düşünürken farkettim şampuan şişesine doldurulmuş. Hemen bol suyla yıkadık çocuğu zehirlenir mi kör mü olur bin tane şey geçti aklımdan ucuz atlattık çok şükür bir şey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi çok korktuk. siz siz olun evde değilseniz kullanmadan önce dikkat edin bu tip ürünleri. Kv sezon başında evi temizletmişti temizleyen kadın doldurmuş heralde ne niyetle yaptığını da anlamadım. Ömrümden ömür gitti
Allahim korku filmi izler gibi okudum, cok gecmis olsun. Neye dikkat edecegimizi sasirdik,Herkese gunaydin. Az önce başımıza korkunç bir şey geldi. Kp yazlığındayız ufaklığı yıkayalım dedik diğer torunlar da gelip kaldığı için 2 şişe bebek şampuanı vardı. Yakındakini aldım (uni baby şişesi) elime döktüm kv tutuyordu oğlumu ben de sabunluyordum. Başından başladım yıkamaya bi yerden çamaşır suyu kokusu geldi nerden geliyor diye düşünürken farkettim şampuan şişesine doldurulmuş. Hemen bol suyla yıkadık çocuğu zehirlenir mi kör mü olur bin tane şey geçti aklımdan ucuz atlattık çok şükür bir şey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi çok korktuk. siz siz olun evde değilseniz kullanmadan önce dikkat edin bu tip ürünleri. Kv sezon başında evi temizletmişti temizleyen kadın doldurmuş heralde ne niyetle yaptığını da anlamadım. Ömrümden ömür gitti
Aman allahmHerkese gunaydin. Az önce başımıza korkunç bir şey geldi. Kp yazlığındayız ufaklığı yıkayalım dedik diğer torunlar da gelip kaldığı için 2 şişe bebek şampuanı vardı. Yakındakini aldım (uni baby şişesi) elime döktüm kv tutuyordu oğlumu ben de sabunluyordum. Başından başladım yıkamaya bi yerden çamaşır suyu kokusu geldi nerden geliyor diye düşünürken farkettim şampuan şişesine doldurulmuş. Hemen bol suyla yıkadık çocuğu zehirlenir mi kör mü olur bin tane şey geçti aklımdan ucuz atlattık çok şükür bir şey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi çok korktuk. siz siz olun evde değilseniz kullanmadan önce dikkat edin bu tip ürünleri. Kv sezon başında evi temizletmişti temizleyen kadın doldurmuş heralde ne niyetle yaptığını da anlamadım. Ömrümden ömür gitti
Canım bizimki de mama içmek istemiyor mesela dün 3 buçukta mama verdim sonra 6 gibi yoğurt yedi küçük bir kase sonra akşam 9 u geçiyordu 120 CC mama yaptım 60 mı bıraktı tabi aralarda benide emiyor.Ek gıdaya geçenler ilk zamanlarda iştah azaldı mı? Sıpa mamayı ittiriyor bu saate 150 cc yi içerdi geçicidir inşallah. @zeLina canım senin kızda oldu mu?
Geçmiş olsun Allah esirgemis insan ne kadar dikkat etsede başına gelebiliyorHerkese gunaydin. Az önce başımıza korkunç bir şey geldi. Kp yazlığındayız ufaklığı yıkayalım dedik diğer torunlar da gelip kaldığı için 2 şişe bebek şampuanı vardı. Yakındakini aldım (uni baby şişesi) elime döktüm kv tutuyordu oğlumu ben de sabunluyordum. Başından başladım yıkamaya bi yerden çamaşır suyu kokusu geldi nerden geliyor diye düşünürken farkettim şampuan şişesine doldurulmuş. Hemen bol suyla yıkadık çocuğu zehirlenir mi kör mü olur bin tane şey geçti aklımdan ucuz atlattık çok şükür bir şey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi çok korktuk. siz siz olun evde değilseniz kullanmadan önce dikkat edin bu tip ürünleri. Kv sezon başında evi temizletmişti temizleyen kadın doldurmuş heralde ne niyetle yaptığını da anlamadım. Ömrümden ömür gitti
Ben biraz daha bana az bagimli olsun istiyorum hep onunla olursam ise baslayinca daha da zorlancak cunkuNe güzel ya 7 aydır güneşten 1 saat bile ayrılmadık eş olarak kendimi ona bağımlı gibi hissediyorum artık diğer odada bile olsa uyuyamıyorum
Ay cok gecmis olsun canom benim ya iyi degili minis canim benim yaHerkese gunaydin. Az önce başımıza korkunç bir şey geldi. Kp yazlığındayız ufaklığı yıkayalım dedik diğer torunlar da gelip kaldığı için 2 şişe bebek şampuanı vardı. Yakındakini aldım (uni baby şişesi) elime döktüm kv tutuyordu oğlumu ben de sabunluyordum. Başından başladım yıkamaya bi yerden çamaşır suyu kokusu geldi nerden geliyor diye düşünürken farkettim şampuan şişesine doldurulmuş. Hemen bol suyla yıkadık çocuğu zehirlenir mi kör mü olur bin tane şey geçti aklımdan ucuz atlattık çok şükür bir şey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi çok korktuk. siz siz olun evde değilseniz kullanmadan önce dikkat edin bu tip ürünleri. Kv sezon başında evi temizletmişti temizleyen kadın doldurmuş heralde ne niyetle yaptığını da anlamadım. Ömrümden ömür gitti
Takilma fazla degil benceKızlar günaydın
Aklıma bir şey takıldı benim oğlan her ay en az 700 gram aldı örneğin bu ay kilosu 8850 gram acaba çok mu obez falan olmasın.Allah korusun gerçi boyu var o yüzden şişman durmuyor ama siz kilolarını yazınca korktum ben biraz
Kızlar günaydın
Aklıma bir şey takıldı benim oğlan her ay en az 700 gram aldı örneğin bu ay kilosu 8850 gram acaba çok mu obez falan olmasın.Allah korusun gerçi boyu var o yüzden şişman durmuyor ama siz kilolarını yazınca korktum ben biraz
Herkese gunaydin. Az önce başımıza korkunç bir şey geldi. Kp yazlığındayız ufaklığı yıkayalım dedik diğer torunlar da gelip kaldığı için 2 şişe bebek şampuanı vardı. Yakındakini aldım (uni baby şişesi) elime döktüm kv tutuyordu oğlumu ben de sabunluyordum. Başından başladım yıkamaya bi yerden çamaşır suyu kokusu geldi nerden geliyor diye düşünürken farkettim şampuan şişesine doldurulmuş. Hemen bol suyla yıkadık çocuğu zehirlenir mi kör mü olur bin tane şey geçti aklımdan ucuz atlattık çok şükür bir şey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi çok korktuk. siz siz olun evde değilseniz kullanmadan önce dikkat edin bu tip ürünleri. Kv sezon başında evi temizletmişti temizleyen kadın doldurmuş heralde ne niyetle yaptığını da anlamadım. Ömrümden ömür gitti
Geçmiş olsun cnm. Allah korumuş. Dikkatli olmak lazımHerkese gunaydin. Az önce başımıza korkunç bir şey geldi. Kp yazlığındayız ufaklığı yıkayalım dedik diğer torunlar da gelip kaldığı için 2 şişe bebek şampuanı vardı. Yakındakini aldım (uni baby şişesi) elime döktüm kv tutuyordu oğlumu ben de sabunluyordum. Başından başladım yıkamaya bi yerden çamaşır suyu kokusu geldi nerden geliyor diye düşünürken farkettim şampuan şişesine doldurulmuş. Hemen bol suyla yıkadık çocuğu zehirlenir mi kör mü olur bin tane şey geçti aklımdan ucuz atlattık çok şükür bir şey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi çok korktuk. siz siz olun evde değilseniz kullanmadan önce dikkat edin bu tip ürünleri. Kv sezon başında evi temizletmişti temizleyen kadın doldurmuş heralde ne niyetle yaptığını da anlamadım. Ömrümden ömür gitti
gecmiş olsun Allah esirgemiş
Cok gecmis olsun canim ya, Allah korusun yavrularimizi
Allahim korku filmi izler gibi okudum, cok gecmis olsun. Neye dikkat edecegimizi sasirdik,
Aman allahmkiz bi doktora goturun benim elime degse butun derimi soyuyor onun tenide hassastir ihmal etmeyin cok uzuldum cok gecmis olsun
Çok teşekkür ederim. Gerçekten korku filmi gibiydi çok şükür iyi şu an sürdükten hemen sonra kokusundan farkettiğimiz için hemen bol su ile yıkadık çok beklemedi diye bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama yine de gözlemliycez tabi ki. Allah bütün çocuklarımızı esirgesinAy cok gecmis olsun canom benim ya iyi degili minis canim benim ya