Üniversite de İstanbullu arkadaşların iki lafından biri İstanbul yada denizdi aman başlıcam amma denizmiş derdim ama hergün deniz gören biri karada çok mutsuz oluyormuş gördüm hep gitcez ya ile başlıyor cümlelerim herşeyi oraya bağlıyorum camdan dışarı bakmıyorum eşim çıkalım diyor awm ye mi gitcez diyorum ne bileyim olmadı ya çok yaşlandım ben burda =(Alanya da uzun yıllar yaşamis insan Konya da napar kuzum
Yanlış anlaşılmasın Konya yi hem severim hem beğenirim.
Ama tatil bolgesinde hiç yasamadim
Canım emdiği için tam cevaplayamam bu sorunu ama memlekette olduğum sürece annem " Az ver ki seni daha çok emsin." dedi durdu. Sadece bir ogun verdigim halde. İştah azalması değil de Galiba tok oluyorlar.
Okuduğum kitapta şöyle yazıyor 1000cc 1200 cc arası alıyormuş bebekler bu ayda ne kadar katı gıda alırsa o kadar süt azalır diyor kapasiteleri o kadar
Benim kız her türlü beni de emiyor acaba doyduğunu mu anlamıyor kiCanım emdiği için tam cevaplayamam bu sorunu ama memlekette olduğum sürece annem " Az ver ki seni daha çok emsin." dedi durdu. Sadece bir ogun verdigim halde. İştah azalması değil de Galiba tok oluyorlar.
Canım emdiği için tam cevaplayamam bu sorunu ama memlekette olduğum sürece annem " Az ver ki seni daha çok emsin." dedi durdu. Sadece bir ogun verdigim halde. İştah azalması değil de Galiba tok oluyorlar.
kızlar sineklere karşı napıyorsunuz ya? Güneşin kollarını yemişler hatta göz kapağından bile ısırmışlarevimiz berbat sıcak şuan sıcaktan uyuyamıyorum terimi silmekten evin en sıcak yeri yatak odası nefes alamıyorum boğuluyorum resmen bu evde ama eşimin tembelliği ve hiç bitmeyen işleri yüzünden de taşınamıyoruz, pencereyi açayım dedim hemen sivrisinekler doldu içeri gecenin bu saatinde yastık elimde savaş veriyorum
Okuduğum kitapta şöyle yazıyor 1000cc 1200 cc arası alıyormuş bebekler bu ayda ne kadar katı gıda alırsa o kadar süt azalır diyor kapasiteleri o kadar
Benim kız her türlü beni de emiyor acaba doyduğunu mu anlamıyor kipzt günü götürmeyi düşünüyorum sağlık ocağına tartı için, son 10 gündür 2 öğün veriyordum 2 gündür gene tek öğüne düşürdüm benim kız en az ayda 500 gr aldı şimdiye kadar, eğer şimdi aylık 500 den fazla alıysa ek gıdayı azaltmalı miyim onu da sorayım dimi
Evde bsküke birlikte çıkıyoruz canım ne kadar doğru çıkar bilemiyorum tabi 700-800 gr almış gorunuyor çok mu bu bilemedimCanım ayda 500 aşırı değil bence. Rahatsızlık verir mi onu sor bence
Sor canım da zaten fazla vermiyorum diyorsun demek ki iştahlı bir çocuk. Seni de emiyorsa ne zararı var ki sınırlar içinde ek gıdanın. Bebeklik döneminde aldığı kiloyla kalıyor çoğu çocuk. Yeğenim 6 aylık boğum bogumdu şimdi bir yaşında 8.700 geldi geçen. O zamandan az farklı. İki kere bronşit oldu hatamede yattı derken emekledi derken yürüdü vs. almadı çocuk kilo. Obez olmasınlar ama kilo da lazım çocuklara. Sağlıklı bir şekilde alınan kilo.Benim kız her türlü beni de emiyor acaba doyduğunu mu anlamıyor kipzt günü götürmeyi düşünüyorum sağlık ocağına tartı için, son 10 gündür 2 öğün veriyordum 2 gündür gene tek öğüne düşürdüm benim kız en az ayda 500 gr aldı şimdiye kadar, eğer şimdi aylık 500 den fazla alıysa ek gıdayı azaltmalı miyim onu da sorayım dimi
Şey diyorlar ya canım anne sütünden bişey olmaz diye, ek gıdaya geçince çok alırsa obez olur mu diye oyle fazla kilosu yok zAten 6. Ay kontrolünde 7.800 çıktı 4. Ve 5. Ayda 2 ayda 1 kilo almış en az aldığı aylar oldu bunlar, şimdi evde birlikte basküle çıkıyoruz 8,500 gösteriyor eğer doğru geliyorsa o yüzden, yiyor gerçekte. İştahlı bir bebek belki bize çekmiştir eşim de bende çok iştahlı insanlarız, emmesinde de sorun yok gene 2-3 saatte bir emiyor ek gıdadan kalkıyoruz bi de uzerine emiyorSor canım da zaten fazla vermiyorum diyorsun demek ki iştahlı bir çocuk. Seni de emiyorsa ne zararı var ki sınırlar içinde ek gıdanın. Bebeklik döneminde aldığı kiloyla kalıyor çoğu çocuk. Yeğenim 6 aylık boğum bogumdu şimdi bir yaşında 8.700 geldi geçen. O zamandan az farklı. İki kere bronşit oldu hatamede yattı derken emekledi derken yürüdü vs. almadı çocuk kilo. Obez olmasınlar ama kilo da lazım çocuklara. Sağlıklı bir şekilde alınan kilo.
kızlar sineklere karşı napıyorsunuz ya? Güneşin kollarını yemişler hatta göz kapağından bile ısırmışlarevimiz berbat sıcak şuan sıcaktan uyuyamıyorum terimi silmekten evin en sıcak yeri yatak odası nefes alamıyorum boğuluyorum resmen bu evde ama eşimin tembelliği ve hiç bitmeyen işleri yüzünden de taşınamıyoruz, pencereyi açayım dedim hemen sivrisinekler doldu içeri gecenin bu saatinde yastık elimde savaş veriyorum
Kuzum daha dün taktirdik cocugun odasina hem balkon kapisina hem camina yatakodasinda vs vardi artik korkuyorum dustukten sonra yanimda dahi yatirmak istemiyorum butun evi ilaclayin disariya cikin. Arkadasin dedigi gibi seyyarlardan alin hangiodalara lazimsa oyle her yere almana gerek yok birde prize takili raid sinek kovarlsr var bi al dene derimkızlar sineklere karşı napıyorsunuz ya? Güneşin kollarını yemişler hatta göz kapağından bile ısırmışlarevimiz berbat sıcak şuan sıcaktan uyuyamıyorum terimi silmekten evin en sıcak yeri yatak odası nefes alamıyorum boğuluyorum resmen bu evde ama eşimin tembelliği ve hiç bitmeyen işleri yüzünden de taşınamıyoruz, pencereyi açayım dedim hemen sivrisinekler doldu içeri gecenin bu saatinde yastık elimde savaş veriyorum
Bizim evde ayniydi canım bahce içinde envai çeşit bocek sivrisinek doluyordu. Bütün cam kapilara sineklik yaptirdik. Kiraciysaniz yaptirmiorsa ev sahibiniz yapimarketlerde veya nette tak cikarlar varkızlar sineklere karşı napıyorsunuz ya? Güneşin kollarını yemişler hatta göz kapağından bile ısırmışlarevimiz berbat sıcak şuan sıcaktan uyuyamıyorum terimi silmekten evin en sıcak yeri yatak odası nefes alamıyorum boğuluyorum resmen bu evde ama eşimin tembelliği ve hiç bitmeyen işleri yüzünden de taşınamıyoruz, pencereyi açayım dedim hemen sivrisinekler doldu içeri gecenin bu saatinde yastık elimde savaş veriyorum
Ne güzel ya 7 aydır güneşten 1 saat bile ayrılmadık eş olarak kendimi ona bağımlı gibi hissediyorum artık diğer odada bile olsa uyuyamıyorumGunaaydinn dun Anne baba saati yaparak aylar sonra sinema ya gittik yemek yedik çok iyi geldi ❤
S Sevimlipanduf ev yapımı sinek kovucu var dene bir bebise şurup küçük miktar bir de
mevsiminegore dış dönemlerinde iştahsızlık normal kuzum