2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gozun aydin
Aslinda firini isitip biraksan, sutude istenilen isida tutsan o kadar firin acmana gerek olmaz
Ben iki tane sofra bezine sariyorum 5 6 saat sonunda hala sicak oluyor düşün

Benim annem yapiyor
Nerelerdesin bu arada canim, iyi misiniz
Cnim Benim oglum bu aralar çok fena hiç durmuyor sürekli kucakta o yuzden giremiyirym siteye çok şükür iyiyiz sağol cnim sordugun için ayrıca.Benimde bu aralar pek keyfim yok ondan da olsa gerek.sen kizcen nasılsınız?

Süper :) afiyet olsun o halde

Kafam karıştıben diyorum ki ağustos 20 de 7 aylık oluyor yani doğduğunda senin hesaba göre 1 aylık oluyor bugün epey yoruldum dinlensem anlarım belki
Aynı şeyi söylüyoruz işte ama doğduğunda 1 aylık olmuyor 20 ocakta doğdu 20 şubatta tamamlandığı için 1 aylık oluyor. Şubat mart nisan mayıs haziran temmuz, yani 6 ay bitmiş 6 aylık oluyor. Temmuz boyunca 6. Aydaydı ama 5 aylıktı. Şimdi 6 aylık, yarın 7. Aydan gün almış oluyoruz

Kızlar puset dar geliyor artık oto koltuğuna ve normal arabasına geçme zamanı geldi mi oto koltuğu 9 25 kg arası oğlum 8 kilo napsam bilemedim siz napıonuz pusete devam mı

Kızlar puset dar geliyor artık oto koltuğuna ve normal arabasına geçme zamanı geldi mi oto koltuğu 9 25 kg arası oğlum 8 kilo napsam bilemedim siz napıonuz pusete devam mı
Ya bizimki de bebek arabasinda pusetle iki buklum yatiyor kaldirsak tam oturamaz diye kaldiramiyoruz ama soyle bi hafta sonra filan kaldiririm artik diyorum. Cunku bu sicaklarda iki buklum olunca daha cok terliyor cocuk

Aynı gündem bizde de var. Oğlum 7 kilo daha ama puset bıktırdi beni tak çıkar. Oto koltuğu bakıyoruz güvenilir bir sey. Alsak içine küçük gelir mi bizim oğlan. Kullanan varsa aydınlatsın bizi

Ya bizimki de bebek arabasinda pusetle iki buklum yatiyor kaldirsak tam oturamaz diye kaldiramiyoruz ama soyle bi hafta sonra filan kaldiririm artik diyorum. Cunku bu sicaklarda iki buklum olunca daha cok terliyor cocuk
6 buçuk aylık oldu kujum oğlum 6 aylıkken oturma alıştırmaları yapmaya başladık bayağı ilerledi ona güvendim bende

Bende merak ediyorum bunu. Kızım 8 kiloya yaklaştı. Pusette durmuyor artık. Oto koltuğu için erken diyorlar bilemiyorum bende. Normal arabasını hafif yatık olarak kullanmayı düşünüyorum.

Aynı gündem bizde de var. Oğlum 7 kilo daha ama puset bıktırdi beni tak çıkar. Oto koltuğu bakıyoruz güvenilir bir sey. Alsak içine küçük gelir mi bizim oğlan. Kullanan varsa aydınlatsın bizi
Ben koala 9 25 almıştım kızıma rahat güvenilir şimdi kızıma koala 15 36 aldım ona geçti oğlumu 9 25e koyacağım çok havalı bir koltuk değil ama güvenlik testlerinden geçmiş ve rahat

Bende merak ediyorum bunu. Kızım 8 kiloya yaklaştı. Pusette durmuyor artık. Oto koltuğu için erken diyorlar bilemiyorum bende. Normal arabasını hafif yatık olarak kullanmayı düşünüyorum.
Evet dışarıyı izlemek istiyor kafasını kaldırmaya çalışıyor bakmak için

Ben koala 9 25 almıştım kızıma rahat güvenilir şimdi kızıma koala 15 36 aldım ona geçti oğlumu 9 25e koyacağım çok havalı bir koltuk değil ama güvenlik testlerinden geçmiş ve rahat

Güvenlik testlerinden geçmiş olması ve rahatlığı yeterli bizim için. Eşime söyleyeyim baksın bi. Sağol canım

Biz geçenlerde markete çıkarken deneyelim dedik pusetsiz koyduk bebek arabasına. Kemerlerini iyice sıktık ama yine de kendini öne atıyo kafasını geri yaslamıyo :) ama artık öyle kullanmak lazım bence yavaş yavaş alışırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…