- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.345
Aynı gündem bizde de var. Oğlum 7 kilo daha ama puset bıktırdi beni tak çıkar. Oto koltuğu bakıyoruz güvenilir bir sey. Alsak içine küçük gelir mi bizim oğlan. Kullanan varsa aydınlatsın bizi
Şaka gibi kızlar 1000 tl nin altına oto koltuğu yok aman Allahım
Canım ben maxi cosi markasının araba koltuğunu aldım. Sabitleyicisi var,kullanımı kolay-kemer takması, temizlemesi gibi-boyun desteği güzel, yumuşak, biraz kalınca ama dar değil. 2 yaşına kadar rahat kullanılabilir. Arabaya daha monte etmedik sabah istersen resim yüklerim.
Maxi cosi de iyi diye duymuştum. Hangi modeli canım? Resim yüklersen sevinirim merak ettim nasılmış
Onune tek tek koyabilirsin canim hepsine saldirmamasi icin, su teklif edebilirsin aralarda agzindakiilerin bittiginden emin olabilmek icin kendi tutmasını saglayarak yine caktirmadan destek verebilirsin ben bu sekil yapiyorum. Benimki buyuk parca kopardimi yutmuyo tukuruyo genelde oyle cok agzinatikistirircasina yemiyor , hosunagitmedimi masadan asagi firlatiyor yda yemk istemiyorsa yapiyorbnmki daha kati seylerin varligini cok kabul edemedi sanirimsabirla ben teklif etmeye devam ediyorum bugun muzu cart diye bi kopardi mesela agzi kadar aninda cikardi ilk verdigimde elinde tutamamisti bu sefer tuttu mesela keyfine gorede degisiyor pasamin herhal
Iyiyiz şükür, Allah kolaylik versin hepimize insallahCnim Benim oglum bu aralar çok fena hiç durmuyor sürekli kucakta o yuzden giremiyirym siteye çok şükür iyiyiz sağol cnim sordugun için ayrıca.Benimde bu aralar pek keyfim yok ondan da olsa gerek.sen kizcen nasılsınız?
Yozgat'ta öyle soğuk iken bıraktım güneyde yaz var buna inandım senin eski mekana geldim Alanya da babamlarin yazlıktayimYaz gelemedi yaz yürüteceğiz hava soğuk evde otuedukça yiyor insan 15 gün yaz yaşadık mı bilmem hava şuan o kadar kapalı ki bikdiğiniz moralim bozuk sürekli aklımdan ne yesem geçiyor
Kizlar acayip sinirliyim
Oğlum iki gündür oksuruyor gece de pek yatmadı sağlık ocağına götürdük
Eşimin memleketindeyiz eşim yok kp ile gittik
Doktorları izindeymis sistem baska doktora yonlendirdi siramizi bekledik girdik doktor ben bakmam sizin doktor yarın gecelecek yarın gelin siz dedi. Ama bebek hasta yarına nasıl bekleyecek dedim o zaman özele gidin bir sürü özel var dedi. Misafir hastalara bakmiyorum dedi buraya özel mi bu uygulama geçen ay benim memleketimdeydik orda da annemlerin doktoru izindeydi başka dojtor misafir hasta olarak baktı dedim. Burası böyle dedi Resmen kovdu bizi. Bu kadar konusacaginiza bakabilirdiniz dedim demek ki bakmak istemiyormusum dedi bana.
O kadar sıra bekledik girdik bakmadı ya boyle bir şey olabilir mi nerde yaşıyoruz babasının çiftliği mi kendi sistemini uyguluyor bakmıyor öyle bir hakkı var mı ??? Bilen var mı
Ablam hemşire ona sordum 184 e şikayet et dedi cimere de yazacağım başka yapabileceğim bir şey var mı
Bir şey olmasa bile başı agrisin yeter. Ne demek küçücük bebeği kapıdan kovmak
Eveeet kizlar az once benim cadıya buharda kabak hasladim. 1 yemek kasigi falan da sutumu sagip catalla ezdim
Toplamda bir bucuk tatli kasigi falan yedi heralde
Benimkisi blwci mi olcak ne kendim yeyim diyr elimden cekiyor
Bu buharda pisirme aparati iyi guzel de ben onu suzgec niyetine kullanirim gibi geliyor
Kiza da klasik usul corba gibi yaparim izlenimi aldim kendimde
Kan iyi cikti s. Ocagindaki dr a görünmüyorum ben adam normal degil,birsey ciksaydi hastaneye gidecektim.Kan tahlili nasıl çıktı canım
Dr ne dedi
Aysima hanimda başladı desene ek gıdaya hayırlı olsun
Sagolasin, aslinda ameliyat oldum safra kesesi alindi ama o agri dayanilmazdi gun geçtikçe.
Simdi de boyle agri çekince o aklima geldi
Insallah sadece bir mide usutmesidir
Kizlar nefroliji bolumune gitti kizim..cok sukur temiz hersey..bobrekle ilgili sknti yok..iltihap olabiliyo sicaklardan demis
Kan iyi cikti s. Ocagindaki dr a görünmüyorum ben adam normal degil,birsey ciksaydi hastaneye gidecektim.
Aysimoş basladi birer ikiser tatli kasigi veriyorum iste ama hic hevesim yok iyiydi emdirmek ya
Siz nasılsınız nasil geciyor tatil
Maşallah paşayaoğluma karpuz suyu verdim verdim Her kaşığı uzattığımda saldırdı ağzını öyle bir açiyor ki kaşığa saldırıyor kaşıktan tutuyor yemeye çalışıyor bayıldı vallahi
Keşke adam olsaydı canımAdama bak sen çık sinir oldum şikayet et peşini bırakma sakın canım
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Cok şükür iyiyim simdiMaşallah kizceye ❤
Canımı okuyor gündüz uyku yok zorla ağlayarak uyuyor oda 30-40 dk havada çok sıcak bir yandan
Daha burdan Mersin'e gideceğiz bakalım orda nasıl olacak bu sıcakta düğün işleri Ömer beyle
Yese dahada mutlu olurum tabiMesajını yeni gördüm kusura bakma kuzum :) ❤❤
Tavsiyelerini deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı. Senin oğlan yemenin deneysel olmasını benimsemiş sanki hemen :) benim kız yemek konusunda sabırsız inş sabretmeyi öğrenir :)Çok teşekkür ederim uzun uzun açıkladığın için ❤
Çok üzgünüm ya geçen yıl çok tatil yapmıştık o yüzden Konya'da oturduğumu unutmuştum bu yıl tamamen anladım ki konyadayız nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum çok özledim bu ara çok üzülüyorum Aralık'ta tayin inşallah çıkar =( tadını çıkar severim oralarıYozgat'ta öyle soğuk iken bıraktım güneyde yaz var buna inandım senin eski mekana geldim Alanya da babamlarin yazlıktayim
Zeytini nasıl verdin bir de nasil zeytin tuzsuz olcak ya hani markası falanYese dahada mutlu olurum tabiama her bebek bir degil bugun kendisi olmasina ragmen epey bi yumurta yiyebildi ama icine biraz sutumden sıktım birazda zeytin ondanm8 sevdi bilemem diyorumya keyfine gore paşanın estagfurullah anlatirim tabi
Alanya da uzun yıllar yaşamis insan Konya da napar kuzumÇok üzgünüm ya geçen yıl çok tatil yapmıştık o yüzden Konya'da oturduğumu unutmuştum bu yıl tamamen anladım ki konyadayız nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum çok özledim bu ara çok üzülüyorum Aralık'ta tayin inşallah çıkar =( tadını çıkar severim oraları