- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
Maşallah dedim okurken ağzım açık okudumKuzum benim bebiş de 4 aylıktan beri öpüyor beni. Yani öpücük atma değil de bildiğin yanaktan öpüyor. Hatta işi ilerletti iki eliyle kafama sarılıp mmmuuaaahh diye yapışıp öpüyorArtık dışarıdan geldiklerinde babasını, anneanne ve teyzelerini de öpüyor o şekilde. Kapıda karşılıyoruz, iki eliyle kafasını tutup kocaman öpüyor Biz hep öyle öpüyoruz onu, o da bizi öyle öpüyor :) Ve daha doğduğunun ertesi günü "annnneeee" diye ağlamaya başladı, 3 aylıkken çok net anne diyordu bizim minnak da. Ama yüzüstü dönüp de geri sırtüstüne dönmeyi ancak bugün başarabildi Her bebeğin öncelikleri farklı oluyor canım. Hepsi çok özeller @Papatyamaviss
Fitile gerek kalmadan yapmış sanırım canım sevindimOnun mevsimi değil galiba yaa bulamadım ondan =( kayısıya devam. Bu sabah kıvamlı yaptı kaka cok az ama bi parmak kadar falan
Yaa ilk söylediği anı kaydetmek ne güzel. Bizimki 27 Haziranda ilk kez anne dedi, 18 Temmuzda da baba dedi içimiz eriyoooor
Nice güzel yılları, yaşları olsun kuzularınBizim de 6 ayımız bitti bugünincebellibardak kutlu olsun yarım yaşları ☺ 20 ocak doğumlu var mıydı başka hatırlayamadm :)
Teşekkür ederiiz
Bir de bunlara ilave biberonla mama içen versiyon var canım. Durmadan biberon yıka kaynat yeniden mama ver yeniden yıkaEvet çocuksuz hayatımı unuttum nerdeyseben baba dedirtiyorum ağladığında baba diye ağlasın sadece emdikleri günlerin kıymetini anlamamışım 2 gündür tadımlara başladık o bile pişir yesin temizle üstünü değiştir derken ekstra iş çıktı temiz temiz emziriyorduk mis gibi
İlaç hemen işe yarasın kuzu bir an önce iyileşsin inşallah canımHanımlar geçmiş olsun Dilekleriniz için çok teşekkür ederimNilufer_3457 bsebse matrush Kahsen M Mavisu27 incebellibardak Z zet193 sevgisizOlmaz
Acil çocuk servisini aradım önce randevu alıp gitmek için yoksa çünkü çok sıra beklemem gerekir diye.doktor bugün yokmuş neyse sonra aciliyet durum tespiti için sorular sordu,telefondan nefes alış verişini dinledi. Yarım saat içinde hemen gelin yoksa ambulans yollayacağım dedi. Nasıl gittim hastaneye bilmiyorum. Bekleme salonuna almadan önce bir kontrol yapıldı, aciliyet olmadığı için bekleme salonunda bekledik. Kontrolde anlaşıldı ki virüs kapmış, boğazı tahriş olmuş öksürükleri bu sebeple. Serum fizyolojik ile burnunu iyice günde Max.5 kere olmak üzere acmalıyım-ekstra bir ilaç verdi 2 gün kullanmak üzere.
Neyse ki boşuna telaşlandırıldıkbinlerce kere şükür..
Daha sonra santraldaki kadına sorunun ne olduğunu arayıp sormak istedim :)
İlaç hemen işe yarasın kuzu bir an önce iyileşsin inşallah canım
Ayy okurken anlık bi odum koptu geri geldim sukur kuzum bisey yokmusHanımlar geçmiş olsun Dilekleriniz için çok teşekkür ederimNilufer_3457 bsebse matrush Kahsen M Mavisu27 incebellibardak Z zet193 sevgisizOlmaz
Acil çocuk servisini aradım önce randevu alıp gitmek için yoksa çünkü çok sıra beklemem gerekir diye.doktor bugün yokmuş neyse sonra aciliyet durum tespiti için sorular sordu,telefondan nefes alış verişini dinledi. Yarım saat içinde hemen gelin yoksa ambulans yollayacağım dedi. Nasıl gittim hastaneye bilmiyorum. Bekleme salonuna almadan önce bir kontrol yapıldı, aciliyet olmadığı için bekleme salonunda bekledik. Kontrolde anlaşıldı ki virüs kapmış, boğazı tahriş olmuş öksürükleri bu sebeple. Serum fizyolojik ile burnunu iyice günde Max.5 kere olmak üzere acmalıyım-ekstra bir ilaç verdi 2 gün kullanmak üzere.
Ya evet arada bir mama veriyorum ben de. Başta gidip dr browns aldım bir de gaz giderici düzeneği var diye, onu yıkaması da ayrı bi dert oldu sinir etti beni. Benzer bir sıkıntı da sağma makinesi parçalarını yıkamaktaBir de bunlara ilave biberonla mama içen versiyon var canım. Durmadan biberon yıka kaynat yeniden mama ver yeniden yıkaEllerim aşındı
Fitile gerek kalmadan yapmış sanırım canım sevindimİnşallah kabız olmaz bir daha
Ayy okurken anlık bi odum koptu geri geldim sukur kuzum bisey yokmus
Aynen dr browns kullanıyorum ben de. Organik bulaşık mak deterjanları var. Onlardan almayı düşünüyorum artık. Ek gıda tabak kaşık vs ve biberonlarını da atmak istiyorum makinayaYa evet arada bir mama veriyorum ben de. Başta gidip dr browns aldım bir de gaz giderici düzeneği var diye, onu yıkaması da ayrı bi dert oldu sinir etti beni. Benzer bir sıkıntı da sağma makinesi parçalarını yıkamaktabulaşık makinesinde yıkanan deterjan tutmayan biberon yapmaları lazım
Hanımlar geçmiş olsun Dilekleriniz için çok teşekkür ederimNilufer_3457 bsebse matrush Kahsen M Mavisu27 incebellibardak Z zet193 sevgisizOlmaz
Blw marketimden edebilirsin güvenilir geliyor bana.slm hanımlar,,bebekleriniz için tarhanayi nereden sipariş ediyirsunuz? e bebekten sipariş edecektim ama çok şikayet var diye vazgectim