2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah dedim okurken ağzım açık okudum

Hanımlar geçmiş olsun Dilekleriniz için çok teşekkür ederim Nilufer_3457 bsebse matrush Kahsen M Mavisu27 incebellibardak Z zet193 sevgisizOlmaz

Acil çocuk servisini aradım önce randevu alıp gitmek için yoksa çünkü çok sıra beklemem gerekir diye.doktor bugün yokmuş neyse sonra aciliyet durum tespiti için sorular sordu,telefondan nefes alış verişini dinledi. Yarım saat içinde hemen gelin yoksa ambulans yollayacağım dedi. Nasıl gittim hastaneye bilmiyorum. Bekleme salonuna almadan önce bir kontrol yapıldı, aciliyet olmadığı için bekleme salonunda bekledik. Kontrolde anlaşıldı ki virüs kapmış, boğazı tahriş olmuş öksürükleri bu sebeple. Serum fizyolojik ile burnunu iyice günde Max.5 kere olmak üzere acmalıyım-ekstra bir ilaç verdi 2 gün kullanmak üzere.
Neyse ki boşuna telaşlandırıldık binlerce kere şükür..
Daha sonra santraldaki kadına sorunun ne olduğunu arayıp sormak istedim :)

Bir de bunlara ilave biberonla mama içen versiyon var canım. Durmadan biberon yıka kaynat yeniden mama ver yeniden yıka Ellerim aşındı

İlaç hemen işe yarasın kuzu bir an önce iyileşsin inşallah canım

Ayy okurken anlık bi odum koptu geri geldim sukur kuzum bisey yokmus

Bir de bunlara ilave biberonla mama içen versiyon var canım. Durmadan biberon yıka kaynat yeniden mama ver yeniden yıka Ellerim aşındı
Ya evet arada bir mama veriyorum ben de. Başta gidip dr browns aldım bir de gaz giderici düzeneği var diye, onu yıkaması da ayrı bi dert oldu sinir etti beni. Benzer bir sıkıntı da sağma makinesi parçalarını yıkamakta bulaşık makinesinde yıkanan deterjan tutmayan biberon yapmaları lazım

Aynen dr browns kullanıyorum ben de. Organik bulaşık mak deterjanları var. Onlardan almayı düşünüyorum artık. Ek gıda tabak kaşık vs ve biberonlarını da atmak istiyorum makinaya

Geçmiş olsun canım tekrar ❤

mevsiminegore B Beyza_2018 matrush bsebse Nilufer_3457 kızlar yoğurt hakkında konuşmuştuk sizlerle. Bugun tekrar deneme yaptım. Bu kez fırında mayaladım activia probiyotik maya kullandım süper oldu. Tam istediğim gibi taş gibi oldu yoğurdum. Sağolun destekleriniz için. Fırını 1 saat kadar çalısır durumda tuttum yoğurtlar içindeyken sanırım sorun ısıyı içerde tutamamakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…