2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yalnız benim eşim bile yıldı istemiyor tamam ya sana veririm ben kızımı ama bak uzağa gelin vermem he tek bebem o benim
antep sana uzak aöa olsun uçakla yarım saat 40 dk olsun sıkma canını biz onu burda tatlılarla fıstıklarla besleriz.ikisi ancak yer yer kusarlar sabaha kadar oturur aglarlar tam kafa dengiler ha bak

Kiz masallah kafasida cok
Duzgun hic duz yatmadimi
yok kız kafa yamuk sen yandan görüyosun hep sola yattı sola inatla yeni yeni düzeliyor sanki ama hala bi tarf çökük bi taraf sivri :) kaynanam her görüşünde çocugın kafasını yamultmuşsun diyor

antep sana uzak aöa olsun uçakla yarım saat 40 dk olsun sıkma canını biz onu burda tatlılarla fıstıklarla besleriz.ikisi ancak yer yer kusarlar sabaha kadar oturur aglarlar tam kafa dengiler ha bak
ay çok iyi Ya, ya düşünsenize şimdi buralardan konuşuyoruz ama yaşıtlar şimdi bu bebeler ileri de belki aynı üniversiteleri kazanacaklar tanışacaklar falan yaa bende gelirim dünürünü de besler misin fıstıklarla

Tahin pekmezde ye ama mutlaka suyunu iç cok koyma az koy gercekten okadar kotu degil tadı hatirlamam mi bende bir cay bardagi iciirir di midem
Bulanirdik dilim ugusurdu sulanmis gercekten cok hoş

yok kız kafa yamuk sen yandan görüyosun hep sola yattı sola inatla yeni yeni düzeliyor sanki ama hala bi tarf çökük bi taraf sivri :)
Duz yatmadi surece sorunyok hepbiyere yatar sonra diger yere yattimj tammdut bizim duz yatiyor ellerde havada delirtiyor dumduz arkasi dogdugunda okadar guzeldi gelen gecen kafasinda gozu kalmisti simdi yamuk yumuk kafali

Ay maşAllah güzel kızına Yarın tekrar vermeyi deneyeceğim bakalım

Kız ben şimdiden onunla konuşuyorum gören deli der bana o kadar konuşuyoruz, sabah bakkala ekmek almaya gittik ekmek rafına geçtim hangisini alalım annecim Çavdarlı mı olsun tahıllı mı olsun diyorum sonra tamam tahıllı olsun deyip kendim sorup kendim cevap veriyorum hatta evdeyken kucağımda tabak çanak yerleştiriyoruz yerlerini gösteriyorum bak annecim bardaklar buraya falan diye, hep onunla konuşuyorum bugün babamız yok beni üzme dedim tamam dedi galiba üzmedi saolsun

Ben en cok burada dunur olan olurmu onu merak ediyorum
unv tanisip evlenip muhabbetten cikiyrmus zamaninda hamileyken ocak annelerine girerdim dunuru bende diyip

Ben en cok burada dunur olan olurmu onu merak ediyorum
unv tanisip evlenip muhabbetten cikiyrmus zamaninda hamileyken ocak annelerine girerdim dunuru bende diyip
Ay o zamanlar görücü usulü kalmaz herhalde tanıştırıverirdik buradaki bebelerle yaa çok güzel genç kızlar olacaklar çok yakışıklı delikanlılar olacaklar ayy bunlar bi de ergen olup bize karşı mı gelecekler gözüme toz kaçtı

Dr 100 CC den az olmasın 200 ccyi geçmesin dedi

Oğlumub 2007 Kasım anneleri ile şimdi ergen kuzularinizi cekistiriyoruz

Uyumuyor uyumuyor araba ile turladik az önce eve girdik yatagina koyduk bu gün çok zorladı Allah yardımcımız olsun
Allah sabır versin bugün benim büyük uyanır uyanmaz huysuzdu tutturmalar aglamalar annemlelre giittik orda da devam etti küçük zaten uyumuyor bi 20dk uyuyup uyandı ,ben bi ara küçük çaplı bi sinir krizi gecirdim baya deldim böğrümü sinirimi çıkarayım diye vurarark eve geldik duş aldım az sakinledim sonra malesef uyku saatleri uyut uyansın faslına bugün abi de katıldı şu an biri sagımda biri solumda uyuycam ama korkuyorum her an uyanabilirler diye az daha bekliyim yatıcam Allah sabır versin hepimize Rabbim eksikliklerini acılarını göstermesin ama cennet boluna anaların ayagı altına serilmemiş

Duz yatmadi surece sorunyok hepbiyere yatar sonra diger yere yattimj tammdut bizim duz yatiyor ellerde havada delirtiyor dumduz arkasi dogdugunda okadar guzeldi gelen gecen kafasinda gozu kalmisti simdi yamuk yumuk kafali
yüz üstü yatmıyor mu öyle yatır en azımfan gündüzleri ben öyle öyle lurtamaya çalıştım :)

Benim kız patates püresi, meyve püresi gibi şeylere öğürüp öğürüp duruyor Bi muhallebi ve yoğurt yiyor kıvamlı olarak. Diğerlerinde midesi kalkıyor. Normal midir acaba?

Patatesi yarın vereceğim bakalım ne yapacak meyvede elma armut verdim sıkıntı olmadi arada tükürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…