antep sana uzak aöa olsun uçakla yarım saat 40 dk olsun sıkma canını biz onu burda tatlılarla fıstıklarla besleriz.ikisi ancak yer yer kusarlar sabaha kadar oturur aglarlar tam kafa dengiler ha bakYalnız benim eşim bile yıldı istemiyortamam ya sana veririm ben kızımı ama bak uzağa gelin vermem he tek bebem o benim
Kiz masallah kafasida coksagol teyzesi
yok kız kafa yamuk sen yandan görüyosun hep sola yattı sola inatla yeni yeni düzeliyor sanki ama hala bi tarf çökük bi taraf sivri :) kaynanam her görüşünde çocugın kafasını yamultmuşsun diyorKiz masallah kafasida cok
Duzgun hic duz yatmadimi
antep sana uzak aöa olsun uçakla yarım saat 40 dk olsun sıkma canını biz onu burda tatlılarla fıstıklarla besleriz.ikisi ancak yer yer kusarlar sabaha kadar oturur aglarlar tam kafa dengiler ha bak
Tahin pekmezde ye ama mutlaka suyunu iç cok koyma az koy gercekten okadar kotu degil tadı hatirlamam mi bende bir cay bardagi iciirir di midemÇok sağol kuzum ❤ hatırlıyor musun annem bana içirirdi kilo alayım diye, öğürerek mecburen içiyordum demiştim sanayarın ilk iş pekmez alayım çocuğum için katlanırım tadına nolcak. Hatta tahin pekmez yapayım en iyisi
Duz yatmadi surece sorunyok hepbiyere yatar sonra diger yere yattimj tammdut bizim duz yatiyor ellerde havada delirtiyor dumduz arkasi dogdugunda okadar guzeldi gelen gecen kafasinda gozu kalmisti simdi yamuk yumuk kafaliyok kız kafa yamuk sen yandan görüyosun hep sola yattı sola inatla yeni yeni düzeliyor sanki ama hala bi tarf çökük bi taraf sivri :)
Ay maşAllah güzel kızınaTamam canım senin dediğin gibi yapayım bu sefer. İlk mayaladığımı 12 saat unuttum da dişardarezil ben. Çok teşekkür ediyorum
Normalmiş canım. Yumuşak damağa değdiği için öğürüyorlar çünkü alışkın değiller zamanla alışacaklardır. Ama benim kızım elma kayısı ve muhallebi yedi şimdiye kadar ve öğürmedi
Kız ben şimdiden onunla konuşuyorum gören deli der bana o kadar konuşuyoruz, sabah bakkala ekmek almaya gittik ekmek rafına geçtim hangisini alalım annecim Çavdarlı mı olsun tahıllı mı olsun diyorum sonra tamam tahıllı olsun deyip kendim sorup kendim cevap veriyorumSimdikiler cok fena bir
Karista dilleri var besyuz soru soruyor bir olay anlatim sana daha yenidogum yaptim sanirim ilk kontrol yuruyemiyorum bile daha annemle kenardayiz cocuk okadar soru sorduki annesine anneside hep cevap verdi annemde bana baktı ayy bide bıkmadan cevap veriyor okadar soruya bizi oyle yetistirmislerki soru sormayi birak konusmaya korkardiksimdiki nesil deger veriyor cocuga oyuzden ozguven tavan bize hoyt dedermi saklanacak yer arardk
Ben en cok burada dunur olan olurmu onu merak ediyorumay çok iyi Ya, ya düşünsenize şimdi buralardan konuşuyoruz ama yaşıtlar şimdi bu bebeler ileri de belki aynı üniversiteleri kazanacaklar tanışacaklar falan yaa bende gelirim dünürünü de besler misin fıstıklarla ❤
Alışacaklar elbet pes etmek yok denemeye devamBnmkide ogurdu bugun sonucunfa da kustuben eline veriyorum her ikiturludede oluyo demekki
Ay o zamanlar görücü usulü kalmaz herhalde tanıştırıverirdik buradaki bebelerleBen en cok burada dunur olan olurmu onu merak ediyorum
unv tanisip evlenip muhabbetten cikiyrmus zamaninda hamileyken ocak annelerine girerdim dunuru bende diyip
Bebeklerinize ne kadar su veriyorsunuz? Doktorumuz hep su vermemden yana. Aylardır veriyorum zaten. Dün ki kontrolde günlük 400ml su vermelisin demez mi
Ben versem bile kızım bu kadar içemez ya neyse.....
Bir benim dr. Bu denli su sevdalısı galiba.... Hayatta içemez bu kadar kuzum
Oğlumub 2007 Kasım anneleri ile şimdi ergen kuzularinizi cekistiriyoruzAy o zamanlar görücü usulü kalmaz herhalde tanıştırıverirdik buradaki bebelerleyaa çok güzel genç kızlar olacaklar çok yakışıklı delikanlılar olacaklar ayy bunlar bi de ergen olup bize karşı mı gelecekler gözüme toz kaçtı
Allah sabır versin bugün benim büyük uyanır uyanmaz huysuzdu tutturmalar aglamalar annemlelre giittik orda da devam etti küçük zaten uyumuyor bi 20dk uyuyup uyandı ,ben bi ara küçük çaplı bi sinir krizi gecirdim baya deldim böğrümü sinirimi çıkarayım diye vurarark eve geldik duş aldım az sakinledim sonra malesef uyku saatleri uyut uyansın faslına bugün abi de katıldı şu an biri sagımda biri solumda uyuycam ama korkuyorum her an uyanabilirler diye az daha bekliyim yatıcam Allah sabır versin hepimize Rabbim eksikliklerini acılarını göstermesin ama cennet boluna anaların ayagı altına serilmemişUyumuyor uyumuyor araba ile turladik az önce eve girdik yatagina koyduk bu gün çok zorladı Allah yardımcımız olsun
Yaa harikaaaOğlumub 2007 Kasım anneleri ile şimdi ergen kuzularinizi cekistiriyoruz
yüz üstü yatmıyor mu öyle yatır en azımfan gündüzleri ben öyle öyle lurtamaya çalıştım :)Duz yatmadi surece sorunyok hepbiyere yatar sonra diger yere yattimj tammdut bizim duz yatiyor ellerde havada delirtiyor dumduz arkasi dogdugunda okadar guzeldi gelen gecen kafasinda gozu kalmisti simdi yamuk yumuk kafali
Asla yatmaz oyle kafa yatbile ceviremiyor dumduz kafayi agiz burun yatiyor bu ezilen kafa duzelmez artik dimiyüz üstü yatmıyor mu öyle yatır en azımfan gündüzleri ben öyle öyle lurtamaya çalıştım :)
Benim kız patates püresi, meyve püresi gibi şeylere öğürüp öğürüp duruyorBi muhallebi ve yoğurt yiyor kıvamlı olarak. Diğerlerinde midesi kalkıyor. Normal midir acaba?
Kocan yakalarsaYaa harikaaakopmayalım tamamı bizde konuşuruz ayy bizim kız aşık olmuş falan diye anlatırım size gizli gizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?