- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
gaz falan yapıyor olabilir belki be bileyim yogurt için de drlar kimisi sonra ver alerjiktir diyor kimisi ilk tattırıyor.
Ara vereyim 2-3 gun vermeyim hiç bişey gözlemleyeyim bakalım, bugün gündüz de fena değildi açıkçası iyi sayılırız hep onunla ilgilendim eşim de gelmeyecek yemek temizlik hiç bişeye bakmadım bi çıktık ekmek aldık sabah yürüyüşü yaptık sonra geldik uyuttum ben kahvaltımı yapana kadar uyudu 45 dk falan, akşam 6 gibi yine dışarı çıktık bi kaç tur attık parkta bebek arabasında bi yarım saat kadar uyudu 9 gibi eve geldik keyfi iyiydigaz falan yapıyor olabilir belki be bileyim yogurt için de drlar kimisi sonra ver alerjiktir diyor kimisi ilk tattırıyor.
Benim sutumde cok azalmisti cocuga artik yetmiyordu cunku pekmezli su icmiyordum ucgundur iciyorum 400-500cc olan sutum bugun 900 oldu dusun kuzum birde sagdigim halde bu seninki dolar taşar su tatlanacak kadar pekmez koy birbucuk iki nekadar miden alirsa ic bana ıce tea gibi hafif geliyor inanmiyorsan bile bi dene birsey kaybetmezsin ucgun iki litre ic verim alamazsan bırakirsinSütüm çok azaldı kızlardün bi doktora gittik günde 2-3 kez mama ver dedi. Gerek yok falan dedim ama napsam yaa? Regl oldum ondan mıdır gecer düzelir mi kafam çok karışık moralim çok bozuk
Maşallah subhanallah durmuyor deme bebişine valla gunaha girersinOhh ohhh havanizi yerim sizin parklarada gidiyorlar biz 16 gundur evdeyiz yarin cikariz artik oo baya gec kiz bizimki bes gibi uyudu yedibucukta dedim bi sut verim gozunu acti su gibi terlemis uzerini degistirdim sonra baktim gozlerden uyku akiyor kiyamadim yatakodasinda yataga yatirdim kendisi uyudu busefer masajda yapmadim benim anlamadigim benim cocuk gece ayri gunduz ayri uykusekli var nasil teke cevirebilirizki
ya belli olmaz belki diş belki atak keyfi iyiyse yavas yavas düzeliyordur belkiAra vereyim 2-3 gun vermeyim hiç bişey gözlemleyeyim bakalım, bugün gündüz de fena değildi açıkçası iyi sayılırız hep onunla ilgilendim eşim de gelmeyecek yemek temizlik hiç bişeye bakmadım bi çıktık ekmek aldık sabah yürüyüşü yaptık sonra geldik uyuttum ben kahvaltımı yapana kadar uyudu 45 dk falan, akşam 6 gibi yine dışarı çıktık bi kaç tur attık parkta bebek arabasında bi yarım saat kadar uyudu 9 gibi eve geldik keyfi iyiydi
Bil iste elim ayama dolaniyor uyuyacagi zaman kan ter icinde kaliyorum hamaktan ayaga ayakta hamaga tekrar ayak hamak yatakMaşallah subhanallah durmuyor deme bebişine valla gunaha girersin16 gun evden çıkmasam ben duvarları yumruklarım balkondan falan atlarım herhalde manyak ben uyku bilimcimiz yokki canımmm ben bilemem
Umarım bu huysuzluğa diştir, sonra bi de dişten çekmeyelimya belli olmaz belki diş belki atak keyfi iyiyse yavas yavas düzeliyordur belki
keyifci tabi kucaktan inmek istemez gezmeli kucak hem de oturmalı sevmez şu saate kadar takıldı zar zor yattı her an uyanabiliroo bacaklar ne öyle rahatını biliyor keyifci bebe buyumuste kuculmus
Yatisina bayildim kirkbir kere masallah poposunu kasi uyandigindakeyifci tabi kucaktan inmek istemez gezmeli kucak hem de oturmalı sevmez şu saate kadar takıldı zar zor yattı her an uyanabilir
Benim bebiş 6 aydır ataklı erken doğarak atağa kalktı benimki bi daha da sakinleşmiyorBil iste elim ayama dolaniyor uyuyacagi zaman kan ter icinde kaliyorum hamaktan ayaga ayakta hamaga tekrar ayak hamak yatak
İkigundur iyiyiz sukur uzun sure uyumama modundaydi bu rota menenjit vurdurduk cocuk uyuyor ama buseferde gece uyaniyor hic yapmazdi boyle seyler burdada goruyorum herkez ayni dertten muzdarip demekki bu aylarda gece uyanmalari normal
ben de bugün aynısını içimden gecirdim bakıyorum piyasada diş yok bi de daha beterini o zaman mı yaşıyacagız diyeUmarım bu huysuzluğa diştir, sonra bi de dişten çekmeyelim
Çekmisken hepsi kokten hallolsunUmarım bu huysuzluğa diştir, sonra bi de dişten çekmeyelim
Bende uyuttum ama tetikte bekliyorum bi kahve yapacağım uyanıp içine etmesin keyfimin diye oyle bekliyorumkeyifci tabi kucaktan inmek istemez gezmeli kucak hem de oturmalı sevmez şu saate kadar takıldı zar zor yattı her an uyanabilir
sagol teyzesiYatisina bayildim kirkbir kere masallah poposunu kasi uyandigindagozlerim renkli masallah dedim ama
Yaa sizinki de saçlısagol teyzesi
Sürekli bi parmağım kızın ağzında arıyorum nerede kız dişin diyeÇekmisken hepsi kokten hallolsun
Benim sutumde cok azalmisti cocuga artik yetmiyordu cunku pekmezli su icmiyordum ucgundur iciyorum 400-500cc olan sutum bugun 900 oldu dusun kuzum birde sagdigim halde bu seninki dolar taşar su tatlanacak kadar pekmez koy birbucuk iki nekadar miden alirsa ic bana ıce tea gibi hafif geliyor inanmiyorsan bile bi dene birsey kaybetmezsin ucgun iki litre ic verim alamazsan bırakirsin
benim koca da tontiş kız bebeYaa sizinki de saçlıtontiş erkek bebe en bayıldıklarım ama yapmayacağım 2. Bebe falan küstüm banane
Yalnız benim eşim bile yıldı istemiyorbenim koca da tontiş kız bebeçoook istiyır ama ben de küstüm daha da yapmam hele bu kısmuklu uykusuz paşadan sonra
Simdikiler cok fena birBenim bebiş 6 aydır ataklı erken doğarak atağa kalktı benimki bi daha da sakinleşmiyoryalnız o değilse parkta az etrafıma bakıyım dedim kaçışan çocuklar kovalayan anne babalar anamm seneye ki hallerimiz dedim içimden, atom karınca şimdiki bebeler enerjileri bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?