• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
gaz falan yapıyor olabilir belki be bileyim yogurt için de drlar kimisi sonra ver alerjiktir diyor kimisi ilk tattırıyor.
Ara vereyim 2-3 gun vermeyim hiç bişey gözlemleyeyim bakalım, bugün gündüz de fena değildi açıkçası iyi sayılırız hep onunla ilgilendim eşim de gelmeyecek yemek temizlik hiç bişeye bakmadım bi çıktık ekmek aldık sabah yürüyüşü yaptık sonra geldik uyuttum ben kahvaltımı yapana kadar uyudu 45 dk falan, akşam 6 gibi yine dışarı çıktık bi kaç tur attık parkta bebek arabasında bi yarım saat kadar uyudu 9 gibi eve geldik keyfi iyiydi

Sütüm çok azaldı kızlar :KK42: dün bi doktora gittik günde 2-3 kez mama ver dedi. Gerek yok falan dedim ama napsam yaa? Regl oldum ondan mıdır gecer düzelir mi kafam çok karışık moralim çok bozuk
Benim sutumde cok azalmisti cocuga artik yetmiyordu cunku pekmezli su icmiyordum ucgundur iciyorum 400-500cc olan sutum bugun 900 oldu dusun kuzum birde sagdigim halde bu seninki dolar taşar su tatlanacak kadar pekmez koy birbucuk iki nekadar miden alirsa ic bana ıce tea gibi hafif geliyor inanmiyorsan bile bi dene birsey kaybetmezsin ucgun iki litre ic verim alamazsan bırakirsin

Ohh ohhh havanizi yerim sizin parklarada gidiyorlar biz 16 gundur evdeyiz yarin cikariz artik oo baya gec kiz bizimki bes gibi uyudu yedibucukta dedim bi sut verim gozunu acti su gibi terlemis uzerini degistirdim sonra baktim gozlerden uyku akiyor kiyamadim yatakodasinda yataga yatirdim kendisi uyudu busefer masajda yapmadim benim anlamadigim benim cocuk gece ayri gunduz ayri uykusekli var nasil teke cevirebilirizki
Maşallah subhanallah durmuyor deme bebişine valla gunaha girersin 😂 16 gun evden çıkmasam ben duvarları yumruklarım balkondan falan atlarım herhalde manyak ben 😂😂😂😂 uyku bilimcimiz yokki canımmm ben bilemem 😛😛😂

Ara vereyim 2-3 gun vermeyim hiç bişey gözlemleyeyim bakalım, bugün gündüz de fena değildi açıkçası iyi sayılırız hep onunla ilgilendim eşim de gelmeyecek yemek temizlik hiç bişeye bakmadım bi çıktık ekmek aldık sabah yürüyüşü yaptık sonra geldik uyuttum ben kahvaltımı yapana kadar uyudu 45 dk falan, akşam 6 gibi yine dışarı çıktık bi kaç tur attık parkta bebek arabasında bi yarım saat kadar uyudu 9 gibi eve geldik keyfi iyiydi
ya belli olmaz belki diş belki atak keyfi iyiyse yavas yavas düzeliyordur belki

Maşallah subhanallah durmuyor deme bebişine valla gunaha girersin 😂 16 gun evden çıkmasam ben duvarları yumruklarım balkondan falan atlarım herhalde manyak ben 😂😂😂😂 uyku bilimcimiz yokki canımmm ben bilemem 😛😛😂
Bil iste elim ayama dolaniyor uyuyacagi zaman kan ter icinde kaliyorum hamaktan ayaga ayakta hamaga tekrar ayak hamak yatak 😂😂😂
İkigundur iyiyiz sukur uzun sure uyumama modundaydi bu rota menenjit vurdurduk cocuk uyuyor ama buseferde gece uyaniyor hic yapmazdi boyle seyler burdada goruyorum herkez ayni dertten muzdarip demekki bu aylarda gece uyanmalari normal

keyifci tabi kucaktan inmek istemez gezmeli kucak hem de oturmalı sevmez şu saate kadar takıldı zar zor yattı her an uyanabilir😍🙄
Yatisina bayildim kirkbir kere masallah poposunu kasi uyandiginda 😂 gozlerim renkli masallah dedim ama

Bil iste elim ayama dolaniyor uyuyacagi zaman kan ter icinde kaliyorum hamaktan ayaga ayakta hamaga tekrar ayak hamak yatak 😂😂😂
İkigundur iyiyiz sukur uzun sure uyumama modundaydi bu rota menenjit vurdurduk cocuk uyuyor ama buseferde gece uyaniyor hic yapmazdi boyle seyler burdada goruyorum herkez ayni dertten muzdarip demekki bu aylarda gece uyanmalari normal
Benim bebiş 6 aydır ataklı erken doğarak atağa kalktı benimki bi daha da sakinleşmiyor 😂😂 yalnız o değilse parkta az etrafıma bakıyım dedim kaçışan çocuklar kovalayan anne babalar anamm seneye ki hallerimiz dedim içimden, atom karınca şimdiki bebeler enerjileri bitmiyor 😂😂

Benim sutumde cok azalmisti cocuga artik yetmiyordu cunku pekmezli su icmiyordum ucgundur iciyorum 400-500cc olan sutum bugun 900 oldu dusun kuzum birde sagdigim halde bu seninki dolar taşar su tatlanacak kadar pekmez koy birbucuk iki nekadar miden alirsa ic bana ıce tea gibi hafif geliyor inanmiyorsan bile bi dene birsey kaybetmezsin ucgun iki litre ic verim alamazsan bırakirsin

Çok sağol kuzum ❤ hatırlıyor musun annem bana içirirdi kilo alayım diye, öğürerek mecburen içiyordum demiştim sana 😃 yarın ilk iş pekmez alayım çocuğum için katlanırım tadına nolcak. Hatta tahin pekmez yapayım en iyisi

benim koca da tontiş kız bebe 😁çoook istiyır ama ben de küstüm daha da yapmam hele bu kısmuklu uykusuz paşadan sonra 😊
Yalnız benim eşim bile yıldı istemiyor 😂😂 tamam ya sana veririm ben kızımı ama bak uzağa gelin vermem he tek bebem o benim 😢

Benim bebiş 6 aydır ataklı erken doğarak atağa kalktı benimki bi daha da sakinleşmiyor 😂😂 yalnız o değilse parkta az etrafıma bakıyım dedim kaçışan çocuklar kovalayan anne babalar anamm seneye ki hallerimiz dedim içimden, atom karınca şimdiki bebeler enerjileri bitmiyor 😂😂
Simdikiler cok fena bir
Karista dilleri var besyuz soru soruyor bir olay anlatim sana daha yenidogum yaptim sanirim ilk kontrol yuruyemiyorum bile daha annemle kenardayiz cocuk okadar soru sorduki annesine anneside hep cevap verdi annemde bana baktı ayy bide bıkmadan cevap veriyor okadar soruya bizi oyle yetistirmislerki soru sormayi birak konusmaya korkardik 😂simdiki nesil deger veriyor cocuga oyuzden ozguven tavan 😂bize hoyt dedermi saklanacak yer arardk😂

Back