- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Geçmiş olsun kuzum hemen iyileşsin bebeğin inşallah
Cok gecmis olsun canim
Insallah cabuk iyilesir oglusun
CANIM AZRAMM canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kuzuya sen de dikkat et kendine çocuklara lazımsın
Geçmiş olsun tez zamanda şifa bulsun inşAllah
Hepinizden Allah razi olsun kizlar cok sagolun❤❤❤❤.inşa dualarinizla çabucak atlaticagizÇok geçmiş olsun kuzuya
yok cnim daha dün geldik.bence evde de tedavi edilebilirdiBen yazana kadar sen gelmişsin çıkış vermedi demek Dr
Ben henüz emin değilim 2. Yapıp yapmayacağımdaniçinden çıkamıyorum düşüncelerimin kafam çok karışık başlangıçta girmediğim lohusa depresyonuna sanırım şimdilerde giriyorum pek kendime bile itiraf edemesem de
Kizlar az once sok oldum desem yeridir.
Kizim bir iki haftadir sanki azi disleri cikacak gibi yanlarını ısırıyordu parmagiyla
Bugun artik boyle cildirircasina isirdi. Bende karanfil yağıyla ovuyum dedim.
Ust kopek disleri sismis, cikintili bir sekilde kabarik duruyor. Meger onlari kasıyormuş. Normal mo bu ya
Agri kesici verdim duracak gibi degildi.
Iki gundur nadir kusan bebek cesme gibi kusuyor. Usuttu desem üşümedi zaten kokmuyor da niye boyle oldu anlamadim
Ne önlük yetişiyor, ne ust
AA ilk kez duydumcanım gecen görümcem söyledi bi tanıdığının bebegin ilk arka dişi çıkmış çok şaşırdım ama olabiliyor demek ki
Sen kilosunu önceden yüklediğin için ebeye kilosu şimdi de normal geliyor.Yok iyi memen varbizimki artik verim vermiyor cocuk iki aydir bir gram almadı ebeye diyom kilo almiyor kilosu iyi diyor tam bende biliyorum kilosu iyi ama iki aydir gram yok artAda
Valla gelir mi gelmez mi orasini bilemem ama gelmez buyuk ihtimallecanım normalde alt ve üst dişler gelir diye biliyorum azıların onlardan önce geldiğini ben hiç duymadım Doktor kontrolünde göster istersen bence alt ve üst dişler öndekiler gelecektir diye düşünüyorum
Allah senipzt çıkacağız cnim sagolasin.hast bomboş hasta bulamayınca bizi mi yatırdılar diye içimden geçirmiyor degilim
Kız sütsüz birakmadim gep dayadim biberonu daha icmiyor dolapta sut varSen kilosunu önceden yüklediğin için ebeye kilosu şimdi de normal geliyor.Bir yerde okumuştum makina bebek kadar güçlü çekmediği için zamanla sütte azalma oluyormuş. Aç olsa durmaz ki ağlar hareketlendi ondan almıyordur. Yetiyor demekki senin yaramaza
Valla ben oglumdan unuttum ama erteleyeceksende öncesine sunneti yaptir bence
Cunku bir haftada bile cocugun hareketleri değişiyor
Sen artik hareketledigi zamana kalmisin
kuzum sağma işini bilmiyorum ama ben bir memeyi iki üç kere veriyorum iyice dibindeki yağlı sütü içsin diye.Kız sütsüz birakmadim gep dayadim biberonu daha icmiyor dolapta sut varacaba sagma arası 8 saat 10 saat oluyor sulu icti icinmi almiyor eskiden sari sari olurdu
Bende artik ic kere sagiyordum bese cıkardım gece hic sagmiyorum ama uyku tatli geliyor dun gece 22:00 da sagdim sabah 8:30 dakuzum sağma işini bilmiyorum ama ben bir memeyi iki üç kere veriyorum iyice dibindeki yağlı sütü içsin diye.
Bizde olmadik daha soDe 3. Aya kalmadan yapacaktik hergun siniroluyorum cocuklar daha aci nedir bilmezken. Yaptirsak cok iyiydiEşimin bu ay işleri çok yoğun diye haftaiçine alamiyoruz sünnete randevu yaa. Öyle olsa hemen önümüzdeki haftaya verebiliyor doktor randevuyu. Akşam bi daha konusayım bakayım doktora da soralım
Ben gece iki kere falan emziriyorum. Bizimkinede uyku tatlı geliyor. Çok acikinca kalkiyor. Boyu ölçmeyi unuttu ya. Dört aylıkken 67 cm di.Bende artik ic kere sagiyordum bese cıkardım gece hic sagmiyorum ama uyku tatli geliyor dun gece 22:00 da sagdim sabah 8:30 dabu arada boyunuz kac oldu
Bizde olmadik daha soDe 3. Aya kalmadan yapacaktik hergun siniroluyorum cocuklar daha aci nedir bilmezken. Yaptirsak cok iyiydi
Ben doktora sormuştum bexsero ile aynı zamanda ağır olur mu diye. Canlı aşı değilmiş, sorun yaratmazmış öyle demişti. Normal geçer sanırımKızlar 6. ay aşıları ağır aşılar mı? Aşıdan 2 gün önceye sünnet randevusu verdi doktor. O an aklıma da gelmedi. Genel anestezi ile olacak. Acaba sünneti daha öne mi çeksek ya da ileri tarihe mi alsak?
Ben doktora sormuştum bexsero ile aynı zamanda ağır olur mu diye. Canlı aşı değilmiş, sorun yaratmazmış öyle demişti. Normal geçer sanırım
Gozun aydin
Benimde cok yogundu ilk adetim. Stresin bundan kaynaklıymış demekki
Usutse kokar kusmasi, kokmuyor. Disle alakali dememistim onu genel sikintisi olarak demistim ama kopek dislerini kasiyacam diye geriye dogeu cok sokuyor herseyi, ondan kusturuyor kendini heralde
Pamuk Panda faydası oldu mu hic dikkat etmedim canim uyuttugum icin, surdugum zaman
Bir de uyanikken sürüp bakmak lazim
Bugün beşinci ay kontrolüne gittim 7.700 kilosu. 500 Gr almış. Rota virüsü aşısının ikinci dozunu vurulduk. Herşey normal sorun yok.
yok cnim daha dün geldik.bence evde de tedavi edilebilirdidaha yazın boyleysek kışın neyapcaz bilmiyirum.
Ama yazık ya öyle yapma sende. En ihtiyaç duyduğun anda yanındaymış, şimdi sıra sendeablan anlamayacak canım
bende ablayım. oğlumda kardeşim bekardı. hamilelik ,doğum, ilk günler hep yanımdaydı. işten çıkıp bir yerde takılsa arardık oğlumu uyutamazdık o derece alışmıştık onun geliş saatine.
şimdi nişanlı , gündemi düğün hazırlığı veee ben görümceleri falan çok kıskanıyorum. itiraf ediyorum sürekli kardeşime gıcıklık yapıyorum.
şimdi senin gündemin değişti hayatında önem sırasında ablan gerilerde kaldı normal canım bu şekilde davranması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?