2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun kuzum hemen iyileşsin bebeğin inşallah
Cok gecmis olsun canim
Insallah cabuk iyilesir oglusun
CANIM AZRAMM canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kuzuya sen de dikkat et kendine çocuklara lazımsın
Geçmiş olsun tez zamanda şifa bulsun inşAllah
Çok geçmiş olsun kuzuya
Hepinizden Allah razi olsun kizlar cok sagolun❤❤❤❤.inşa dualarinizla çabucak atlaticagiz

Dündün yazmak istedim ama fırsatım olmadı şu anki hissettiklerin o kadar normal ki ilk oğlum da ben de dört beş yıllık kesinlikle 2. Çocuk olayıni aklıma bile getirmedim
olur da hamile kalırım diye aklım çıkardı olur da korunmasız ilişkilerde bile ertesi gün haplarının hemen kullandığımı biliyorum ona rağmen acaba hala hamile miyim diye korktular yaşardım

Allah sağlık versin ama uyumayan mızmız çocuk büyütmek gerçekten çok zor annenin psikolojisini ve bedenini çok etkiliyor Benim oğlum da çok zor büyüdü sık sık hasta olurdu şimdilerde çok şükür hepsi yoluna girdi ama bu süreç beni ikinci çocuktan uzaklaştırırdi

zamanla fikirlerin değişecektir özlem duyacaksin kokusuna teknelerine su an sana bu fikirler uzak biliyorum

Bebeğin için asla için kendini sakın yetersiz görme ilk çocuklarda bu hissettiklerin çok normal tecrübesizlik hormonlar evde bir de sen tek başına çocuk büyütüyorsun kolay değil zamanla kendini daha iyi hissedeceksin bak gör

canım normalde alt ve üst dişler gelir diye biliyorum azıların onlardan önce geldiğini ben hiç duymadım Doktor kontrolünde göster istersen bence alt ve üst dişler öndekiler gelecektir diye düşünüyorum

Yok iyi memen var bizimki artik verim vermiyor cocuk iki aydir bir gram almadı ebeye diyom kilo almiyor kilosu iyi diyor tam bende biliyorum kilosu iyi ama iki aydir gram yok artAda
Sen kilosunu önceden yüklediğin için ebeye kilosu şimdi de normal geliyor. Bir yerde okumuştum makina bebek kadar güçlü çekmediği için zamanla sütte azalma oluyormuş. Aç olsa durmaz ki ağlar hareketlendi ondan almıyordur. Yetiyor demekki senin yaramaza

Valla gelir mi gelmez mi orasini bilemem ama gelmez buyuk ihtimalle
Isin ilginci alt tarafini ovdum puruzsuz uste bi dokundum nasil sismis ama sadece kopek dis yeri

Kız sütsüz birakmadim gep dayadim biberonu daha icmiyor dolapta sut var acaba sagma arası 8 saat 10 saat oluyor sulu icti icinmi almiyor eskiden sari sari olurdu

Valla ben oglumdan unuttum ama erteleyeceksende öncesine sunneti yaptir bence
Cunku bir haftada bile cocugun hareketleri değişiyor
Sen artik hareketledigi zamana kalmisin

Eşimin bu ay işleri çok yoğun diye haftaiçine alamiyoruz sünnete randevu yaa. Öyle olsa hemen önümüzdeki haftaya verebiliyor doktor randevuyu. Akşam bi daha konusayım bakayım doktora da soralım

Kız sütsüz birakmadim gep dayadim biberonu daha icmiyor dolapta sut var acaba sagma arası 8 saat 10 saat oluyor sulu icti icinmi almiyor eskiden sari sari olurdu
kuzum sağma işini bilmiyorum ama ben bir memeyi iki üç kere veriyorum iyice dibindeki yağlı sütü içsin diye.

kuzum sağma işini bilmiyorum ama ben bir memeyi iki üç kere veriyorum iyice dibindeki yağlı sütü içsin diye.
Bende artik ic kere sagiyordum bese cıkardım gece hic sagmiyorum ama uyku tatli geliyor dun gece 22:00 da sagdim sabah 8:30 da bu arada boyunuz kac oldu

Eşimin bu ay işleri çok yoğun diye haftaiçine alamiyoruz sünnete randevu yaa. Öyle olsa hemen önümüzdeki haftaya verebiliyor doktor randevuyu. Akşam bi daha konusayım bakayım doktora da soralım
Bizde olmadik daha soDe 3. Aya kalmadan yapacaktik hergun siniroluyorum cocuklar daha aci nedir bilmezken. Yaptirsak cok iyiydi

Bende artik ic kere sagiyordum bese cıkardım gece hic sagmiyorum ama uyku tatli geliyor dun gece 22:00 da sagdim sabah 8:30 da bu arada boyunuz kac oldu
Ben gece iki kere falan emziriyorum. Bizimkinede uyku tatlı geliyor. Çok acikinca kalkiyor. Boyu ölçmeyi unuttu ya. Dört aylıkken 67 cm di.

Ben doktora sormuştum bexsero ile aynı zamanda ağır olur mu diye. Canlı aşı değilmiş, sorun yaratmazmış öyle demişti. Normal geçer sanırım

Ben doktora sormuştum bexsero ile aynı zamanda ağır olur mu diye. Canlı aşı değilmiş, sorun yaratmazmış öyle demişti. Normal geçer sanırım

Sağol kuzum bilgi için. Bi doktor var ona da bi sorayım bakalim ne diyecek. Bu arada ben bexsero bulamiyorum

Canım gündüz kullanırsan bana da haber veriri misin benim kızda arkaları kaşıyor.

Bugün beşinci ay kontrolüne gittim 7.700 kilosu. 500 Gr almış. Rota virüsü aşısının ikinci dozunu vurulduk. Herşey normal sorun yok.

Maşallah kuzuma çok iyi kilosu yarasın sütler

yok cnim daha dün geldik.bence evde de tedavi edilebilirdidaha yazın boyleysek kışın neyapcaz bilmiyirum.

Canım çok geçmiş olsun

Ama yazık ya öyle yapma sende. En ihtiyaç duyduğun anda yanındaymış, şimdi sıra sende görümceleri kıskanıyorsan onlardan çok daha fazla yardımcı olarak öne geçebilirsin mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…