Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun tekrar. Nasil bir tedavi uyguladilar ?pzt çıkacağız cnim sagolasin.hast bomboş hasta bulamayınca bizi mi yatırdılar diye içimden geçirmiyor degilim![]()
AA hayırlı olsun canım bizde TOKİ’yi bekliyoruz açıklansın da ona göre eminevime gireceğiz bizde, valla borç olunca ödeniyor ablamlarda girdiler nasıl yaparız ederiz derken 3 sene bitti bileKızlar biz bgn bi çılgınlık yaptık, eminevime girdikallah ödeme kolaylığı versin inş.
Hayirli olsun canimKızlar biz bgn bi çılgınlık yaptık, eminevime girdikallah ödeme kolaylığı versin inş.
Bende hic degisme olmadi2 3 cocuklu anneler.... benim kizim bana cok tatli geliyor. Ikinciyi yapsam bu kadar tatlisi olamazmis gibi geliyor. Her hareketi her hali dunyalar guzeli gibi resmen tapiyorum kizima. Sizler ikinciyi ucuncuyu dogurdugunuzda da ayni seyleri hissettiniz mi ? Bu duygu artIyor mu azaliyor mu yoksa cocugun kendini sevdirmesi ilede mi alakali ?
Çok teşekkür ederiz teyzesiCanım gündüz kullanırsan bana da haber veriri misin benim kızda arkaları kaşıyor.
Maşallah kuzumaçok iyi kilosu yarasın sütler
Canım çok geçmiş olsun
Nasıl iştir ya aşı olunmalı deniyor hiçbir eczanede depolarda yok. Eşim her zaman aldığımız eczaneye soracakti inşallah vardır. Bizde alti aylikken başlayacağız bexseroya.Sağol kuzum bilgi için. Bi doktor var ona da bi sorayım bakalim ne diyecek. Bu arada ben bexsero bulamiyorum
Benimki de uykudan kalktı saat beşte mızmızlanma ya başladı aldım parka götürdüm orada çocuklara baktı hiç mızmızlanma di etrafına gülüyor şimdi yoruldu karanlık çöksün uyutacağım. Parka götürmesem burnumdan getirirdi vallahi evde. Evde hiçbir şeyden memnun olmuyor.Kizlar bu atak haftasi bdt oluyor diyorlar ama ben onceden de teyit etmistim simdi tam oldu. dogdugu tarihten oluyor bizimkisi zaten bir hafta once dogdu
Dunden beri cok inatci, teslim etmiyor kendini uykuya ve cok mizik Allah yardimcimiz olsun![]()
Aynen cnm benimki de 1 hafta önce doğdu ataktan 1 hafta önce uykuya geçme problemi başladı dün çok ağladı mız mızlandı da bugün daha iyiydi.. yarın daha iyi olacak inşallah..amin:).. bende dişten şüpheleniyorum ama salyası olmuyor kendi köpük yapıyor o akıyor sadece..illa salya mı olur dişte..Kizlar bu atak haftasi bdt oluyor diyorlar ama ben onceden de teyit etmistim simdi tam oldu. dogdugu tarihten oluyor bizimkisi zaten bir hafta once dogdu
Dunden beri cok inatci, teslim etmiyor kendini uykuya ve cok mizik Allah yardimcimiz olsun![]()
Geçmiş olsun. Neden olmuşki acaba. Okadar sıkıntı çekti desene.Nasılsınız nasıl gidiyor anneler
Bugün muayene günümüzdü. Kızım son zamanlardaki huzursuzluğu ve uyku düzensizliği kulağından kaynaklanıyormuş. Sol kulağında enfeksiyon tespit edildi. Aşırı düzeyde değil. Antibiyotik 9kullanmayacağız şimdilik. Damlamız ve şurubumuz var, yeterliymiş şimdilik.
Aylardır bebeğim uyku halindeyken başını ara ara sallıyordu. Biz de sallanmak istiyor diyorduk :)
Meğerse kulağı sıkıntıdaymış. Keşke Dr. Hanım çok önceden kulağına bakmayı akıl edeymiş......
Dr. Gittiğinizde baktırın bence. Çünkü çok sık rastlanan bir durummuş.
7.nci aya kadar tadımlık devam ediyoruz yeni tatlara...
Nasılsınız nasıl gidiyor anneler
Bugün muayene günümüzdü. Kızım son zamanlardaki huzursuzluğu ve uyku düzensizliği kulağından kaynaklanıyormuş. Sol kulağında enfeksiyon tespit edildi. Aşırı düzeyde değil. Antibiyotik 9kullanmayacağız şimdilik. Damlamız ve şurubumuz var, yeterliymiş şimdilik.
Aylardır bebeğim uyku halindeyken başını ara ara sallıyordu. Biz de sallanmak istiyor diyorduk :)
Meğerse kulağı sıkıntıdaymış. Keşke Dr. Hanım çok önceden kulağına bakmayı akıl edeymiş......
canım bende asla ilk göz ağrım kadar sevemem diyordum, ama öyle olmuyormuş, ne eksik ne fazla diyebilirim öyle farklı bi duygu ki. Ama anne kalbi bölünmüyor, katlanarak büyüyor diyebilirim2 3 cocuklu anneler.... benim kizim bana cok tatli geliyor. Ikinciyi yapsam bu kadar tatlisi olamazmis gibi geliyor. Her hareketi her hali dunyalar guzeli gibi resmen tapiyorum kizima. Sizler ikinciyi ucuncuyu dogurdugunuzda da ayni seyleri hissettiniz mi ? Bu duygu artIyor mu azaliyor mu yoksa cocugun kendini sevdirmesi ilede mi alakali ?
hadi inş sizin de gönlünüze göre olur.. biz de baktık ki kenara 1 TL bile atamıyoruz, en iyisi borçlanmak dedik. Başka türlü ev sahibi olamıcaz çünkü[
AA hayırlı olsun canım bizde TOKİ’yi bekliyoruz açıklansın da ona göre eminevime gireceğiz bizde, valla borç olunca ödeniyor ablamlarda girdiler nasıl yaparız ederiz derken 3 sene bitti bile![]()
Sağol canımHayirli olsun canim
Bende hic degisme olmadi
Ikisininde sevgisi aynı bana göre
Ayniymisiz bizimde 67 yada 68 di sanki boyda durdu gibi aylik 4 cm uzuyordukBen gece iki kere falan emziriyorum. Bizimkinede uyku tatlı geliyor. Çok acikinca kalkiyor. Boyu ölçmeyi unuttu ya. Dört aylıkken 67 cm di.![]()
Aynen canım 2 yıldır evliyiz ilk yıl hiç bir yere borcumuz yoktu bebek de yoktu yedik içtik gezdik dediğin gibi 1 lira koymadık kenara, geçen yıl hamile olduğumu öğrenince eşim bana telefon aldı hediye olarak, tatile gittik sonrasında, bebek hazırlığı başladı parça parça derken bebeğe de bi sürü masraf ettik, sonra Doğum hastane masrafları derken bakıyorum da bu 1 yıl içinde 20-25 bin lira en azından ödeme yapmışız ee diyorum önceki yıl yoktu bunlar ama yemişiz demekki hepsini, şimdilerde biraz daha temkinli harcama yapmaya çalışıyorum ev düşüncemizden dolayıcanım bende asla ilk göz ağrım kadar sevemem diyordum, ama öyle olmuyormuş, ne eksik ne fazla diyebilirim öyle farklı bi duygu ki. Ama anne kalbi bölünmüyor, katlanarak büyüyor diyebilirim
hadi inş sizin de gönlünüze göre olur.. biz de baktık ki kenara 1 TL bile atamıyoruz, en iyisi borçlanmak dedik. Başka türlü ev sahibi olamıcaz çünkü
Sağol canım![]()
Geçmiş olsun miniğe.. antibiyotiğe gerek kalmadan atlatır inşallah.. bizim doktorumuzda kontrol ediyor kulağını her defasında..Nasılsınız nasıl gidiyor anneler
Ben bizim kızın boyunu bile bilmiyorum Ya en son 3. Ayda ölçülmüştü sonra 4. Ayda unuttuk 5 ayda sağlık ocağı değil doktora gittik o da ölçemedi güneş yerinde durmayınca bıraktı sorun değil falan dedi, pzt günü aşı günümüz merak ediyorum kilosunu boyunu falanAyniymisiz bizimde 67 yada 68 di sanki boyda durdu gibi aylik 4 cm uzuyorduk
Gecmis olsun ama baksalar bile her dr anlamiyormus. Annem beni kac dra goturmus. En sonunda bir siveli konusan dr anlamis.Nasılsınız nasıl gidiyor anneler