2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnsallah kotu birseysi yoktur

Bugün beşinci ay kontrolüne gittim 7.700 kilosu. 500 Gr almış. Rota virüsü aşısının ikinci dozunu vurulduk. Herşey normal sorun yok.
Maşallah bebeğine Canım sen mıydın geçenlerde bebeğine verdiği öğünleri paylaşan?
Muhallebi mi yapıyorum demiştin? Nasıl yapıyorsun

Size de geçmiş olsun canım.

ablan anlamayacak canım

bende ablayım. oğlumda kardeşim bekardı. hamilelik ,doğum, ilk günler hep yanımdaydı. işten çıkıp bir yerde takılsa arardık oğlumu uyutamazdık o derece alışmıştık onun geliş saatine.

şimdi nişanlı , gündemi düğün hazırlığı veee ben görümceleri falan çok kıskanıyorum. itiraf ediyorum sürekli kardeşime gıcıklık yapıyorum.

şimdi senin gündemin değişti hayatında önem sırasında ablan gerilerde kaldı normal canım bu şekilde davranması

canım dün akşam üzeri ben eve gittiğimde oğlum uyuyordu saat 8 de zorla uyandırdık.
kızın uykusu geldi saat 9 buçuk gibi uyuttum.
oğlum gürültü yapıyor bebek yatak odasında uyanıyor.
gece 12 ye kadar bu döngüde bekledim.

12 de oğlumu yatağa gitmeye ikna ettim.
sürekli konuştu kızı uyandırdı.
tlf ninni açtım ikiside sakinleşiyor o anda reklam çıkıyor.
ninnide reklam mı olur

saat 2 oldu ikisini uyutmayı başardığımda.
kız saat başı uyanıp emdi.
oğlum 2 defa çişe kalktı bir defa süt istedi

sabah 6 da tamamen uyandılar.
kızı yeniden uyuttum.
oğlanı hazırladım 7 buçukta kreşe gittik.
8 çeyreğe kadar kreşte onu bekledim ve işe geldim.

bu saate kadar şantiyede ayaktaydım.
şimdi eve gidip bebeyi emzireceğim ve süt sağıp işe döneceğim.

biliyorum geçecek bu günler anı olarak kalacak.
şu anda bana muhtaç 2 bebe var ve onları dünyaya ben getirdim onlara sormadım.
ben kötü olursam evin işleyişi çöker..
onun için güçlü olmak zorundayız.

muhtaç olduğun kudret içindeki annelik hormonlarında mevcuttur

Canım hayırlı olsun mu diyeyim belki de senin ruh halini değiştiren sebepte buydu regl olurken süt azalıyor ☀ te ondan huysuzdu belki hadi regl bitince iyi olursunuz inşallah ikinizde

Kızlar 6. ay aşıları ağır aşılar mı? Aşıdan 2 gün önceye sünnet randevusu verdi doktor. O an aklıma da gelmedi. Genel anestezi ile olacak. Acaba sünneti daha öne mi çeksek ya da ileri tarihe mi alsak?

Valla ben oglumdan unuttum ama erteleyeceksende öncesine sunneti yaptir bence
Cunku bir haftada bile cocugun hareketleri değişiyor
Sen artik hareketledigi zamana kalmisin

Teşekkür ederim canım. Hayır ben daha ek gıdaya başlamadım sadece meme emiyor.
Yok iyi memen var bizimki artik verim vermiyor cocuk iki aydir bir gram almadı ebeye diyom kilo almiyor kilosu iyi diyor tam bende biliyorum kilosu iyi ama iki aydir gram yok artAda

Kız hadi biz neyse de senin bebişe noldu ya bak götürdün kızı okula götürdün nazar ettiler bi seninki usluydu grubumuzun nazar boncuğu
Yok aslında hergün böyle uyanıyor tekrar uyuması 1 buçuk saati buluyor ama ben bugün uykumu alamamıştım birde işe gidecek olunca uyumak istedim tekrar.. nazar mı atak mı bilmiyorum da dün vardı bir huysuzluğu bugün iyi gibi şükür..

CANIM AZRAMM gecmis olsun bacim nezaman cikacaksiniz hastneden

Sabah telefonla görüştüm hala hastanedelermiş Yusuf'un ateşi çıkmış doktorun gelmesini bekliyorlardı hastaneye gelince Yusuf daha da hastalandı dedi Özlem inşallah tez zamanda Yusuf paşam şifa bulur

Aralık anneleri sayfasında gordum biri yeniden hamileydi kızlar koruyun kendinizi geliyor bizim gruba doğru

Evet Ben de gördüm Sezen hamile Allah tamamına erdirsin çok çabuk olmuş biraz zorlanacak ama ikisi bir arada eline gelecek

Yazdıklarından eşinin hasta olduğunu görüyorum yanlış mı anladım anlayamadım ama geçmiş olsun şimdi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…